7 Aralık 2009 Pazartesi

KOLEKSİYON |PreFall 2010 Koleksiyonları

JUST CAVALLI:



Tabii ki leopar!! leopar gömlekler, leopar yamalar, leopar tulum ve bir de zımbalı ceketler, gömlek elbiseler.

GIORGIO ARMANI:



Bay Armani, maskülenizmi ultra feminen hale dönüştürebilen nadir tasarımcılardan. Son koleksiyonunda "Hanedan" dizisinin Linda'sına yaraşır ceket-pantolon takımlarla hanımefendi bir şıklık sunmuş. Omuzlarda başlayan hacim ve keskinlik prefall ve bahar koleksiyonlarında görüyoruzki yavaş yavaş kalçalara inmekte. Fakat modelin ayakkabılar bence fecii!

RACHEL ROY:



Rachel Roy'un koleksiyonuna tüm pudramsı renkleri ve minimal feminenliğiyle bayıldım. Özellikle de bebek mavisi, kocaman cepli ve kemerli ceketi olan takıma! Kruvaze, drape ve monokrom renkleden oluşan koleksiyonun sportif açısını da hafif militer parçalar tamamlamış.

ELIE TAHARI:



Elie Tahari baskılı kumaşlar ve drapelerden oluşan mini koleksiyonunda toprak tonlarına soğuk maviler ve sıcak turuncular katmış.

CHANEL:



Karl Lagerfeld sade bir tanıtımla geçiştirecek değildi ya koleksiyonunu, CHANEL'in PreFall 2010 kolkesiyonu için taa Şangay'a gidildi:) Koleksiyonda siyah ağırlıklı renkti ama tabii sarılar, kırmızılar, yeşl ve saks mavisi tonlarla parlatılarak. Geniş keskin hatlı pelerinimsi üstleri olan palto ve ceketler, elbise ve bluzlara işlenmiş aplike nakışlar ve püsküller, yamalar ve kordonetler göze çarpan farklı detaylar. Kuyruklu eyeliner ve krepeye boğulmuş topuzlar 70'lerin trapez kesim elbiselerine ve yüksek belli pantolon ve eteklerine enfes uymuş!

MICHEAL KORS:



Ünlü moda fotoğrafçısı Helmut Newton'n fotoğraflarından esinlenerek hazırlanna koleksiyonda Kors siyah-beyaz ve bej gibi natürel renklere kırmızı ve pembe parlak renkler katmış. Keskin hatlar, feminen bir figür, peplum ve fırfırlı ya da karpuz kollar öne çıkıyor.

DIANE von FUSTENBERG:



Kraliçe yine genç kızlıktan feminenliğe geçiş arası ve yine çok başarılı koleksiyonunda pilili pantolon ve şortlar, trapez ceketler ve kat/fırfır detaylı miniler tasarlamış.

[Kaynak:WWD]

0 yorum: