15 Ocak 2012 Pazar

HEDİYE | mydays 'den Bana Off Road Heyecanı Size Sizin Hayaliniz:)

Fotoğraf: Özberk Baz

VEE KAZANANIMIZ BELLİ OLDU:) TEBRİKLER JEGE. SENDEN 3 GÜN İÇERİSİNDE SANA YOLLANAN MAİLE DÖNMENİ BEKLİYORUM. ÇEKİLİŞ VİDEOMUZ İÇİN TIK TIK!



Bu devasa, kirloş, çamura batmış, ormanda kala kalmış aracın Styleboom'da ne işi var diye düşünüyor olabilirsiniz! Ama işte o aracın direksiyonunda ben varım:) Moda kadar düşkün olduğum 3 şey daha var: arabalar, atlar ve futbol. Eveet anneannem erken doğmasam erkek doğacağımı söyler hep, kısmen haklı diyebiliriz. Yine de ben bu halimden memnunum.

İşte geçen hafta hayallerimden biri, işi "sihirli anlar" yaratmak olan mydays tarafından gerçekleştirildi. Off road heyecanı! Ve öyle güzel, öyle bambaşka bir deneyimdi ki, beni bundan böyle araziden uzak tutmak imkansız:) Yeni hayalim bir Bugatti Veyron'un direksiyonuna geçmek, buradan mydays'e itinayla yalvarıyorum ♥ mydays sizin, benim, hepimizin fırsat bulamadığı, nerede bulacağını bilemediği, bir an olsun denemek istediği şeyler için var: dans, yemek, seramik, fotoğraf, motorsporları, jet uçakları! Şimdi hadi önce benim macerama ışınlanalım, sonra sizin "sihirli an"ınızı yaratalım:) Bu post bir süre en üstte kalacak:)


Olaya girmeden şöyle havalı bir fotoğraf çektireyim demiştim, iyi ki de yapmışım. Son karede darmaduman halimi göreceksiniz:) Burda kendim gibi temiz pak ve gıcır bir aracın önündeyim, ama esas biz en aşağıdayız:) Olsun kirlenmek güzeldir değil mi:p


mydays'in binlerce alternatif deneyim seçeneklerinden ben off-road heyecanını seçtim, benim gibi bir hız tutkunu için araba dediğin burnu uzun, totosu kısa, şasesi alçak, yere yılan gibi yapışan demekti. Ama arazide bu kocaman kızla da çok eğlendim, kendisi zeki, pratik, güçlü kuvvetli:)

mydays ekibi ile birlikte Kemer Country'de Land Rover Experience merkezine ulaştık, hocalarımızın hepsi mükemmeller, dereceli yarışçılar. Bize kısa bir eğitim verdiler ve "başlangıç" seviyesi için direksiyon başına geçtik! İşin güzeli hoca direksiyonu baştan sana bırakıyor, her şey sende, o sadece seni yönlendiriyor, taktik veriyor, araba ile tanışmanı, onu dinlemeni ve sözünü dinletmeni öğretiyor:)

Tabii ormana kurda kuşa yem olmaya gitmiyorsun:) Önümde ve arkamda da birer jip var, bir ekip oluyoruz, telsizlerimiz var çok havalıyız lütfen:)


Ormana ilk giriş anında ben bi kaydırdım arabayı, öyle heyecanlıydı ki:) O zaman anlıyorsun burada olay bambaşka. Elimde "ay dur bi Twitpic atayım" dediğim telefonu bi güzel torpidoya kaldırdım, sonra da ormanın, çamurun, arabanın, o anormal sarsıntının tadını çıkardım!


Evet bu beniiim!


Yer kayıyor, yapraklar kayıyor, oluklara giriyorsun, ağaç kütükleriyle karşılaşıyorsun, su birikintileri ne kadar derin bilemiyorsun! Hepsi ayrı bir heyecan, başlangıç parkuru bile böyleyse dedim kimbilir ileri seviyeler nasıl:) Arkada tozumu yutarken gördüğünüz eşim oluyorlar:p Zaten bence mydays artık biz kadınların sevgilileri için hediye derdine de son vermiş, bir erkeğe böyle şeyler hediye etmek nasıl güzel düşünsenize:) Ver elini gökyüzü, off road, ya da ver elini Ferrari oh! Aynı şekilde baylar siz de bizi unutmayın :)


Hocam beni pek becerikli buldu! En önemlisi sakin ve kontrollü olmak, ve bazı bazı hocadan onayı alınca deli gibi gazı vermek:) Burada bu çamurla baya debelendim ama yo yooo yolda kalmadım hanımlar beyler:) Ve herşeyi geçtim İstanbul'da ormanda bu kadar uzun saatleri geçirmek, o hava, hafif pusu öyle güzeldi ki. Aşırı oksijenden akşam aptallaşmıştım:)


Çamura bulandığı için sevinen bir Boom:) Çamur da öyle böyle değil yani, parmağımın ucunda kendisiyle ilk minik temasım, ama öyle minik kalmadı!


İşte en çok zorlandığım kısım burası oldu! Tekerleğime bakın, nasıl patinajdayım:) Burada epey ter attım ama sonunda başardım veeee


bu başarıyı en köpüklü en patlamalı şekilde kutladım hahah:)


Zafer benimdir:)


Bir diğer zor ve kağnı hızında ilerlediğimiz kısım sık ağaçlıklı bölge oldu:) Koca kızım bu iki çırpının arasından zarifçe geçti:)) Yalan! Aynayı bıraktım orada hihihi


Ağaçlarla mücadelemizin sonundaa hava iyiden iyiye kararmaya başlamıştı! Kemer Country'den girdiğimiz Belgrad Ormanı'nda iyice derinlere girmiştik, rotanın sonunda Demirciköy'e deniz kıyısına ulaşacaktık. Ormandan doooğru denize nasıl ama:)


Direksiyonda oturmak ne kadar keyifliyse arka koltukta kalmak o kadar beter:) İçin dışına çıkıyormuş arkada oturanların durumu vahimdi! Size hissettiğimiz sarsıntıyı anlatacak bir kare olsun bu da:) Tabii neredeyse 90 derece çıkmayı, yan yata yata gitmeyi saymıyorum bile!


Hava iyice karardığında parkurun en sinsi yerlerine de gelmiştik, ve en EĞLENCELİİİ! Foşur foşur bu suya girmek nasıl bir duygu anlatamam, yani bunu ancak tüm günün keyfini çıkarınca yapabilirsin, su ızgaraları geçiyor camına kadar geliyor yine de insan korkmuyor. Suyun dibinde ne var? Bilemezsin, burada herşeyi kararında yapman gerek ve yapabiliyorsun:) Süper!


Çok havalıyız bencee! Ekip lideri Boom konuşuyor:)


Sonunda bize kalan tatlı mı tatlı bir yorguluk, neden hava erkenden karardı, neden durduuuk isyanı, yarın yine geleceğim ben vaadleri, hocalardan bir türlü ayrılamama, dev kızla vedalaşamama, biiir sürü oksijen ve


dünya kadar çamur ♥


ŞİMDİ SIRA SİZDE!
Hem kendiniz hem de pek çok sevdiğiniz bir kişi için mydays'in sihirli anlarla dolu
sihirli kutularından 2'si size hediye:) Eveet!


mydays bir deneyimleme ve sihirli anlar yaratma gönüllüsü, birbirinden şahane aktivitelerini temalarına göre ayırıp kutucuklara koymuşlar ve böylece hayallerinizdeki anları "HEDİYE KUTU"larına dönüştürmüşler:)


Aşağıda kutuların üstüne tıklayıp içindeki süper aktiviteleri görebilirsiniz:)


İşte bu 5 farklı temadaki kutudan 2 adedini mydays size hediye edecek, bu 2 kutudan
birini kendiniz diğerini ise sevdiğiniz biri
kullanabilecek.
Kutuları ve o kutudaki aktivitelerden birini seçmek size ve seçtiğiniz kişiye kalmış:)

Pekii bu mydays Hediye Kutuları'na nasıl sahip olacaksınıız?
1)Öncelikle bu blogun "İzle"yicisi olmalısınız (İzle butonu blogun en altında:))
2) mydays Türkiye Facebook sayfasını Like/Beğen yapmalısınız. Yapın ki benim gibi her gün bir maceranın hayalini kurun pup:)
3) 22 Ocak 2012 Pazar geceyarısına kadar bu postun altına mydays hediye kutularından seçtiğiniz bir aktiviteyi yanına bir de hayal kurarak yazmalısınız. Kuru kuru yazmak yok, hayaller istiyoruum:)

Örnek: "mydays Kokular Hakkında Herşey aktivitesini deneyimlemek
isterdim çünkü kokuları kullanarak bence herkese istediğimi yaptırabilir,
ne zaman nasıl kokmam gerektiğini öğrenebilirim" gibi:)

Örnek: "mydays Afrika'da Safari aktivitesini deneyimlemek isterdim çünkü
Afrika büyüleyici ve gizemli, vahşi doğayı en yakından görmek en büyük hayalim" gibi:)

4) Yorumlarınızın sonuna MAIL ADRESİNİZİ eklemeyi lütfen sakın ama sakın unutmayın, yoksa size ulaşamayız.
5) 23 Ocak Pazartesi günü (tembellik etmemişsem) çekilişimizi yapacağım vee bir şanslı Styleboomer ve seçtiği kişi 2 hayal dolu kutunun sahibi olacak!

