27 Haziran 2011 Pazartesi

Binboa İle Bir Gün Nasıl Pespembe Geçti



Ha geldi ha gelecek, ha pembeleşti ha pembeleşecek diye beklerkeeen, sonunda takvimler BINBOA PINK DAY'i gösterdi:)) Hakikaten o gün Binboa Fashionista Yarışması kazananlarıyla bu rengin hakkını verdik. Yorulduk, dinlendik, yedik, içtik, eğlendik:) Sizi de kısa bir tur attırsam güzel olmaz mııı:)?



Saatlerimiz sabah 11:00'i gösterdiğinde İstinye Park H&M'de ben, Zet ve Modenise buluştuk... Binboa ajanımız Koray Caner de bizimleydi, kızlar çok geçmeden ufukta göründüüü-Müge, Seda (Rococosh) ve Vivet! 3 fashionista 3 bloggerla eşleştirildi, naçizane 3 blogger 3 Binboa fashionistayı 1000er liralık cicilerle süslemek üzere mağazaya dağıldı!. Hurraaaaaaa:) 6 kıza kaç kabin yetişir tahmin edin hanımlar:) Pekii kaç ayakkabı, çanta, kıyafet, bikini hihihii:)



Koray Caner 6 kadınla mücadelesine güle oynaya başladı ama bizi toplaması o kadar kolay olmadı:) Gün boyu Binboa ile birlikte #pinkday #pinkday twitledi durdu, twitter başındakiler bizimle oradaymış gibi oldu:)



Eveet alışveriş şahane şey ama bir o kadar da zor, hele de ilk kez o gün tanıştığınız birisi için kısıtlı zamanda styling yapmak çok kolay değil inanın:) Şikayetim yok, akşama kadar da yapardım bıraksalardı:p Neyse ki Müge çok hoş sohbet, çok sıcakkanlıydı, bir iki turda sohbetleşerek, zevkini çözmeye çalıştım, fiziği zaten çok düzgündü, o anlamda hiiç sıkıntı yaşamadım, ten, saç ve göz rengine göre çok şukela ciciler bulduk birlikte.



Müge ile birlikte baya keyifli kombinler hazırladık, çok da eğlendik:) Somon, pembe, bej tonlar kendisine çok yakıştı, bu sebeple H&M Gold Collection bol bol kullanıldı. Proporsiyonu çok düzgün olduğu için tulum modasını cuk kullandık, hem şort tulumla pin-up etkisi hem siyah uzun tulumla urban chic havası yakaladık:) Yaz için vazgeçilmezim olan marin kombinlerden birini pek tabii ki yaptık, Mad men havasındaki etek-bluz kombinleri pek severim malumunuz, o yüzden arada 60lara da uzandık! Umarım Müge de çok sevdi:)



Alışverişimiz biterken kocamaaaan bir "mutluluk" tablosu pozu aldık, bu poşetlerden bir bu kadar daha olduğunu söylememe gerek yok sanırım:) Mutluyduk evet ama bir o kadar da yorgunduk! Dilekolay saatlerce giy çıkar, dene, olmadı baştan, bu olsun, şu olsun, çanta da gelsin derkeen pert olduk. Ama olsun zaten bizi muhteşem saatler bekliyorduuu! Hem de SANDA SPA'da!



Doğrusu Pink Day'in benim için ennnnnnnnnnnnnn pembe saatleriydi, bel felç, ayacıklar bitik, sırt sızım sızım sızlamakta:) Kendimizi hemmen SANDA SPA'nın sıcak havuzuna attık, otlu çayımız, yeşil elmamız, buzlu havlularımızla keyfimize diyecek yoktu. SANDA'nın önerisiyle Rainforest masajı yaptırdık. Ardından kıskandırmak gibi olmasın jakuziye daldık, bizi yemin ediyorum sürükleyerek çıkardılar oradan. Parmaklarımız buruşana hatta yüzgeçlerimz çıkana kadar kalabilirdik:) Ama bir yandan ufak bir problemimiz vardı, midemiz gümbür gümbür gurulduyordu hihi:)



Pembe günümüze yakışacak kadar renkli, doyurucu, huzurlu, bir o kadar da kafa dinleyecek bir yer gerekiyordu mideciklerimize, o yüzden BIG PLATE'i seçtik:) Binboa bize leziz mi leziz bir masa donattı:) "Garsoon menüyü getir"-Şahika Styla:)



Yemekleri de yiyince iyice hamura dönüştük, bir ağırlık çöktü, bir ağırlık çöktü, baktık bizim pembe gitgide soluyor hoop bir silkelendik dooğru Cihangir ZENKA Bar'daki Binboa Mix-Mondial Parti'ye ışınlandık(ışınlanamadık tabii çünkü trafik vardı:p). BINBOA binbir çeşit kokteyli hazırlamış, huzura çıkarmıştı, benim seçimim pek tabii günün anlam ve önemine yakışacak şekilde Binboa Strawberry Kiss'di:)



Adı her ne kadar "pembe" olsa da biz 6 kız, başka başka renklerimiz, enerjimiz, coşkumuzla rengarengarenktik:) Keşke böyle bir gün daha olsaaa ♥

Fotoğraflar: Zet Fashion, Rococosh, Binboa, Koray Caner

11 yorum:

TrendKolik dedi ki...

Hem senin hem Zet'in hemde rococoshun ayrı ayrı postlarınızı gördükçe insanın icinden keske bende o pespembeeeeeee günde olabilseydim die geçiyor mükemmel bı gün gecirmissiniz bı gün bizE de nasip olsun inşallah hihihihi :)

Adsız dedi ki...

gercekten cok eglencelı bır gun gecırmıssınız...
Su an o jakuzi de olmak ıcın nelerden fedakarlık etmezdım kı?
sanda spa ve h&m maaşımı alır almaz ılk ugrayacagım yerler olucak ee o kadar calısıyoruz haketmedık mı degıl mı boom :) ?

Okyanus dedi ki...

Öyle güzel anlatmışsın ki boomcum canım çekmedi,kıskanmadım değil yani :) orda olmak isterdim :)

Melis dedi ki...

Boom mükemmel bir gün geçirmişsiniz. Önce alışveriş sonra masaj+jakuzi ondan sonra yemek ve son olarak da parti. Ohh miss vallaha :)) Evet, her Styleboomer gibi ben de orada sizlerle olmak çok isterdim. Alışverişi, masajı falan geçtim. Bir yanımda Boom diğer yanımda Deniz Eslek. Daha ne isterim ki ben :))

Bu arada Boom o günkü kombinine bayıldım!

Sayın KARACA dedi ki...

evettttt amacınıza ulaştınız bende izmir'de çatır çatır çatladım yani :)Nasıl da dolu dolu bir gündür bu yahu maşallah maşallah :)

ANNEMİNELİ dedi ki...

Canlarım...öptüm.....

Miss.Müg dedi ki...

seni ben çok seviyorummmm.... Nasıl güzel övgüler bunlar yarabbim :)))) içi güzel bOoOoM'um benim ....kalbinin güzelliği sözcüklerine yansıyor sensin GÜZEL... :) herkesi tanıdıüım için inanılmaz mutluyum . partnerimin sen olması da benim için büyük bir şans . beni anladın , dinledin , eşlik ettin , yoruldun , ciciler buldun veee herşey mükemmeldi . son dakkaya kadar herşeyyyy... tüm ekibe sonsuz sevgilerimle MUTLU KALINNNNN.... bu arada bende blog açtımmmm :) yazmaya çok fırsatım olmuyor ama vakit buldukca bir biiirrr döktürcem :)) ...

Adsız dedi ki...

Boom Müge'nin dolgu topuk ayakkabıları acaba nerden? O da hemenden mi?

Seda Maç dedi ki...

canım boom um ne de güzel anlatmışsın harika bir gündü harika bir anı oldu hem sizi yakından da çok sevmemi sağladı hem ne ciciler kazandırdı :))))))
kocaman kocaman öpüyorum seni çooook seviorum
minicik ama kocaman boomer rococoshun
muuuuuacxxx

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Böhhhüüüüüüüüüüüü:-(( Kıskanmadım dersem yalan olur Boom.Çok keyif almışsınız belli ki.Herkes cicilerini güle güle kullansın.Herkes çok şeker görünüyor ve çok güzel kombinler seçmişsiniz.Styling yapan boom olunca tabii çıkar.çGerçi diğer arkadaşların da danışmanları çok zevkli biliyorum onların da postlarını okudum hepiniz harik aşeyler seçmişsiniz ama ben senin üzerindekilere yin ebayıldım.Çok cici ve şık olmuşsun.Boomstyle da bunlarla ilgili post yaptın mı acaba?

Adsız dedi ki...

Böhüüüüüüü :(