7 Haziran 2011 Salı

ÖZEL | It's Just A Perfect Day



Bugün bilgisayara kaydettiğimden emin olduğum bir şeyi ararken şu yazdığım satırlara denk geldim, 2009 Mayıs'ında yani daha tazecik İstanbul'luyken yazmışım:) Okuduğumda, düşündüm, ne çok şey değişmiş diye... Şöyle yazmışım:

"... Hep aşk şiirleri mi yazar insan, sevgililerin mi ardından mı süzülür pudra yanaklar? Yok yok yalnızlık sevgilisizlik değil, aşksızlık değil yalnızca yalnızlık. Bebek Cafenin limon minderleri, begonya kokularında gün ortasında, günün en işsizlik halkasında, yağmur mu yağsam güneş mi açsamın kavgasında bir başınalık yalnızlık. Özlemek saçmalıkları, hem de ne saçmalıklarını dostların, dedikodularını bölümdeki muhabbet kuşlarının, özlemek oturmayı kortlarda Ahmetcan'la, arı boğanların altında. Freaks and Geeks olmak FRPci tayfayla, Seinfeld gözükmek 5erden Öke-Ezgi-Barış-Elçin'le birlikte, susamamak, sabahları yolda Radyo ODTÜ'den mahrum kalmak, Ege ve Fahir'le saçmasapan bir besteye imza atamamak, çatlayana kadar gülememek, (-5) kıramamak eksi sonsuzdan artı sonsuza giden x yüzünden, imalı bir bakış yiyememek çalışmadığım için en alasından ...Yalnızlık. Bir masanın başında Pınar'la sabahlayamamak oyun teorisi bize türlü oyun çevirirken. Ve bir pareto patikada optimuma koşarken bağıramamak "ben Nash, John Nash" diye. Burada, avucumda çekirdeklerle, bu güzel denize, bu cilveye, denizde sıçrayan denizkızlarından farksız teknelere, bana açılmış kollarıyla boğazın köprüsüne tek başına bakmak; rimele doygun kirpiklerde damlalar demek...Aşksızlık değil yalnızlık..."

Tam bunu okumaya dalmışken işte, müzik listesinde shuffle PERFECT DAY şarkısını çalıvermeye başladı, mucize gibi, beni bu satırlardaki şehirden alıp bana dopdolu yapanlara bir selam edeyim dedim Onur'a, Oylum'a, Şeyma'ya, Koray'a, Tolga'ya, Ceren'e, Billur'a, Ayşegül'e, , Can'a, Bilun'a, Sıla'ya, Yael'e, güzel Denizim'e, Alper'e, Ilgın'a, Akın'a, Büşra'ya ve sana sevgili okur, sana:)

21 yorum:

GÜZİN dedi ki...

çok duygulandım bunları okurken boom, bende tazecik çalışmayan hatta buara çalışmaya çalışan yeni gelin yeni hayata alışmaya çalışıyorum evet şehir değiştirmedim ama yeni hayat biraz zor sen coook özel dostluklar edinmişsin canım harikasınn:))buarada
senin düğün fotoğraflarına defalarca bakan bir insan olarak bende düğün fotolarımı paylaştım bloguma beklerim:) love you:)

Koray Caner dedi ki...

ve koraycaner zaten alt üst olan duygu durumunu daha da parçalar bunu okuyunca :)

dyg dedi ki...

Vuruldum...

Bilun Şen dedi ki...

Seni öyle çok seviyorumki.. yani öylesine söylemiyorum.. iyi ki tanıdım diye şükrettiklerimdensin, iyi ki hayatıma girip, bana sımsıkı sarılanlardansın.. neyse burası gözyaşına boğulmadan ben kaçiim :)

Melis dedi ki...

Okuyunca bir hüzün kapladı içimi :(

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ÇOK GÜZEL BİR YAZI İYİ Kİ YAZMISSIN, ETKİLENMEMEK MUMKUN DEĞİL:(

Okur dedi ki...

Saçma, hiç samimi degilsin...

Adsız dedi ki...

