30 Aralık 2009 Çarşamba

2009 | YILIN EN ŞIK KIYAFETLERİ

Senenin en güzel elbiselerinde aslında 10 tane seçmeye çalıştım ama yine kendimi tutamadım, bunda Christian Dior ve Alexander McQueen'siz liste yapamamamın da payı olabilir:)) Bu listeyle artık bu yıla styleBOOM da veda eder! Bence bu yılın en güzel kıyafetleri bunlar, hayranlık uyandıran detayları iyice görebilmek için resimleri tıklayıp büyütün hanımlar! Birinci belirleyemiyorum, sizin favoriniz hangisi:)



*Marisa Tomei Oscar Ödül Töreni'nde ATELIER VERSACE
Muhteşem kat ve pili oyunları, inanılmaz couture işçiliği
*Penelope Cruz Oscar Ödül Töreni'nde VINTAGE PIERRE BALMAIN
Bir ustanın mezarından bile nefesleri nasıl keseceğinin kanıtı, drapeli ipek şifonların arasına uzanmış brokar işlemeler
*Elizabeth Hurley MET Gala'da ELIE SAAB
Pudra renkli şifon elbisenin üzerinde tamamen elle hazırlanmış şifon güller küçükten etek ucuna doğru büyüyerek yerleştirilmiş. Elie Saab bir şarklının dikiş ve nakış sabrına sahip.
*Isabelle Huppert Cannes Film Festivali'nde ARMANI PRIVE
Emekli olmaya hiç niyeti olmayan Bay Armani, Cannes'ın baş jürisini muhteşem bir couture içinde kırmızı halıya göndermiş. Pudra rengi saten üzerine kısmen swarowskilerle çerçevelenmiş, kesme tekniğiyle hazırlanmış taç yaprak apliklerindne oluşan elbise çok ince.



*Anne Hathaway Rodeo Drive Walk of Style VALENTINO
İmparator onurlandırılırken onun yanında daha az şık olunamazdı heralde! Bu muhteşem elbiseyi, rengini, yağlıboya desenini, üzerindeki ceketle uyumunu anlatmaya bile gerek yok!
*Diane Kruger New Yorkers For Children MARCHESA
Kruger'ı yılın en şık kadını yapanlardan Marchesa'dan şifon drapelerle vücuda oturtulmuş, kuş tüyleri ve yaprak apliklerle zenginleştirilmiş lila asimetrik elbise
*Rihanna Glamour Awards JASMIN DI MILO
Rihanna'yı sokak kadını hallerinden alıp bir gecede, bir anda zerafete ve feminen şıklığa kavuşturuveren bu degrade şifon derin yırtmaçlı elbisenin kalçadaki mini peplum detayı çekici
*Drew Barrymore Toronto Film Festivali ALEXANDER McQUEEN
O korkunç saçlara rağmen siyah incecik bir örümcek ağının süslediği parlak sarı volanlı elbise muhteşem.



*Jennifer Connelly He's Just Not That Into You Galası'nda BALMAIN
Ailemizin seks bombası (!) Scarlett Johanson'u silip geçen bu kıyafetle Connelly, BALMAIN'in o muhteşem koleksyonundan ilk giyinenlerden biri olmuştu. Zümrüt yeşili payetli ve vatkalı edgy omuzlarıyla süper mini elbise bütün senenin modasını belirledi neredeyse.
*Anne Hathaway Tony Awards OSCAR DE LA RENTA
Bu yıla damgasını vuran siyah ve siyahın muhteşem dönüşüne selam duran volanlı, şifon, kesiklerle hazırlanmış kuşkonmaz dallarını anımsatan elbise çok zarif.
*Charlize Theron Burning Plain Galası CHRISTIAN DIOR
Dior garantisiyle hep şık Theron'un bu hardal rengi, uzak doğu esinli, altın sırmalardan hazırlanmış omuz, yaka ve bel detaylı şifon elbisesi pek hoş
*Victoria Beckham havaalanında:) LOEWE
Son yıllarda özellikle de VB sayesinde yeniden fena atağa geçen LOEWE'den yüksek belli pantolon ve iplik işiyle puanlar yapılmış gömlek ikilisi çok şık.

[Kaynak:zimbio, justjared]

3 yorum:

feşınizpeşın dedi ki...

1. isabelle huppert armani
2.drew barrymore alexander mcqueen
3. jennifer conelly balmain (vatkaları beğenmesem de o harika renk için evet)

Ozan Alçın dedi ki...

ah, üzgünüm ama rihanna o bacaklarıyla biraz zor ...
nesine güvenerek mini giyiyor bilmiyorum!(:

*STYLEBOOM* dedi ki...

haha hafif pehlivan durumları di mi, neyse elbiseye odaklanım ben:)