16 Haziran 2011 Perşembe

AKSESUAR | Styleboom'dan İncik Boncuk



Uyduruk makinemle de olsa epeydir aklımda olan bir çekimi sonunda gerçekleştirdim hanımlar, fotoğraflarda bir Tolga Günay ışığı, bir Zeynep Güçlüten neşesi ya da Emircan Soksan rengi beklemeden Boom'un incik boncuğuna buyrunuz:)



Bilezik hele de üst üste, renk renkya da inciyse benliktir. O sebeple bol boncuklu bileziklere zaafım var! Bu konuda Biu Factory'nin cam bonibonları, Yael Morel'in Life in Mono'su ve pek tabii Bozcaada pazarı imdadıma yetişir:)



Pırlantayı başımın tacı olarak bir köşeye koyarsam(malum diamonds are a girls best friend:)) , takı tuku denince altın rengine zaafım var. Yani beyaz altın olacaksa pırlantalısı olsun, olamayacaksa altın rengi pembesinden, yeşiline gelsin:)



Aksesuarda otantizmi seviyoruum. Çok az ama çok orijinal parçalar tercih ediyorum bu kategoride:) Yukarıda



İnci çok ama çook severimm! Aslında en çok pembe inci severim henüz kısmet olmadı, buradan "ilgili kişiye" duyurulur. Siz söyleyin hanımlar şu yukarıdaki fotoda bir pembelik eksik değil mi:) Değilse değil diyin yani:p



Eskiden her gün değişik değişik takmaya bayıldığım ama evlenince alyansa sadık kalıp bir de Milka'nın Kısmetlerinin uğuruna inandığım için çok sık kullanamasam da yine de bazı yüzüklerim benim için çok özel:) Burada babamın ve annemim bana ilk aldığı yüzükler bile var:)



Kolyeleeeer:) Son 2 yıldır iyice çıldırıyorum kendileri için, özellikle uzuun ve sıra sıra ise. Yine altın rengi ağırlıklı:) Bu sene madalyonlara takılıyorum biraz.



Gümüş renkli bileziklerde iyice kalın olanları daha çok seviyorum. Yine de bu aralar en sevdiğim şey gümüş-altın rengi karışımı olan aksesaurlar.



Gerçek gümüşe çok düşkün değilim, oldukları yerde kararıp duruyorlar ama bazen şöyle bohem kombinlerde de illaki gümüş gerekiyor, fena hava katyor bence. O yüzden stokta gümüşlerim var. Enn güzelleri kayınvalidemdem hediye:)



Broş! Olmazsa olmazlarımdandır. Özellikle ilkbahar, sonbahar, kış yani mont, ceket, kaban çok giydiğimiz zamanlar biir dolusunu bir yakaya takıştırmaya bayılırım:) Broş konusunda cennetim Bilun Şen:)



Bir de arma, madalya tarzı broşları çok severim. Antin kuntin, olan olmayan hemen her ordunun ya da kraliyetin vintage olanından imitasyonuna itinayla bulunur:)



Herkes çok sevmez ama ben bronz aksesuarları da pek severim. Özellikle fildişi rengi bir şeyler giydiysem, e ben de solgunum, fildişi de solgun, o zaman bronz aksesuarlarla biraz sertlik katmayı severim.



Bu ikisi benim için çok özel:) Köstekli saat babama hediye olarak gelmiş özel yapım, kendisi yelekli kombinlerimin baş tacı, beni yelekle görürseniz saati sorun, kösteğimi çıkarıp söyleyeyim, bir maarif takvimi ciddiyetiyle hem de:p Diğeri mini tacım, o da doğumgünlerimin vazgeçilmezi. Her doğumgünümde kendii taçlandırıryorum:))



Ennnn vazgeçilmezim en sona: küpeler! Sokağa nüfüs cüzdansız dahi çıkabilirim ama küpesiz asla! Küpe yoksa bütün günü ben evde kesin bişi unuttum ya da bişey eksiik bişey eksik diye kafa dumanlı ve dalgın geçiririm. Küpem olmadığını farketmişsem derhal bir yerde durup küpe alırım yani o derece:) Buradan psikolojik çözümlemelere girseniz de kendinize saklayın hanımlar, zira bence de bu arıza bir durum ben zaten biliyorum:p

İşte benim incik boncuklarımdan bazıları bunlardı. Siz de hadi anlatın, meselaa uğurlu bir takınız var mı, en çok sevdiğiniz aksesuar hangisi? Benimkileri beğendiniz mii:)?

35 yorum:

hukukçunungücesi dedi ki...

ilk yorum bendeennn :)) valla twite kase içindeki bilekliklerini koyduğundan beri bu postu bekliyordum :) ben çook sevdim. çok başarılı ve de yaratıcı olmuş.. özellikle yüzükler :P :)) arma, madalya tarzı broşlarına da bittiğimi belirtiyim..
benim için de küpelerin yeri ayrıdır hemen tarifte ediyorum hihi :)) altın rengi halaya geçirilmiş 2 kalp.. işte böyle(umarım anlatabilmişimdir:) )(cansu)

modarella dedi ki...

takılarını kesinlikle beğendim de ben asıl çekimi çok beğendim. Çok başarılı, bence oldukça profesyonel olmuş, tek eksik renklerin canlılığı okadar. ellerine sağlık.benimde bu yaz favori aksesuarım bilezikler, bileklikler hepsi bir arada. ne bulursam koluma takmak istiyorum o derece.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

canım, fotoğrafçıların alınmasın ama ben bu çekimlere bayıldım, şekerlikle inciler, cupcake'lerle yüzükler pek sevimli! bir de konu aksesuar olunca bayıla bayıla bakındım:)

PELLORA dedi ki...

Boom takıtukuların coook cici hepsi tarzını yansıtan seyler.Madalyalarla yapacagın kombini merak ettim dogrusu.Bi de bu postu okurken tabak çanak odaklı bi insan oldugumu farkettim,bi yandan takılara bakarken ,bi yandan da bardagına tabagından gözümü alamadım :)
Herzamanki gibi cok güzel bi post olmus (fotolar da çok güzel eline saglık)

http://pellora.blogspot.com/

Lumos Design dedi ki...

harika çekimler doğrusu, takıların sunumuna bayıldım:)
bende de broş hastalığı var, her gittiğim ülkeden o ülkenin simgesi olan bişeyleri broş halinde alırım (mesela venedik maskları) sonuçta ceketlerim buzdolabından hallice oluyo:))
bir de baykuşları çok seviyorum. bkz. kendi yaptığım kolyeler
kendi yaptıklarım dışında da en çok accessorize'a uğruyorum sanırım.

nuray kıvan dedi ki...

Hepsi cok ama cok guzel tam senlikk takılar boom:) zaten bazılarını biliyoruz mesela mavi kupelerin senin icin ugurlu hani cam gibi olanlar yanlıs hatırlamıyorsam :p
benimde bilegimden hic cıkarmadıgım deri bir bilezik var,ortasında nazar bonocugu,cok şık her kombine uyduruyorum bi sekilde :)

SeLeN dedi ki...

Süpper post olmuş Boom, harikasın....
Benim de kutular kutular dolusu incik boncuklarım var. Hepsini acayip çok seviyorum ve karar verirken çok zorlanıyorum,hepsini hepsini takamk istiyorum.
Bu kararsızlığımdan dolayı yıllardır gümüş-altın gümüş-bronz altın-bakır hep yan yanadır.
Özel bir yere gidiyorsam en vazgeçilmez favorilerim babamın düğünümde taktığı zümrütlerim:)) bronza boyatıp eskitilmiş efekti verdirmiştim,,,sanki saraylı babaannemden kalmışlar gibi duruyo...
Üzerimden asla asla çıkarmadığım ise, bitanem annemin alyansı abimin nişan hediyesi göz bocuklu bileklik ve ikinci babam OsmanEmimin bodrum hatırası gümüş bilekliği.
Diğer bütün boncuklar bunların etrafında döner heppp:))
Küpe takıntım senin kadar olmasa da, büyük gösterişli küpeler benim favarilerim. Lise yıllarından hatıra 7delikli kulaklarıma bazende asi kız imajı minik minik taktakıştır yapıyorum:)

cansu dedi ki...

boom ne güzel bi çekim olmuş.o brownilere yüzük takmak çok yaratıcı:D tabi takıların da bi o kadar güzel.hiç çıkarmadığım iki takımdan biri alyansım bi diğeri de ipince zincirli minik taşlı kolyem..

matilda dedi ki...

Boom harika bir post:)
sabah sabah bir final sınavına gitmek üzere uyanmışken, mutlu ettin beni:)
Tüm takılarına bayıldım özelliklere bronz bileziklerine..ben de bronzu çok seviyorum..

Unknown dedi ki...

boomcumm cok güzel olmuşş:) Ben de gecen gün meyvelerle falan yaptım hala koyamadım:))

zeliss dedi ki...

Ben en çok gümüş bileziklerini ve babanın köstekli saatinle o sempatik tacını beğendim..Birde o mavi laleli cam küpeler..onlara zaten bayılıyorum..

Benim en sevdiğim takılarım minik swarovski taşlı bir gümüş kolyem, pelin aksesuardan kardeşimin hediyesi yeşil vintage küpeler (boomcum senden görüp beğenmiştimmm)ve bronz renkli taşlı swatch saatim :D

Not: Resimlerinde şahane bu aradaaaa..cupcake yüzükler fovarimmm

inci küpeli kız dedi ki...

benimkiler seninkiler kadar çeşitli olmasada ne yapayım sade havamdan kurtulamıyorum.hep elim aynı tarzlara kayıyor bakarken...

fotoların hem kendileri hemde içindekiler çok hoş bu durumda=hoş bir sonuç çıkarmış tabi

benimkilerede göz atmanı çok isterim;
http://inci-kupeli-kiz.blogspot.com/search/label/takı

ONUR ALAKAY dedi ki...

canım rozetlere bayıldım :)

beijaa vintage dedi ki...

bütün takılarına ayrı ayrı bayıldım :) ben de en çok küpeleri sveerim ve tıpkı senin gibi küpesiz dışarı çıktığımda kendimi eksik hissederim.
çok zevkli takıların var, hepsini mutlu günlerde kullanman dileğiyle :)

Elf in Alphabet dedi ki...

Brownie lerde yüzükler, kek kalıbında broşlar ..Boom gercekten alemsin :)) çok eglendim postta, çok yaratıcı olmuş ama ben o armalara ve altın rengi bileziğe bittim, çünkü onlar benim favorim:)

Adsız dedi ki...

Ayy ben de çok sevdim :) Bu fotolarda da bir Boom ışığı var canım! Browni'ler ve yüzükler favorim :)

Melis dedi ki...

Boom bu postu sabırsızlıkla bekliyordum. Çekime bayıldım! Harika olmuş! Takılarının hepsi çok güzel. Browni'ler yüzüklerle daha da tatlı olmuş :p Bir de o şemsiye broşuna bayıldım.

Benim vazgeçilmezlerim; cam boncuklu bileklikler, uzun kolyeler, küpeler ve broşlar :)

Uğuruna inandığın iki aksesuarım var. O senin tılsımlı kaftan kolyen gibi arkadaşımın Hindistan'dan aldığı kolyem ve babamın aldığı bilekliğim :)

zep_bilgen dedi ki...

hatırlarsan bir zamanlar takılarımı çok beğenip bir post yapmamı istemiştin,inan en az elli kez denedim çekim yapmayı.ne yaptıysam güzel gözükmedi gözüme.şimdi bir de buna bakıorum. yaratıcılık bu. süper olmuş! tebrikler boom. çoğu okuyucu gibi ben de yüzüklü brownilere bayıldım ;) şimdi biraz daha düşüneyim ben bu kadar güzel bir çekim için ;)
bu arada tüüm takıların çook güzel canım,çok beğendim!

tuguna dedi ki...

Aa bence cok guzel bi post olmus, fotograflar gayet guzel. Butun takilarini begendim ama su orak cekicli olan brosa oldum bittim, bende de bikac tane var o sekil:) ben de merakliyimdir.

loylum dedi ki...

brownie üzerine yüzük koymak ne muhteşem bir fikir! yüzükle hiç alakam yoktur ama hepsini yiyesim geldi :)

Mrs Baros dedi ki...

baykuşlu yüzük!!!!

Modagrafya dedi ki...

Blogunun en beğendiğim başlıca özelliklerinden biri görselliği zaten. Fotoğraf çekimleri ve bu fotoğrafların sunumu. Bu bağlamda yine güzelliklerle dolu bir yazı olmuş. Arka arkaya muhteşem takılar sergilenmiş. Takı "arşivin" de (arşiv denmiyor tabii:) harika olunca sonuç kaçınılmazdı tabii:) Yani fotoğraf makinesinin de çekimi çok kötü değil bence en azından renkler iyi çıkıyor.

DENiZ dedi ki...

Cok tatliii hepsi de! Ben de uzun zamandan beri takilarimi cekmeyi dusunuyordum senden ilham alip yarin ise koyulmaliyim ;) Sevgiler, opucukler..

Sayın KARACA dedi ki...

Way canına bakarken inanamadım yani benim hiç bu kadar takım olmadı abla :) vallahi seninkilerin yarısı bile yok bende yahu :) ama en çok bileziklerini bayıldım boomm çok zevklisin gerçekten ;)

rebeltakipte dedi ki...

Fotoğraflar çok yaratıcı olmuş,hele keklerin içindeki yüzükler favorim.Bol uğraş ve emekle harika bir post çıkmış ortaya,bize de zevkle bakıp,incelemesi kalmış :)

Canan dedi ki...

hepsi de çok güzel ama benim favorim otantik kolye daha önce bir postunda görmüş ve ozaman vurulmuştum kendisine.(bulsam da alsam demiştim ama bulamadım ondan)

ben takı olarak yüzük,kolye ve küpe severim, bu sene broşlara, baykuşlu aksesuarlara ve hatta baykuşlu herşeye takmış durumdayım.

Canan dedi ki...

hepsi de çok güzel ama benim favorim otantik kolye daha önce bir postunda görmüş ve ozaman vurulmuştum kendisine.(bulsam da alsam demiştim ama bulamadım ondan)

ben takı olarak yüzük,kolye ve küpe severim, bu sene broşlara, baykuşlu aksesuarlara ve hatta baykuşlu herşeye takmış durumdayım.

Canan dedi ki...

hepsi de çok güzel ama benim favorim otantik kolye daha önce bir postunda görmüş ve ozaman vurulmuştum kendisine.(bulsam da alsam demiştim ama bulamadım ondan)

ben takı olarak yüzük,kolye ve küpe severim, bu sene broşlara, baykuşlu aksesuarlara ve hatta baykuşlu herşeye takmış durumdayım.

ozlemce-lik.com dedi ki...

hepsi cok guzeeler ama ben brownili yuzuk fikrini cok orjinal buldum

Adsız dedi ki...

Icimden once buuum buuuum buuum don dolas burda durdum burda durdum yoruldum dokuz koyden kovuldum sarkisini soylemek geldi bu "boom" a karsilik:)
Neyse takiya gelirsek sunum cok guzel ama o brownilere kiyilir mi ya hu ! :)
Benim ugurlu takim yok.Her yeni ve guzel taki ugurumdur:P
Hii gerci bir ara yesim tasindan bir kolye ucum vardi onu cok severdim ama simdi nerde bilmiyorum.Tr ye donunce onu hemen bulmaya calisicam.
Yurtdisinda oldugum icin ucuzundan pahalisindan bi dolu taki aliyorum.acces... esek yuku paraya sattigi bi kolyeyi cok komik fiyata almak bi baska keyifli.
bros cok severim ama senin su "gazi " brosu gibi sarkan brosuna bayildim .
Eski havasi verilmis takilari cok seviyorum ozellikle.
Bir de kocaman tasli ama cikletten cikmis gibi durmayan yuzukleri cok severim.

