26 Ocak 2012 Perşembe

IFW | Istanbul Fashion Week Takvimi Açıklandı



IFW defile takvimi açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl yine yeni kanlar, yeni yüzler var takvimde, bu heyecan verici. Bir yandan da maalesef bizim heyecanımızı söndüren eksikler var. Arzu Kaprol, Zeynep Tosun'dan sonra bu sezon da Özgür Masur'suz bir IFW bizi bekliyor. Tek mutluluğum IFW yerine yurtdışında yer alan her iki tasarımcının da inanılmaz başarılar alması, beğeni toplaması, eminim Özgür Masur için de yeni projeler, yeni yerler heyecan uyandırıcı ve mükemmel olacak. Zaten kendisinin çok yakında hepimizle paylaşacağı büyük bir sürprizi var, öyle ki IFW üzüntümüzü unutturacak:) Hatice Gökçe yine bir sezon ara vermiş görünüyor. Simay Bülbül ve Niyazi Erdoğan ise prezentasyon yapacaklar.Bakalım git gide büyümesi ve daha fazla alıcı grubuna ekonomik olarak daha doyurucu şekilde ulaşması ümidini hala taşımaya çalıştığımız IFW bu daralmaya nasıl son verecek, ya da verebilecek mi? Magazin sayfaları ya da sadece ülke sınırları için değil, dünya moda sektörüne yeni bir soluk, yeni bir heyecan ve arzu edilesi ürünler getirebilecek olan tasarımcılarımızın uluslararası arenaya çıkışları için basamak olabilme görevini hatırlayabilecek mi?

5 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Yani keşke her yıl daha iyiye gidebiliyor diyebilsek Boom.. Ama gitmiyor malesef :( Organizasyon olsun, mekan olsun.. Çok daha iyisi olabilir.. Yeterince desteklenmiyor, ciddiye alınmıyor sanırım.. :/ Toplumumuz yıllardır Eurovision'a duyduğu heyecanın yarısını IFW'ye karşı duysa eminim şuan çok farklı olurdu :/

gökçecan dedi ki...

Özgür Masur'un olmamasına üzüldüm, defilesini dört gözle beklediğim isimlerden biriydi. Ama madem bir sürprizi var bekleyelim bakalım:)

ANNEMİNELİ dedi ki...

Canım; paylaşıma teşekkürlerrr...

Stilcatcher dedi ki...

bence de her sene kötüye gidiyor.umarım bu sefer bu düşüncemden dolayı pişman olurum.

Adsız dedi ki...

Milano Paris gbi olma amacıyla yola çıkan bu organizasyon şimdi "tasarımcılarımızın uluslararası arenaya çıkışları için basamak olabilme görevi" mi üstlendi. Hani yerel kanalda bir dizide bir süre oynarsan ileride ulusal kanalların dizilerinde de oynarsın. Hakaan, Hüseyin Çağlayan, Erdem, Bora Aksu gibi dünyaca ünlü birçok tasarımcımız var, onların hepsi Londra'yı bırakıp İstanbul'da çıksa, İstanbul yavaş yavaş dört moda haftasının yanında yer alırdı, ama artık "basamak" olmuş.