4 Şubat 2010 Perşembe

IFW | Hakan Yıldırım Couture Sonbahar/Kış 2010-11

Sabırsızlıkla beklediğim HAKAN YILDIRIM koleksiyonu evet evet çok güzeldi, ama geçen sezonun şu koleksiyonu gibi büyüleyen, bambaşka mı? Hayır! "All black" koleksiyonda evet yine terzilik, kumaşlar, parçaların birbirine birleşimi harikaydı, gotik ve ağır bir havada deniz kızı modeller, dizboyu kalem elbiseler, pencereler, derin sırt dekolteleri, asimetrik kolve sırt detayları ile süslenmişti ve göz alıcıydı. Ondan yeni bir söylem bekliyorum ben, modern Türk tasarımı için yepyeni oyunlar...

Artık tek tek fotoğraflar yerine organizasyon ve TOLGA GÜNAY sayesinde kavuştuğum en kalitelisinden slide şov'a buyrunuz:))




4 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

stantdaki kıyafetleri çok daha iyi idi bence.

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet, işte bahsettiğim geçtiğimiz Ağustos'ta sunduğu koleksiyonundan standdakilerde.

Kürksever dedi ki...

Ah şu kıyafetleri bi Jessica Stam, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann, Hilary Rhoda üstünde görseydik! Bütün dünya konuşmaz mıydı bu defileyi yarın?

Saç tasarımı kıyafetlere yakışmış, yalnız kolları, boyunları fazla boş buldum. Çok uygun aksesuarlar düşünülebilirdi. İlk elbise çok güzelmiş. Bir de, altyazısı "Asimetri" olan karedeki manken Victoria Beckham'ı andırmıyor mu sizce de?

*STYLEBOOM* dedi ki...

bir kez daha KATILIYORUUM! yani meg ryandi suydu buydu yerine hem de is yapacak bir super modele verilse para, hem biz hem podyum model gorse(tugceyi ayiriyorum) fena mi olurdu! ustelik basinda da gayet cikardi!

bu defilede sac ve makyaj modelleri inanilmaz degistirmisti:)