28 Aralık 2009 Pazartesi

2009 | YILIN "GENÇ" ŞIKLARI

Bu yılın en şık gençleri herhalde stil kraliçeliğini Leighton'a kaptırmak üzere olduğunu anlayınca şöyle bir silkelenip kendine gelen ve hemen her seçimiyle takdir toplayan BLAKE LIVELY, Brit havası ve asaletini, sevimliliğiyle ve güzelliğiyle bütünleşen seçimleriyle kat kat arttıran EMMA WATSON ve aslında böyle bir listeye girdiği için annesinin utanması gereken, çünkü bu yıl kıyafetleriyle hatta stiliyle(!) en çok konuşulan, karda bile topuklu pabuçlarından ödün vermeyen, paparazzi kameralarının göz bebeği, geleceği şimdiden kurban edilmiş SURI CRUISE hanımlar. Ben bile listeye koyarken utandım ama ufaklık çok şık, çok fashionista, görmezden gelemiyorum!

BLAKE LIVELY:



Kırmızı halıda derin gögüs dekoltesine eşlik eden derin yırtmaçlardan ya da süper minilerden hoşlanan Lively'yi oynadığı "Serena" karakterinden mi bilemiyorum hiç bir zaman öyle pek beğenemedim, bir kere o şahane bacakları olmasa güzel bile bulmuyorum, amaaa bu yıl hakikaten de bir kez olsun hayal kırıklığına uğratmadı seçimleriyle. Takdire şayan! Günlük giyiminde ise çoğunlukla tulum, gömlek elbiseler ve griden yana. Saçlarını eğer dağınık bırakmıyorsa mutlaka örgülerle süslüyor. Takıntılı olduğu bir modacı yok, bir ara sürekli VERSACE içindeyken bu aralar sürekli MARCHESA giyiyor, TOPSHOP'ı pek seviyor. Parlak renkleri de siyah-beyazı da sık kullanıyor, pudra ve toprak tonları pek tarzı değil.



EMMA WATSON:



Minik Hermione küçüklüğü kadar güzel bir genç kıza dönüşüp, üstüne bir de Brown'da okumayı seçince iyie ilgi odağı oldu, ama o da her zaman kendine yakışan ve şık seçimleriyle bu ilgiyi hak ediyor bence, hatta BURBERRY'nin gözünden kaçamayacak kadar stil sahibi bir genç kadına dönüştü.

CHRISTOPHER KANE, BURBERRY, McQUEEN, OSSIE CLARK onun favorileri. Edgy elbiseleri de romantik parçaları da farklı taşıyor. Parça, yama, aplik ve katlardan hoşlanıyor, saçları genelde topuz, makyajı hemen hep aynı ve toprak tonlarda ya hafif ya koyu değişiyor. Harry Potter serisinin son filminin Londra galasında giydiği nefes kesen OSSIE CLARK'ından bu yana ne giydiği/ne giyeceği iyice takip edilmeye başlandı.

SURI CRUISE:



Feci güzel bebek yüzü zaten ilgi odağıyken, bir de topuklu pabuçlarla kameralara yakalanan SURI iyiden iyiye "stil ikonu" gibi konuşulur oldu. Tuhaf annesinin salaş kotları, ve kazakları, kat kat montları ve koca botlarının yanında Suri bembeyaz tenini hep açıkta bırakan elbiseler ve açık ayakkabılar içinde "şıklığı uğruna" 0 dereceye bile meydan okuyor!?! Kıyafetlerin kesinlikle kendisi seçen ve kombinleyen Suri çiçekli ve fırfırlı elbiseler, yumurta topuk ayakkabılar ve patlak renkli çantalara bayılıyor, saçlarını toplamaktan hoşlanmıyor!

[Kaynak:justjared,dailymail]

0 yorum: