27 Haziran 2011 Pazartesi

RED CARPET | Transformers Boyunca Boy Boy Rosie

Daha dünkü melek Rosie Huntington-Whiteley haliyle çook güzel kadın! Son TRANSFORMERS filminde bir başka güzelin Megan Fox'un yerini alan Whiteley, son zamanlarda adından çokça söz ettiriyor, çok konuşuluyor, basamakları hızla çıkıyor. Victoria's Secret melek adayıyken oyumu aldığından bu başarıda benim de katkım var hanımlar:p hatta kendisini ilk defa burada tanıtmıştım. Gelelim buraya neden konuk olduğuna... Transformers filmi tanıtım ve galaları boyunca kıyafet seçimleriyle bizi zevkten dört köşe yaptı da ondan:) Ha bir de MODAFOBİK'in sürpriz yarışmasının bir şifresi bu postta ondan:)



Bir numaramla başlayalımmm! Moskova galasında giydiği bu enfes GUCCI bile şu post için yeter! Renk seçimi, transparan etek, makyaj, küpeler muhteşem!



Berlin'de ise ışıl ışıl NAEM KHAN seçimiyle kalbimi kazanıyor. Saçlar yine çok başarılı.



New York galasında ise ANTONIO BERARDI'si ile öyle olağanüstü ki önünde saygıyla eğiliyorum. Ama elbiseyi filan geçtim o kolyenin şekerpareliği nedir öyle, bayıldım bayıldım bayıldım!



Londra galasından sonra after-party için seçtiği BURBERRY PRORSUM elbisenin omuz detaylarını çok beğendim!



Satenle çok aram yok ama tabii bu kadar incecik, bu kadar kusursuz ve potsuz olunca bi başka:) Londra'daki galada özel yapım bir BURBERRY içinde, sırt detayını pek beğendim.



Rio'da film ekibiyle fotoğraf çekiminde derin yırtmaçlı, pessspembe MICHEAL KORS elbisenin dökümlü, drapeli üstü, asimetrik kolları çok güzel. Bu sezon maksi etekler kadar derin yırtmaçlar da moda, hatta trend raporu pek yakındaaa:)



Olay renkte ve aksesuarda ve o hafif makyajda bitmiş! Berlin'deki basın toplantısında STELLA McCARTNEY içinde çok zarif.

Daha galalar bitmedi, bakalım daha ne ciciler göreceğiz, bir GIVENCHY bekliyorum Rosie'cigim duyuruluur:)

[Görseller:justjared]

6 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

katılıyorum boomcum gerçekten çok zarif:)

my lifebook dedi ki...

tam bir vahşi kedi kendisi bence, mtv movie awards kırmızı halıda giydiği D&G her ne kadar animal print sevmesem de sanki Rosie için yapılmış, keşke o kıyafeti de bu postta olsaydı.

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Allahım sen neler yaratıyorsun.İnanılmaz güzellikte ve durulukta ve çekicilikte.Ve kıza ne giyse yakışmış.Tam bir huri:-)) Maşallah diyelim ne diyelim imdi Allah için çok güzel....

PELLORA dedi ki...

Ben de bi Marchesa giysin diyorum Boom..her giydiği süüüper yakışmış!

Melis dedi ki...

Allah özene bezene yaratmış :) MICHEAL KORS elbisesine bayıldım.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@fashion design by cns :)) coook

@m lifebook aynen! burada da yazmistim ben de, artik wild printden bay gelse dee kadin muthiiijjjj:)

@papis style evet nasil bir gzuelliklse masallah. allah sahibine yani jason sttaham'a bagislasin:p

@pellora oo süpper:)

@melis bence de sahane elbise. bir de micheal kors tulumla katildigi bir TV prog gordum o da sahaneydiii