Elif

*STYLEBOOM* dedi ki...

@hukukcununguncesi evet post biraz gecikti:)) ama begenmene sevindiiim cok tesekkurler. kupeninyeri ayri:)

@modarella tesekkurler ya evet bu yaz bilezikler diger her sey efena fark atti!

@seda tesekkurleer demek ki beni iyi yetistirmisler:p

@pellora tesekkurler ya mutfaksal seyleri bend eock seviyoruum. bu madalyalarla boomstyleda bir kombinim olacati bu arada:)

@lumos aa cok guzel fikiiir bence magnetten cook daha iyi:)

@nuray evet cam lale kuperilm ugurlu nasil da biliyorsuun cok tesekkurler:)

@selen zumrut ben de cok seviyorum cok! sahane dusunmussun

@cansu hihihi brownieleri ben de sevdim:)

@matilda aa harikasiin bronz seven cok azdir nedense anlamam:)

@cndrella ya kanayan yaramiz:) ben de bunlari cekeli ay olmustur:)) hadi koy koy

@zeliss bend eheeepicigini cok seviyoruum:) gumus bilzik biraz buyuk geliyor tek sorunum o:o

@inci kupeli kiz baktim vee minimal takilarini cok da sevdm:)

@onur alakay tesekkurler ^.^

@beijaa vintage tesekkurler:) yasasin kupe kardesligi

@a to z tesekkurleer:)

@alisveris cini boom isigi:)) tesekkurleer

@melis hnditandan gelen herr seye bayilirim:) tesekkurler

@zep_bilgen eveeet:) hadi ise koyul bakalim

@tuguna onlari sayica daha da artirmak niyetindeyim

@loylum cupcake zaafi olan canim arkidisim:)

@mrs baros eveet tahtakale zaferi:))

@istanbuls finest yaa coook tesekkurler:)

@deniz hiii vintage harikalar diyari olur sabirsizlikla bekliyoruum!

@sayin karaca haha tesekkurleer:) ben ama hic bir taki tukumu atmam ve cook biriktiririm, sne de basla madem:Ç)

@rebeltakipte tesekkurler rebelcim:))

@canan bulamadin mii aslind ayeri cok kolay misri carsisinda kurukahveci mehmet efendinin oldugu taraftaki kapidan girince biraz ilerleyinde solunda sufi diye bir yer cesit cesit var cok cici
baykus bence de aksesuarda cok sık duruyor

@ozlemce_lik :)) tesekkurleer

@adsiz bum bum bum daldan hop dala uctum :) ya evet accessorize bizi burada rresmen soyuyor resssssssssmen!

selen dedi ki...

3. fotograftakilere bayıldım :)) o siyah bilezikler, o şeffaf-taşlı olanlar, o kelepçe gibi olanlar :))tanımlayamadığım diğer altın rengi :)) nerden aldığını sorsam syleboom ?
iyi günlerde, mutlulukla kullan hepsini :)

z e y n e p dedi ki...

bu post süper olmuş. incik boncuktan çok onu sunuş şekline bayıldım. harika :)

TurboDreams dedi ki...

herbiri birbirinden güzel takıların, çekimler de çok hoş olmuş bence =)

Güzel günlerde takman dileğimle
sevgiler


PS. benim bloguma da göz atarsanız seveceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorum lol

Adsız dedi ki...

O brownielerdeki yüzükleri yerler! Çok güzeller boom, fikrine, ilhamına bayıldım vallahi. :) Güzel günlerde kullan cicilerini :) Benim uğurlu takıma gelecek olursaaak, babamın mezuniyetimde aldığı pembe inci kolye ve küpe takımım kesinlikle :)Kısa zamanda senin de bir tane edinmeni dileriim :)Ayrıca anneannemden kalan bordo taşlı bronz antika yüzüğümü de kendimi mutsuz ve gergin hissettiğim zamanlarda takıyorum ve beni öylesine sakinleştiriyor ki..