1 Haziran 2011 Çarşamba

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa...

Bakalım son zamanlarda moda dünyasında neler neler olmuuuş:)



1. Pek çoğumuzun arzu nesnesi ALEXANDER WANG plaj giyimine de girdi vee mayo/bikini tasarımlarının müjdesini verdi. Heyecanla bekliyoruz:)

2. Londra'da açılan gıcır gıcır Playboy klübünün şerefine MARCHESA tasarımcıları ikonik tavşan kız kostümünü yeniden yorumlamışlar. İşlemeler ve tül aplikleri ile tavşan kız MARCHESA görkemine kavuşmuş!

3. 50 yıldır eski filmlerdeki kostümleri toplayarak muazzam bir koleksiyonun sahibi olan 79 yaşındaki Debbie Reynolds, bu kostümlerden bazılarını açık artırmaya çıkarıyormuş. Marilyn Monroe'nun meşhuuur pozunun başrolündeki beyaz pilise, boyundan askılı elbisenin 2 milyon USD'a satılması bekleniyormuş:o

4. Tunus doğumlu ünlü mü ünlü moda tasarımcısı Azzedine Alaia sürpriz yaparak Paris Couture Haftası'nda defile yapacağınu açıkladı. Tasarımcı kızkardeşinin ölümünden bu yana defile yapmıyor, sadece moda endüstrisinden bir kaç özel isme özel gösterim yapıyordu.

5. İngiltere'nin gerçek prensesi Kate Moss'un düğününe çok az kaldı veee düğün gününü fotoğraflayacak isim de belli oldu: Mario Testino! Testino, Prens William ve Kate Middleton'ın nişan fotoğraflarını da çekmişti.

6. Aaaah ah BARNEY'S NY 90dan fazla ülkeye online gönderi imkanını başlattı! Tam da bizim memlekette internetten yurtdışı alışverişine sınırlar ve yasaklamalar geldiğinde. Kader...

7. Medar-ı iftiharımız Hüseyin Çağlayan, ilk parfümü ile 21 Temmuzda Londra'da Dover Street market'da olacak! Adını 2007 koleksiyonundan alan parfüm tasarımcının ilk kokusu veee ondaki Türkiye, Kıbrıs, İngiltere harmanını yansıtacak cinstenmiş:)

[Kaynak: wwd, fashionologie, telegraph, vogue, elle]

3 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Mario Testino mümkünse beni de fotoğraflayabilir mi :)

http://trendydolap.blogspot.com/

Melis dedi ki...

Barneys NY puff, Marily Monroe'nun elbisesinin fiyatı wow, Hüseyin Çağlayan'ın parfümü hımm :)) Bir de Boom sana muah! :)

Adsız dedi ki...

H.Çağlayan'ın parfümüüü çok ferah olucak bence, İngiltere asaletin simgesiyse, Kıbrıs'tan da Akdenizin ferahlığını barındırır, Türkiye'nin de misafirperverliğinden yola çıkarak davetkar bir koku olduğunu farzetsek.. Hmmm çok güzel bir yaz kokusu olucak bence :)

http://mervedoger.blogspot.com/