6 Haziran 2011 Pazartesi

RED CARPET | MTV Movie Awards

MTV Movie Awards.. Şimdilik fotolar, gün içinde yorumlar:) O zamana kadar sizin yorumlarınızı, favorilerinizi beklerim:)


Cameron Diaz-Philip Lim

Diaz halihazırda sahip olduğu şu bacaklarla ne giyse oluyor, o yüzden fazla zorlamadan çabasız bir şıklık sergilemiş ki tam da bu ödül törenine göre. PHILIP LIM tulumu, ince kemeri, ayakkabıları ve altın aksesuarı ile çok hoş ve fakaaat üst kısmı zayıf bii için tulumun dar V yakası onu biraz dikdörtgen göstermiş ve bel kıvrımını maalesef yok etmiş.


Emma Watson-Marchesa

Elbiseye lafımız yok, zaten bir MARCHESA ne haddime:), ama Emma Watson artık hep aynı değil mi? Eskiden stiliyle heyecan uyandırırdı, oysa şimdi renginden kesimine hep beklendiği gibi.


Emma Stone-Bottega Venetta

Emma Stone hep olsun kırmızı halıda hep! Sarışın aylarını geride bırakıp yine özüne dönmüş. BOTTEGA VENETTA elbisesi dantelinden içindeki bal rengi korset minisine, püsküllerine ve çantasına kadar mükemmel. Kendisi birincim ♥


Blake Lively-Micheal Kors

Blake Lively'yi "Serena Van der Woodsen" olmadığı sürece pek seviyorum:) Hep kocamaan gülüyor, sıcak, sevimli. Kendisi Anna Wintour'un "Amerikan Kadını" rolünün de hakkını veriyor, MICHEAL KORS elbisesi omuzdaki cut-out detayları ve rengiyle harika. En kısa sürede eski doğal sarışınlığına dönmesini temenni ettiğim saçlarını toplayışını sevmedim. Ayakkabılar bence rengiyle iyi ama modeliyle elbiseye pek olmamış. Vee o poz, evet anladık, ama Bar Rafaeli'ninki bir başkaydı:p


Katie Cassidy-Catherine Maleandrino

Bu sene moda olan triko elbiselerin uzun ve gece kıvamlıları Emilio Pucci sayesinde kırmızı halıya indi, bu defa benzerini Katie Cassidy CATHERINE MALEANDRINO'dan seçmiş. Hoş, zarif, cici... Saçlar feci.


Amanda Bynes-Herve Leger

Hiç olmuş mu Amanda'cığım? Sağ ve sol beyin birbirinden bağımsız mı hareket etmiş giyinirken nedir, zira her bir parça başka bir kafadan çıkmış gibi! O sol göğüs, bandage'a zorla hapsedilmiş o kıvrımlar, bu elbiseyle neresinden tutarsan tut olmayacak ayakkabılar? Ya çanta? Hani madem anneannemle domates almaya gidiyorum tarzı retro çanta yapacaksın o zaman üst baş ne hal?


Jessica Szohr-Alice+Olivia

Sezonun tulum trendine hoş, şal deseninde bir ALICE&OLIVIA ile selam durmuş Jessica Szohr. İyi hoş ama o çanta şöyle neon turuncu, patlak kırmızı ya da çılgın bir mavi olsaydı keşke:)?


Kristen Stewart-Balmain

Geceye damgasını vuran BALMAIN inanmayacaksınız Kristen Stewart'ı gülümsetmiş bile:) Kırmızı halıda yamru yumru bir poz ve asık suratla alışkınız malum! Çengelli iğne detaylarıyla oldukça iddialı deri mini elbiseyi arada bir görünen sutyene rağmen beğendim, ayakkabıları pek değil.


Rosie Huntington-Whiteley-Dolce&Gabbana

Rosie içindeki vahşi kediyi almış getirmiş. Ayakkabılar hariç oldukça beğendim.


Leighton Meester-Balmain

Benim sevgili Queen B'ciğim. O da BALMAIN içinde ve elbise enfes ama bir iki beden büyüyünce giyilecek gibi. Zaten fazlasıyla işli ve detaylı(ve eminim küp gibi ağır) elbise bir de böyle bol bulamaç olunca biraz güme gitmiş. Dahası maalesef ayakkabılar. Bunca detayın ve şıkırtının olduğu bir elbise için seçilecek ayakkabı hem daha "az" olmalı, hem daha "yüksek" topuklu olmalıydı:)


Mila Kunis-Balmain

Oh la laa! Mila Kunis'in geri dönüşü ne de güzel olmadı mı sevgili Styleboomerlar:) Kadın yüzümü güldürüyor! BALMAIN kıyafetine bayıldımm ♥ . Pırıltılı, hafif etnik, bol ışıltılı mikro minisini ve üstünde siyah tshirtünü hatta yanında Justin'ini bile beğendim:p Makyaj da haarika!


Hailee Steinfeld-Louis Vuitton

Yaş 15! ve Hailee Steinfeld 15 yaşında kırmızı halının aranan yüzü, Oscar adayı, Miu Miu yüzü olmak gibi pek çok şansa sahip, gel gör ki o biz faniler gibi masabaşı işine özeniyor olacak, tutmuş bu yaşta, hem de Los Angeles'da, hem de siyahından ve payetlisinden bir "takım" giymiş, o yooo! Neyse ki o şahane clutch var da biraz yatıştım:)


Elle Fanning-D&G

Kardeşi Dakota'yı sollayan Elle Fanning bence yaşına, tipine, tarzına uygun çok güzel bir seçim yapmış. En çok ayakkabılarla mix&match yaptığı desen kombinasyonunu sevdim. Yine de saçlarda mesela iki yandan arkaya uzanan bir örgü vs olsa, sanki bir hareket lazım:)


Selena Gomez-Giambatista Valli

Adam olacak çocuk dedikleri Selena olmalı. Her zamanki gibi yine çok şık, çok yaraşır, çok farklı. Zaten GIAMBATISTA VALLI ancak çok yüksek zevklerin tasarımcısı. Favorilerimden ikincisi ♥


Reese Witherspoon-Offfff ne sıkıcı:) Zac Posen

America's Sweetheart ama kırmızı halının değil! Son filminin galaları boyunca yüzümü bir kez enfes ZAC POSEN'i ile güldüren Reese, bunu bana çok görmüş olacak, derhal sıkıcı ve sıradan haline geri dönmüş:)

Son Dakika...


Emma Watson after party için üzerini değiştiren tek isim oldu ve bu enfes ötesi MARCHESA'yı giyiverdi. Aah Emma'cığım ah, işte bunu, işte bunu kırmızı halıda giymeliydin:) Renk, model, ayakkabı, çanta, makyaj, saç... Hepsi harika!

[Görseller: getty, justjared]

15 yorum:

Adsız dedi ki...

boom Jessica Szohr un altına vanessa hudgens yazmışsın sanırım :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz pup tesekkur ederim:) acele ise seytan karisirmis:o

Lumos Design dedi ki...

çoluk çocuk reese'e stil dersi vermiş valla :/

zeliss dedi ki...

Ben Cameron Diaz ço şık,sade ve çok güzel.Leighton Meester da favorilerimden..Ayrıca o kötü bile giyse kötü diyemiyorum.Çok tatlııı.
Elle Fanning'in teninin rengine kıyafeti yakışmamış bence. Onu başkası giyse daha güzel olabilirdi.Selana Gomez bana farklı geldi..(iyi anlamda)
Hiçç beğenmediğimse Amanda Bynes..
Tabi bunlar benim naçizane fikirlerim :P

dyg dedi ki...

harika dedirtecek kadar beğendiğim olmadı ama kötünün iyisi Mila Kunis sadeliği hoş olmuş ten rengine de gitmiş yani... Leighton a da sanki elbise büyük gelmiş koltukaltları bence pot duruyor daha dar olsa(özellikle kolları) bence daha hoş olabilirdi.

nazlı dedi ki...

favorim Cameron Diaz.. Blakeinde kıyafet güzel ama o ayakkabılar bence olmamışş...

funda dedi ki...

blake lively elbise seçimi güzel fakat o ayakkabılar olmamış işte cameron diaz 'da sade ve şık görünüyor :)

Melis dedi ki...

Amanda Bynes vasat, Reese Witherspoon gerçekten sıkıcı :/ Cameron Diaz çok hoş ama tulumunun kollarını beğenmedim ben :/

bitte dedi ki...

haha boom senin yorumlarınla kırmızı halı tadı bambaşka :)

"o yooo! Neyse ki o şahane clutch var da biraz yatıştım:)"
burada kocaman bir kahkaha attım :)

benim favorilerim cameron ve leighton sanırım o da onlara olan sempatimden :)

Lokum Hanim dedi ki...

Favorim Mila!

Stardust Memories dedi ki...

yaz geldi güzel güzel ayakkabılar ortaya çıkar dedik ama o ayakkabılar ne öyle ya. blake'den tut amandasına hatta ve hatta rosie ve son olarak her zamanki rüküşümüz leighton. özellikle amanda bynes'ın giydikleri ile tam bir paçalı tavuk yani. bilmeyen için bknz google! :) cameron diaz her daim mi "taş" olur yahu. (kalem etekler de felaket yakışıyor kendisine) mila kunis'e de şuan uyuz oldum, gıcık oldum ve kendisini sanırım boğmak istiyorum haha :) justin orda cameron dururken ayıp bu yaptığın ayııııppp!!!! boom'ca "pupppppp" demek istiyorum kendisine.

Akay P. dedi ki...

Reese Witherspoon'a kırmızı rujuyla alışmıştık, bu makyajla çok garip göründü gözüme.

Rosie Huntington çok iddialı, çok vahşi. Böyle cesur kıyafetleri taşıyabilenleri takdir ediyorum.

Emma Watson'ın elbisesi muhteşem.

Her şey iyi hoş da, şu tulum modasının acilen ortadan kalkmasını diliyorum.

TuubAshlee dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kharit dedi ki...

MİLA KUNİS EMMA WATSON VE CAMERON DİAZ süper :) reese denen kadın neden bu kadar kadın gibi ve itici olmak zorunda hiç beğenmiyorum

*STYLEBOOM* dedi ki...

olii ben yogunum diye kirmizi hali yorumu yapan herrrrkese tesekkurler:)) iyisi mi bir gun hep birlikte bir post yapalim, ben baslatayim, siz devamini getirin:)