26 Şubat 2010 Cuma

VOGUE TR 58, NINE WEST ve BAHAR KORÇAN Booklet'in Sahipleri Belli Oldu!



Bu hafta benim için çook güzel geçti, öncelikle blogumun 1. yaşını kutladım ve sizden gelen mail ve yorumlarla iyice coştum:) Sonra en sonunda kavuşabildiğimiz VOGUE Turkiye'nin özel bir sayısına sahip oldum, ve hatta bir tanesini de hediye etmeye karar verdim. Şimdi sıra tüm bu güzel hediyelerin sahiplerini açıklamaya geldi! Random.org aracılığıyla tamamen rastgele belirlenen şanslı styleboomerlar şöyle:

1)NINE WEST ayakkabıların yeni sahibi SEVİLAY KİTAPÇI
2)BAHAR KORÇAN Bookletin sahibi EZGİ AKAN
3)VOGUE Türkiye 58 Numara'nın sahibi blogger arkadaşlarımdan ZET FASHION

Adres ve telefon bilgilerinizi styleboomblog@gmail.com adresine yolladığınız anda kargonuz yola çıkacaktır! Herkese çok ama çok teşekkür ediyorum, dün itibariyle tavsiyelerinizi de hayata geçirmeye başladım. STYLEBOOM'u izlemeye devam hanımlaaaar!

It was an amazing week for me, first of all I’ve celebrated very 1st year of my blog and cheered up with your mails and comments :) Then I had the chance of owning a very special debut edition of the first VOGUE Turkiye, and decided to give away one of those to my beloved readers. Now it is time to announce the winners of these wonderful gifts! As soon as you mail me your contact details your package will be on its way! Thanks a lot to everybody, since yesterday I begin considering all your recommendations. Just keep following STYLEBOOM dear ladies!

3 yorum:

vintage peony dedi ki...

beyaz fon çok daha güzel olmuş :)
*Ben vogue çekilişine katıldıktan bi arkadaşım bana aldığını haber verdi, zet'in kazanmasına da çok sevindim :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

ne güzel:) hepimizin birer tane oldu:)))

ZET Fashion dedi ki...

Hihiiihi oleeeyy çok mutlu oldum!!! :))
Mail attım şimdi ama gönderilemedi diyor başka bir mail adresi alabilir miyim
Çook teşekkürler :))