15 Aralık 2009 Salı

STYLish | X Factor Stil Savasları Finali!

İngiltere'nin X-Factor'ı sadece yarışmacılar arasındaki yetenek yarışına değil aynı zamanda seçmeler sırasında Cheryl'ın üstünlüğüyle başlayan iki jüri üyesi Dannii Minogue ve Cheryl Cole arasındaki şıklık yarışına da sahne oluyordu haftalardır, ve Pazar günkü final ile her iki yarışın da kazanını belli oldu. Bence dünyanın en şık(ve benim tarzıma yakın) giyinen kadınlarından olan Cheryl Cole yarışmanın 1. haftasında giydiği ve daha önce de hakkında yazdığım o müthiş ATELIER VERSACE ile açık ara önde başladığı yarışı sonlara doğru kazanmalıyımın verdiği panikle biraz batırdı! Hatta kritikler bile iki stilist tarafından giydirilen Cheryl Cole değil kendi kostümlerini kendisi seçen Danii'den yana çıktı!

1. HAFTA: Danni Minogue seninle yarışacak halim yok der gibi sade ve klasik mor bir DKNY içinde başlamıştı oysa Cheryl Cole daha ilk haftadan benimle boy ölçüşemezsin dercesine incecik işçiliğiyle büyüleyici bir ATELIER VERSACE seçmiş, New York Moda Haftası'nda en çok konuşulan ALEXANDER WANG dağınık örgüsüyle modanın ne olacağını nasıl da yakından takip ettiğini ilan etmişti . Birincim Cheryl Cole.



2. HAFTA: Dannii, "Minogue" soyadına havlu atmak yakışmaz dercesine bu defa RAPLPH RUSSO'dan siyah ve dore kombinli bir tuvalet giyerken, Cheryl balık pullarını andıran ve edgy kalçasıyla öne çıkan bir VERSACE'yle devam etti. Birincim Cheryl Cole.



3. HAFTA: Dannii Minogue meydan okumayı gördü ve en sevdiği modacısına ve onu en güzel giydiren isme J'ATON COUTURE'a geri döndü, kristal taşlarla asimetrik şekilde süslenmiş drape etekli peplum detaylı pudra elbisesi enfes. Cheryl ise denizkızı olmaya kararlı, bu defa metalik bir JULIEN MACDONALD içinde. Birincim Dannii Minogue.



4. HAFTA: Dannii Minogue dantel detaylı, tek omuzlu, derin yırtmaçlı ve incecik kemerli muhteşem J'ATON COUTURE içinde moda neyse hepsini birleştirmiş ve hem de çok şık olmuştu, Cheryl Cole ise daha sonra Beyonce'de de göreceğimiz DAVID KOMA'yı halka tanıttı:) ama maalesef boynundakiyle ve dizüstü çizmeleriyle zaten çok futuristik olan elbiseyi gereksiz yere doldurarak geçer not alamdı. Birincim Dannii.



5. HAFTA: Dannii yeni bob saçına yakışan kabaremsi pudra rengi J'ATON COUTURE elbisesiyle enfes, ama Cheryl'de daha önce Sienna Miller'ın da giydiği MARIOS SCHWAB elbisesiyle bir o kadar enfes. Bence berabere!



6. HAFTA: Dannii tostlu postişiyle pek de ses getiren bobına ihanet ettiği gibi kendisine sanki büyük gelmiş gibi duran LISA HO elbisesiyle, büstiyer detaylı beyazaltın RICHARD NICOLE elbise içindeki Cheryl'e bu haftayı hediye etmiş! Birincim Cheryl!



7. HAFTA: Bu defa Dannii RALPH RUSSO; Cheryl GILES kostümleriyle pencere modasından dem vurmaya karar vermişler. Bu defa Cheryl diyorum.



8. HAFTA: Dannii J'ATON COUTURE modern helenistik elbisesiyle, Cheryl Cole da dore ve siyah karışımı STEPHANE ROLLAND minisiyle nefes kesici. Kesinlikle berabere!



9. HAFTA: Dannii'nin kurşuni AURELIO COSTARELLO minisi beni benden aldı, ve evet darepeli, hacimli omuzlu ve upuzun kuyruklu STEPHANE ROLLAND içinde Cheryl da muhteşem, bu defa objektif olamayacağım, birincim Dannii.



10. HAFTA: Finale bir gün kaldı, ve Dannii sadeliğin gücüne sığındı, çok akıllıca! OSMAN YOUSEFZADA imzalı koyu gri tek omuzlu elbisesiyle ilk hafta yaptığı gibi birinciliği sana bıraktım numarası mı çekiyor acaba? Cheryl Cole yürümekte felaket zorlandığı ama gerekirse içinde saatlerce hareketsiz kalınabilecek muhteşem bir ZUHAIR MURAD içinde!



FİNAL: Finalde kazanan yarışmacı Cheryl Cole'un desteklediği yarışmacı belki ama finalin kraliçesi OSMAN YOUSEFZADA elbisesi ile Dannii Minogue ve benim birincimde! Cheryl simsiyah elbisesi çok şık ve detaylı olsa da maalesef finali kaybetti!



Bu durumda benim birincim 5-4'le Cheryl Cole! Sizinki birinciniz kim hanımlar?

[Kaynak: dailymail]

2 yorum:

aysegul in ny dedi ki...

elne saglık uzun zamandır bu kdr super "şık" post gormemıstım:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

tesekkur ederiiim:))