6 Haziran 2011 Pazartesi

GALATAMODA | Yeni Yerinde Yarın Başlıyoor!

"Eyvahlar olsun yoksa iptal mi oldu?!?!" diye paniklediğim ama sonrasında sadece ertlenediği haberini alıp keyiflendiğim GALATAMODA yarın başlıyoor! Bu sene yeni yerinde Akaretlerde ama Galat ruhu içimizde:) Maalesef bu ertelemeden sebep ben katılamıyorum çünkü şehir dışındayım, bu sefer siz bana anlatın, ben dinleyeyim olmaz mı?



Özellikle yaklaşan mezuniyet ve düğün dernek telaşındakiler kaçırmasın! E pek tabii havalar da güzeleşti, seçimden sonra yaz tatili bizi bekler, tatile kaçıracak cici parçalar edinmeyi unutmayın:)

Buradan "bir" kişiye sesleniyoruuum, uzaktan beni en az 1- yazıyla bir- adet GALATAMODA cicisiyle şımartmakta hiç sakınca yoook:p

Bu sene GALATAMODA'da Arman Suciyan, Aslı Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Bahar Korçan, Bige Ökten , Bihter Aida Pekin, Çiğdem Akın, Ebru Günay, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Günseli Türkay, Jale Hürdoğan, Mehtap Elaidi, Murat Aytulum, Müge Ersin , Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Nihan Peker, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Özlem Uygun , Rana Berna Canok, Selim Baklacı, Simay Bülbül, Songül Cabacı, Tuvana Büyükçınar, Ümit Aybek ,Ümit Ünal, Zeynep Erdoğan , Zeynep Tosun, Erol Albayrak var. Oooh mis:)

4 yorum:

Trendydolap dedi ki...

mutlaka gidicem süperrr :)

http://trendydolap.blogspot.com/

Melis dedi ki...

Pufff :( Keşke sınavdan sonrasına erteleselerdi :D

Papis Style dedi ki...

ühüüüühhhhüüüü:-(((( Keşke İstanbul'da olsaydım.Acaba ne kadar sürecek bu Galatamoda Boomcum? Okullar kapanınca biz oğlanla anane ziyaretine İst.a gidicez ama o zaman yakalarım belki de??? Hemen ağlamayayım bari:-)) İyi ki varsın , tşk.ler Boom.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@trendydolap ne guzeel bu def aben kaciriyorum:/

@melis puff ya da haftaya:)

@papicim sorma bu defa ben de kaciriyorum, pazar bitecek saniyorum:/