25 Şubat 2010 Perşembe

FLASHION' NEWS | Lady Gaga ve GIORGIO ARMANI Düeti



Cesur, farklı, abartılı ve hatta deneysel tarzıyla hep şaşırtan ve kendinden bol bol söz ettiren Lady Gaga GRAMMY'lerde kendisi için özel tasarlanan ekliptik ARMANI PRIVE kostümle göz kamaştırmış, pek de içine giremediği "best dressed" listesinin tepesine yerleşmişti. Bu defa Gaga Monster Ball turnesi kostümleri için yine GIORGIO ARMANI ile işbirliğinde! Sinyor Armani hazırladığı 4 kostümden 2 özel eskizi basınla paylaşmış ve Lady Gaga'nın modern bir moda fenomeni olduğunu belirtmiş, üstelik nereye gitsem onun şarkılarını duyuyorum demiş.

Eskizlerden anladığımız kadarıyla her iki kostüm de egzajere omuzlara, bol ışıltıya, Armani'nin keskin dikişçiliğine ve futuristik bir görünüme sahip bodysuitler, gümüşi olan da sanki kabuklu bir deniz canlısı görünümü var.

ARMANI'yle yetinmeyen Gaga aynı turne için PRADA'dan da destek alıyor, 18. yy esinli, plastiklerden dönüştürülmüş materyallerle hazırlanan PRADA kostüm de turne kapsamında görüldü.

[Kaynak:wwd,people]

2 yorum:

canDirekli dedi ki...

Soldaki grammy gecesi giydiği kostüm olsa gerek ; yani yeşiliydi :) ben bayılmıştım hani gaga olduğu için bayıldım çünkü artık ondan standartların normal çizgisine yakın olduğu şeyler beklemiyoruz hep beraber :) sağdakine ise 53465 kere bayıldım!!! onu görmek için sabırsızlanıorum diebilirim!!!!!! :D

*STYLEBOOM* dedi ki...

@canDirekli evet evet hem ARMANI hem PRADAdan birer taneyi gorduk, sira digerlerinde:)) ben de ikinciyi sabirsizlikla bekliyorum, cizim olarak muthis !!!