1 Haziran 2011 Çarşamba

TREND RAPORU | "Puf"ur "Puf"ur Yaz

Kısa bir ara verdiğimiz trend raporlarına tam gaz devam. Nazlanan yaz, uzayan bahar, ısrarcı kış arasında gidip gelirken biz yine de içimizdeki yaz coşkusunu kaybetmeyelim hanımlaar:) Hatta onu şöyle çingenemsi bir coşkuyla "kabar"talım:p



İlkbahar/Yaz podyumlarına bakınca çook dikkat çeken trendlerden biri de kabarık, puf puf kollardı! Son yıllarda sırf omuzları kabartmaya abanan moda endüstrisi sıkıldı, hacmi kollara vermeye karar verdi anlaşılan:)



İster MARC JACOBS, ALEXANDER McQUEEN ve D&G koleksiyonlarındaki gibi klasik gypsy tarzında yani omuzları açıkta bırakan kabarık kollu bluz ve elbiseler giyebilir, ister ALEXANDRE HERCHCOVITCH gibi daha modern yorumlayabilir, ETRO gibi asimetrik bir şeyler deneyebilirsiniz. Size kalmış:)



Şahsen ben içimdeki Esmeralda'yı süslemekten yanayım:) Çiçek desenli ya da bembeyaz fistodan bir bluz, yüksek belli bir etek:) Ben puf kollu bir kombin galiba şurada yapmıştım:)

[Görseller: fashiongonerogue, style.com,disney]

3 yorum:

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

ama ince kemerlerle pek hoş durmuyor bu trend, Esmeralda daha bi başarılı uygulamış! kalın kemer veya korse diyorum ben ;)

Melis dedi ki...

Bence de kalın kemerlerle ve korselerle süper! Esmeralda harika bir örnek olmuş :)

Lumos Design dedi ki...

yay! süper bi trend, bu sene rengarenk, çiçekli ve kabarık kollu süper bi yaz modası var:)