3 Aralık 2009 Perşembe

FOTOĞRAF | Ece Sükan'ın 80'lere Sadakati Style.Com'da!



Jak&Jil'in muhteşem fotoğraflarına imza atan Tommy Ton style.com için iz peşine düşmüş ve "au revoir 80's" isimli bir çalışma yapmış, yine sokaklardan karelerle diyorki artık 80'lere ve 80'lerin sert, parlak, siyah, keskin ve cesur detaylarına veda ediyoruz hanımlar ve bir onyıl atlıyoruz 70'lere kayıyoruz, 70'lerin yumuşak, feminen, romantik, doğal dokularına dönüyoruz. Bu çalışma sırasında çektiği iki karede "staying faithfull to the hard-edged 80's" dediği karelerden ikisinde Ece Sükan var! Eh öyle kolay değil style.com'a hem de ana sayfadan girmek, helal olsun, her zaman farklı, göze çarpan ve hakikaten edgy stiliyle Ece Sükan da gözden kaçmamış, bu hikayede geride bırakılanlar arasında yerini almış. Üstelik de ilk karedeki siyah minisi ve taşlı/zımbalı yelek kombini hakikaten çok hoş!





[Kaynak:style.com]

5 yorum:

Unknown dedi ki...

god bless the queen =)

madammoda dedi ki...

Ece'cim bu sayfalarda artik her daim var olacak bence..

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikle ozellikle de yeni isi sayesinde! zaten daha önce de sartorialist'in dikkatini cekip karelenmisti, eh daha ötesi var mi:)

Kürksever dedi ki...

Son fotoğraf ne kadar muhteşem! O taytın parlaklığı ve Ece'nin bacaklarının düzgünlüğü için "explosive" demek istiyorum! Üstündeki pembe-bordo ceket enfes bir parça. Sanırım deri? Kemerine de bittim. Sadece saçları mükemmellikten biraz uzak, o da saç kesim tarzı veya renginden çok saçlarının sağlıklı olmasıyla ilgili bir durum bence.

Adsız dedi ki...

sol alt köşedeki bayan da Konca Aykan a benziyor sanki...