Hadii durmayalımm, Pazartesi sendromunu böylece atlatalım!
*************************************************************************************
Not: Adsız, kurallara uygun olmayan ya da bir mail adresi bulunmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak. Kişisel mail adresini vermekten çekinen Boomerlar bu tür oyunlar için ikincil bir gmail adresi alabilirsiniz:)

62 yorum:

irem dedi ki...

Boom'cum ben bir adet heyecan ve macera kutusu alsam içinde de rüya otomobillerle deneyim olsa, sonra da İstanbulpark'ta Schumi'nin tekerlek izlerinin üzerinden havalı havalı Ferrari'mi kullansam diyorum ;)) Sonra da beni izleyen izlerken de panik atak geçiren çok sevgili arkadaşımı şımart kendini kutusundan çıkan güzel bir masajla sakinleştirsem diyorum ;)

iremsen@gmail.com

neoldu dedi ki...

tırmanış aktivitesini deneyimlemek isterdim çünkü mutlu hissetmemi sağlıyor

neoldubana@windowslive.com

French Oje dedi ki...

nasıll eğlenerek okudum postu, çok heyecanlı! eğer araba kullanmaya hevesli olsaydım ve ehliyetim olsaydı senin şu heyecanlı ve çamurlu deneyimini yaşamak isterdim ama şu anda daha önemli ve öncelikli bir sorunumuz var boom'cum.

artık herkes öğrendi ki ben yüzme bilmiyorum. çünkü sudan çoook korkuyorum. bu yaz denizde yürüyüp yüzüyormuş gibi yapmak istemiyorum.
bir de önceki sene ölüdeniz'e gittiğimizde, tekne turuna çıkmıştık. tekne nerde demir atsa, herkes hoop havalı havalı masmavi sulara atıyordu kendisini, ben? CAN YELEĞİYLE!
bütün yakışıklılar kaçtı o dakka boom, valla çok içime oturmuştu:(

evet işte bu yüzden heyecan macera/ yüzme eğitimini deli gibi istiyorum.
yanımda da birlikte tatile gittiğimizde benimle birlikte denizde yürüyen canım mahperi'mi götürmek istiyorum. bize yüzme öğretsinler e mi?

xoxo frenços

Bilun Şen dedi ki...

My Days Pilot Uçuşu aktivitesini deneyimlemek isterdim çünkü, resmen aşık olduğum İstanbul'u gökyüzünden seyretmek, onun tüm renklerini, tüm ışıklarını görmek, üstelik tüm kontrol bendeyken :) muhteşem olur :)

bilundesign@gmail.com

buuby. dedi ki...

tabi ki tabi kiii AFRİKADA SAFARİ! allahım bu benim en büyük hayallerimden biri. daha özele indirgerseek, safaride bir aslana dokunmak! allahım düşünürken bile yerimde duramıyorum!

betulkaraman@live.com

Aicha! dedi ki...

My Days'den; okyanusu görmeyi deli gibi istediğim için, North Island ve Seyşeller gezisini seçerdim :) Hem öğrendiğim yabancı dilimi kullanmış olurdum :)

aichacoskun90@gmail.com

Seda dedi ki...

Bu post bana harika geldi hatta uğurlu geldi. 25 Ocak sevgilimin doğum günü ve ben kara kara düşünüyordum :)

Heyecan & Macera kutusunu istiyorum hem sevgilim hem kendim için.
Hayalim; onun en büyük hayalini gerçekleştirmek, o Off Road yaparken ve mutluluktan uçarken, ona eşlik edip mutluluğunu paylaşabilmek.

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

trendpinari@gmail.com

önce senin maceranla hayal kurmaya başladım, bütün ekşınlara baktım, balon turu da cezbetti beni fakat şu an en çok ihtiyacım olan şeyin beni rahatlatacak, günlük hayatın telaşından alıkoyacak, her şeyi unutturacak bir masaj olduğuna karar verdim.. telefonları kapatacağım, dünyayla irtibatımı keseceğim, orada uzanıp kuş cıvıltıları eşliğinde bütün gün kendimi şımartacağım.. herkes merak etsin, ben yepyeni bir ben olarak çıkacağım oradan..

logusaserbeti dedi ki...

paraşütle uçuş paketi alsam kuşlar gibi süzülsem bol bol fotğraf çekinsem bi korkak olduğumu düşünen sevgilime bu resimleri mail atsam (Allahım onun o anki surat ifadesini çok merak ediyorum)sonrda diğer paketi ona hediye edeceğimi düşünse ama ona hediye etmesem kevserime versem oda mosmor olsa benimle dalga geçtiğine pişman olsa benim masa başı bi kadın olmadığımı düşünseeeeee çoooooooooookk süpeeerrr olurr
sevval535@gmail.com

yuliya dedi ki...

gerçekten inanmıyorum... Daha dün eşime afrikaya gidip safari yapmak istiyorum uzun zamandır dedim. O da(tabi gülerek) "nasıl gidecez canım" dedi.Bu postu okur okumaz işte tam aradığım şey dedim. TEK KELİMEYLE MÜTHİŞ.
Ne demişler istemek başarmanın yarısı:)

yuliya dedi ki...

heyecandan adresimi yazmayı unuttum:) yuliyatekin@hotmail.com

qvave dedi ki...

