7 Haziran 2011 Salı

FESTİVAL | Freshtival'de Müzik Eğlence

Festivallerden festival beğenin hanımlar. Yaşşasıın müzik, eğlence, dinlence yani festival sezonu! Geçen haftasonu MILLER FRESHTIVAL için soluğu Maçka Küçükçiftlik Park'ta aldım, üstelik 4 gün 4 gece hasta pasta yatmış ve gözümü o gün yeni açmış olmama rağmen. O yüzdeen buradan davetiye kazanan birbirinden fıstık iki Styleboomer olan Gökçecan ve Begüm'ün arasında soluk benizli bendenizi affedin:)



3.sü düzenlenen MILLER FRESHTIVAL'de sahneye birbirinden canavar müzisyenler çıkmadan festival alanında ne var ne yok Gökçecan ve Begüm'le gezdik, her şeye de el attık, acayip eğlendiik:) Her şey FRESHTIVAL hatırası fotoğrafıyla başladı:o



Gözümüze ilk çarpan birbirinden renkli kalemlerle müthiş gitarların olduğu çadır oldu. Fender hayalleri süsleyecek enstrümaları geirmiş dizmiş, yetmemiş kendi gitarını kendin yap masası kurmuş. Aldık elimize boyaları, ben pek tabii gitaın üzerine BOOM'u kondurdum:)



Eğlenmeyi bilen kızlara bayılıyorum, o yüzden diyorum kiii "Some girls rock!" Mesela biz:) Otrişlerimizi, korsan şapkalarımızı ve gitarlarımızı taktık, hem çaldık hem söyledik, esasen festivalin ilk grubu resmen bizdik:p I LOVE ROCK'N ROLL, SO PUT ANOTHER DIME IN THE JUKEBOX, BABY!



Müzik, hele bir de bedava indirilebiliyorsa:p, daha bir güzel değil mii hihihi:) Korsana hayır canım hayır tamam ama zaten artık MÜZİKİCİNEFES.COM var. Üye oluyorsun, giriş yapıyorsun, istediğin şarkıları dinliyorsun:) Biz Gökçecan'la hemmen oracıkta üye olduk!

Festival alanı oyundan geçilmiyordu, langırt gibi old school olanından şu yukarıda görmüş olduğunuz gibi sizinhareketlerinize ve sesinize duyarlı en futurustik olanına kadar:) Biz uzaylılara karşı konseyi toplama kararı aldık!



Herhalde festival alanının ennnnn çok fotoğraf çekilen/çektirilen/ ay olmadı bi tane daha bi tane de şurdan denilen yeri burasıydı:) Devasa FRESHTIVAL harfleri arasında haliyle biz de bir iki kare çekildik:))



Onca hoplama zıplama üzerine, çayır çimende boş minder buldun mu hiç tereddüt etmeden hop kapacak, aynı mindere göz dikmiş rakiplerini bakışlarınla bitireceksin:)) Biz de ayynen öyle yaptık. Azıcık dinlenme, sohbet etme, hep bir ağızdan şarkı söyleme zamanıııı!



FRESHTIVAL festivaller içinde ayrıca özel çünkü sadece bir müzk festivali değil, aynı zamanda bir sanat festivali de. Tasarımcılar, çizerler, fotoğrafçılar hepsi orada. Yukarıda Niyazi Erdoğan'ın Freshtival'e özel hazırladığı tshirtlerden bir demet. Aşağıda bu defa biz sanatsal bir çalışma yapıyoruz, LÖSEV için:)



LÖSEV standında sprey boyalarınızı alıyor, ister bez bir çanta ister beyaz bir tshirtü birbirinden şukela şekillere sahip kalıpları da kullanarak kendiniz için boyayabiliyorsunuz. Üstelik gönlünüzde ne koparsa o da LÖSEV'e gidiyor.



Biz bu işe ciddiyetle sarıldık, dar alanlara gelemeyen Boom ve Boomer enerjisi sebebiyle çimlere yayılıp işe koyulduk:) Barış dedik, müzik dedik, ha bir de Cumartesi Gecesi ateşi dedik:p



Nadiren beğendiğim tshirtlerden biri de bu oldu! Tasarımcısını tebrik ederim:)) Tshirtün üzerinde CANDY GIRL yazıyor ve o yazıyı da karıncalar oluşturmuş hihi.



Salak tipli şeylere bayılıyorum:)) Şu oyuncaklar nasıl komiik! Meraba dünyalılaaar, festival var dediler geldik :p



Şapkam büyük sükse yaptı, kendisiii geçen yaz kişiye özel tasarım şapka ve plaj çantlarıyla esen YAEL MOREL'den pek tabii ki:)



NOISETTES yemin ediyorum sen insan değilsin:)) Keşke azıcıcık daha enerjim olsaydı da festivalin sonuna kadar kalabilseydim ama yeniden hasta olmayı göze alamadım ve geceyi erken kapadım:/



Umarım gitmiş kadar oldunuz:) Seneye 4.sünde aman Boom yazar demeyin, gelin orada birlikte eğlenelim! Bu güzel günü benimle birlikte geçiren Gökçecan ve Begüm'e ayrıca koccamaaaaaaaaaaaaaaaan teşekkürler:)

Fotoğraflar: Dilan Bozyel, Freshtival, Modazon

9 yorum:

Melis dedi ki...

İzmir'de yaşamanın dezavantajlarını var. Şimdi senle o festivalde eğlenmek çook isterdim ben :( Şanslı Boomerlar çok tatlı. ''Some girls rock!'' fotoğrafınıza bayıldım! :) Nasıl içten, nasıl tatlı gülüyorsun öyle :) O gün hastalığını yeni atlatmış olmana rağmen fotoğraflarda çok enerjik görünüyorsun Boom :) Maşallah diyelim nazar değmesin!

Gokcecan dedi ki...

Cok guzel bir gun gecirdik boom cok tesekkur ederiz, resimlere de bayildim civil civiliz:)) tekrar gorusmek uzereee:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

festival çok güzel geçmiş resımlerden belli canım bayıldım size..

modafobik dedi ki...

Gitarda Boom olmasa ayip olurduuu zaten :) gayet iyi gorunuyorsun be! Hastaliktan alan eser yokkk :))

Seda Maç dedi ki...

harikasınız süper görünüosunuz bayıldımmmmm

Ahu dedi ki...

Harika görünüyorsu bence her şartta.Ben ne yazıkki kaçırdım festivali.Zaten bu günlerde İstanbula ayak uydurmak zor.O festival senin bu festival benim derken, arada kaçırdıklarımızda oluyor :(

*STYLEBOOM* dedi ki...

@melis tesekkur ederiim sekerim evet seninle istanbul turu sart, bekliyorum sinavi:) sorma costum o gun ama aksamina yine iki seksen yattim:/

@gokcecan asil ben cook tesekkur ederiim, cok keyifliydi seninle:)

@myprincess valla guzeldi yagmura ayaza ragmen:)

@modafobik eheheh vitamin:)

@rococosh :)) egledik mi ne:)

@ahu ay evt haklisin ne cok sey var bu ara ust uste:o

rahat yazar dedi ki...

Freshtival süperdi sırada One Love Festival var! One Love'da çok daha fazla stil ve moda izlenimleri yakalayacağınız kesin:)

Didem dedi ki...

wow şahane bir post daha önce görmemişim çok eğlenceli fotoğraflar
http://kucukplastikcicekler.blogspot.com/