Sabah sabah o duygu dolu videoyu bir kez daha izledim!Ne kadar güzel insanlarla dolu hayatın.Şüpesiz senin güzelliğini yansıtıyorlar.Yukardaki negatif yorumu yzana da ne kadar yazık!:))))Sen nerdesin bazıları nerde Boom!İyi ki varsın.

Adsız dedi ki...

Hep olduğu gibi döktürmüşsün . duyguna sağlık,alıp götürdün

aysegul in ny dedi ki...

niye bir insan sabahın körü, ofiste maydonozlu, limonlu ultra kepekli bir kahvaltı yaparken burnunu birden çeker ki:/ seni seviyorum canım çok değerlisin benim için...devamını zaten biliyorsun her dk. herşeyi soylemeyi sevmeyiz biz onu da biliyorsun zaten :)

kharit dedi ki...

boom sen okurların için çok farklı bi yerdesin bunu hiç unutmaaaa

ceren dedi ki...

hiiiii ağlicammm! iyi ki istanbul'a gelmişsin, iyi ki tanışmışız, seni seviyoruuuuum =))

gamze avcı dedi ki...

Hocam,çok güzel,çok içten...:)

lirean dedi ki...

öyle ki ben yazmışım gibi geldi, daha yeni istanbula gelmiş, işsiz, tek başına oturan bir Ankara'lıyım şu anda.. bi anda hayatı değişen. sanırım sonunda alışacağımben de..

*STYLEBOOM* dedi ki...

@guzin :)) evet ama goruyorsun zaman ne guzel bisi hep bir seyler veriyor, sadece aldiklarina bakmazsak
her sye cook daha guzel oluyor(mus:))

@koray caner paramparcaaaaaaa:) ama operim

@dyg he shot me down bang bang:)

@bilunkusum asil ben ben ben

@melis ama aslinda mutlu sonla bitiyor melisom:)

@aysun tesekkurler

@okur nazar boncugu:)

@adsiz :)) hii o benim hayatimin enn guzel gunlerinden biriydi. tesekkur ederiim.

@chichom :)) nereleree?

@aysegul in ny words like violence canim:)biliyorum tabii ki:)

@kharit hii tesekkur ederim. onlar da oyle

@ceren iyi kii ^.^ ben de:)

@gamze avci :)) sen anlarsin beni

@lirean evett cook guzel olacak iste boylesi, belki daha da guzeli bir hikayen olacak:)

ceren dedi ki...

arkandan saatlerce neler konuşuluyor haberin yokBom çok güvenme bu yorum yazanlara benden demesi

Melis dedi ki...

Evet evet sonu mutlu ve bu mutluluğun hiç ama hiç bozulmasın Boom! <3

Benim hüzünlenme sebebim aslında bu sene İzmir'den, ailemden ve arkadaşlarımdan ayrılacak olmam ve başka bir ülkeden düzen kuracak olmamdan dolayı :( Bakalım benimki de mutlu sonla biticek mi görücez :)

Adsız dedi ki...

ahhh bir ekonomist olmayan nasil tamamiyle anlasin ki bu yazdiklariniii :) bayildim bayildim :)

Okur dedi ki...

artık kendine yorum yazmaya başlamışsın =) bu yorumu sen kendin yazmışsın 08 Haziran 2011 07:30 Adsız

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ceren :)) ya o bizim milletimizin olmazsa olmazi hic onemsemiyorum:) ama burada bahsettiklerim benim icin cok degerli, cok ozel kisiler,onlar yapmayacagina gore gerisi bos:)

@melis tabii ki oyle olacaak:)

@adsiz ehehhe paretooo

@okur :)) evet ben de bos vakitlerimi kendime yorum yazip, camiadaki tum bloglari cilginca takibe alip, IP filan inceleyip, baskalarina twitterdan satasmakla, hadi bi gol pasi ver ben de 90a cakayim egosuyla geciriyorum sevgili "okur". e tum bunlar olagansa belki o yorumu da bizim ofisten ya da evden biri yazmistir cok olagan:))

Okur dedi ki...

Neden asabiyet yaptınız bom?
eleştirilere açık olun herkes sizi sevmek zorunda değil.
gerçek bir işiniz var mı bilemiyorum ama emin olduğum tek şey; okumakla adam olunmadığı!