9 Aralık 2009 Çarşamba

KOLEKSİYON |PreFall 2010 Koleksiyonları-2-

CAROLINA HERRERA:



Amerikan tasarımcılarının kraliçelerinden CAROLINA HERRERA kendisiyle yollarını ayıran finansörlerine pişman edecek hatta prefall için fazla bile gelecek şahane bir koleksiyonla karşımızda. Parlak maviler ve parlak kırmızılarla patlayan desenli kumaşlar, colorblock elbiseler, muhteşem tuvaletlerle zengin ve şık.




D&G:



D&G siyahlara karışmış neon puantiyeler, fırfırlar, kalem etekler, bermudalar ve şu bayıldığım asimetrik tulumla tam da prefalldab beklendiği gibi: oldukça satmaya yönelik!

DSQURED2:



Dsq2 toprak tonlarında, oldukça sportif, yer yer militer bir mini koleksiyon çıkarmış.

MOSCHINO CHEAP&CHIC:



Siyah-beyaz kontrastına katılmış yumuşak griler ve parlak kırmızılarla ekose ve pötükareye selam duran bir koleksiyon.

ROBERTO CAVALLI:



3. ve 4. sıradaki ışıltılı mini kokteyl elbiseleri benim için yeterli! Leopar ve meşhur şifon uzun elbiselerinden birer parçaya rağmen yeni bir nefes.

OSCAR DE LA RENTA:



Renklerle en güzel şekilde oynayan tasarımcılardan Renta baharatlı, sıcacık tonlar ve etnik desenlerle, dantel ve güllerle Latin hisli harika bir koleksiyon çıkarmış!

ALEXANDER WANG:



WANG hakkında hala kararsızım, bazen işlerini çok değişik ve harika buluyorum, örneğin Sonbahar 2010 koleksiyonu gibi, düşünülmemiş, denenmemiş! Bazen de çok abartılıyor bu arkadaş diyorum, çünkü örneğin yukarıda simsiyah bir prefall koleksiyonuyla çok sıradan, hatta Mango ve Zara'da bile daha parlak parçalar var!

ZAC POSEN:



Zac Posen sevenlerini hayal kırıklığına uğratmayacak yine çok renkli, çok grafikli, çok kabare bir koleksiyon hazırlamış, Posen'in bir çizgi film kahramanı olduğunu düşünüyorum ben:)

[Kaynak:wwd]

0 yorum: