19 Şubat 2010 Cuma

HAKAAN- Hakan Yıldırım Londra Moda Haftası'ndan İlk Görüntüler-

Güncelleme: HAKAAN Hakan Yıldırım Sonbahar/Kış 2010 defilesinin fotoğraflarına ve enfes koleksiyona buradan bakabilirsiniz.






HAKAAN ismiyle Londra Moda Haftası'nda ilk kez çıkan ve ilk güne damgasını vuran Hakan Yıldırım defilesinden ilk görüntüler!!

Twitterdan ve netten öyle güzel, öyle etkileyici haberler geçiliyorki, inanılmaz gururluyuz!!! Defileyi Kate Moss ve bizzat Hakan Yıldırım'ı keşfeden VOGUE PARIS editörü Carine Roitfeld ve moda direktörü Emanuelle Alt ön sıradan izliyorlar.

Öyle herkesin podyumuna tenezzül etmeyen süpermodeller Natalia Vodionova, Lara Stone, Mariacarla Boscana, Anja Rubik, Abbey Lee Kershaw HAKAAN için yürüdüler bugün! Son zamanlarda büyük çıkış yapan DAVID KOMA bile bugün gölgede kaldı sanki, sürekli heryerden HAKAAN koleksiyonuyla ilgili yorumlar geliyor!

Koleksiyon siyah-beyaz-gri ve camel renklerden oluşmuş, çoğunlukla bodycon elbiseler, deri ve kürk ve kuştüyleri ön plandaymış. Styling Edward Enninful , model kasting Sarah Murray, tarafından yapılmış, müzikler de Frederick Sanchez. Daha güzel fotoğraflara kısa zamanda ulaşmak dileğiyle, sizi aşağıdaki linklere davet ediyorum:))

NYLON
ELLE



Backstage:




BİR GÜN ÖNCESİ- FITTING-






VIDEO:



[Görseller:StartBoutique, Vogue.co.uk,voguemag.com,fashioneditoratlarge.blogspot.com]

3 yorum:

nar dedi ki...

Süper, çok gurur verici...

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikle:))

Adsız dedi ki...

Bence zaten Hakan Yıldırım inanılmaz yetenekli bir tasarımcı. Şu sitede:
http://kargaburga.blogspot.com/2010/03/hakan-yldrm-2010-ilkbahar-yaz.html
Milad diye bir defilesini görmüştüm. Ona da bayılmıştım! :)