2 Aralık 2009 Çarşamba

FLASHION' NEWS | GOSSIP GIRL Setinden!



Kış gelmekte olduğundan mıdır nedir bu ara Gossip Girl'de sadece paltolar dikkatimi çekiyor! Burada da biricik Queen B'nin kobalt mavisi paltosunun rengine, volanlı etek ucunun asimetrik kesimine ve yine mavi file çoraplarla kombinlenmesine bayıldım!
Ortada Serena'nın üzerindeki NANETTE LEPORE zımbalı elbise ise tek kelimeyle muhteşem! Daha önce sezonun trend raporlarından birinde pelerinlerin hem gündüz hem gece çok moda olacağını yazmıştık, işte Serena gece için seçtiği mini elbisesini işlemeli mini bir FARAH ANGSANA pelerin ceketle süslemiş!

[Kaynak:justjared,celebgossip]

3 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Saks paltoya bittim

Rengarenk Dünya dedi ki...

Paltoları dizide çok güzel kullanıyorlar.Palto üzerine kolye takmak benim aklıma gelmezdi:)Yalnız bugün düğün sahnesinde saçlar-elbiseler felaketti bence.

Kürksever dedi ki...

Soldaki saks mavisi veya kobalt mavisi manto, rengi, dokusu, ve tabii ki o muhteşem kesimiyle bir şaheser! Şık, zarif ve kadınsı! Alttan görünen, aynı renkte bir etek mi? Eldiven, çanta, çoraplar... Her yönüyle mükemmel, eleştirecek, kusur bulacak toplu iğne başı kadar bile bir yer bulamıyorum...

I'm speechless!