öncelikle söylemek isterim ki seni çok kıskandım boom. nasıl da eğlenmişsiniz öyle. bu soğuk havalarda olmaz ama havalar azıcık ısınmaya başlasın kesin bende off road yapacağım.

ben zaten pek yerinde duramayan ve diğişik aktiviteler yapmaktan pek zevk alan biri olduğum için (maddi durumum el verdikçe) karadaki ve sudaki binimum doğa ve adrenalin sporuyla uğraştım. lakin gökyüzüne çıkmak belki birazda beni korkuttuğu için hep ertelediğim bir şey oldu.

benim hayalim my days ile paraşütle tandem atlayışı yapmak. hem beleş sirke baldan tatlıdır dimi. böylece ben de atlama eylemine karşı olan çekingenliğimi kırar ve "teşekürlerr boooommm!" diye salıveririm kendimi uçaktan :)

zeynepaltmisoglu@gmail.com

Chloé dedi ki...

Sevgilime hep sıradan hediyeler veriyordum şimdi onu şaşırtmak istiyorum ve eminim mydays Land Rover Experience Center deneyimine bayılacak çünkü ben yazdıklarından sonra bayıldım. Kendimi ise, bir deniz tutkunu olarak mydays yatçılık eğitimleri ile şımartmak istiyorum, çünkü hayaller gerçekleştirilmek içindir ve benim de bir gün bir yatım olabilir.

ezgates@gmail.com

i-life's blog dedi ki...

araba kullanmayı bilmezken bile kendimi off road yarışlarında yanımda co pilotum çamura kire bulanmış, parkuru tozu dumana katmış, sonunda alkışlarla beklenen bi pilot olmanın hayalini kurardım ki bu postu gördüğümde kıskandım seni ama sonra hediyeyi görünce çok mutlu oldum.Bu hediyeyi kazanamasam bile hayalini kurduğum şeyi gerçek yapan bu siteden bizi de haberdar ettiğin için teşekkürleeeer :)

followipekella@gmail.com

SeLeN dedi ki...

Heyecan&Macera kutusunu isterdim pek tabi ki sevgili kocim için. Postu okurken daha hediyeden habersiz, ay şahane hemen kocime bundan alıp hediye etmem lazım dedim... Boyle bir off-road muhtemelen mutluluktan delirtir onu:) veee benim ne muhteşem bi hatun olduğumu bi kez daha anlaaar:)) Boom MyDays muhteşem bişey. Orjinal hediyeler konusunda tam da tıkandığım bu sene resmen aradığım kan!
Kendim için ise şimdilik karnımdaki minikle birlikte karada kalıp kendimizi mi şımartsak yoksa lezzet avcılığı mı yapsak bilemedim. Seçenekler öyle süper kii...
Ama gözümün önünde illaki ona süpriz yaptığım kocim vaar:))

selenkkutluay@gmail.com

demet ezgin dedi ki...

booom booom booom !

süper bir deneyim olmuş:)sadece deneyimlemekle kalmayıp bizimle de
paylaştığın için çoook mersi!

doğum günü 22 şubat olan eşime vermek için mükkemmel bir hediye olacak !kaldı ki aynı gün hem ablamın hemde kuzenimin doğumgünü olduğu için beni mali çöküntüden de kurtarabilir :p

bu nedenle eşime LAND ROVER EXPERİENCE CENTER DENEYİMİ istiyorum .kocim bu heyecanı yaşarken gözündeki heyecanı ve suratın daki sırıtışı görebileyim ....

demet-altndis@hotmail.com
demet ezgin

mamba dedi ki...

facebook ta beğendim - http://www.facebook.com/MYDAYS.Turkiye?sk=wall

boom sen nasıl bir kadınsın ya herşeyden bir parça var sende şu görüntülerine baktımda azın kulaklarında nasıl hakkını vermişsin bu maceranın çoook güzelll ya:))
ve tanrım afrikada safarı mi dedi biri? şaka gibi yaa:D böyle bir ruya gerçek olursa söz sana allahım bidaha hiç yaramazlık yapmicaaam:)) kocişimde bu fikre bayılır eminimmm gel bana safariii:)

sundus@century21hedef.com

Safakslook dedi ki...

Kesinlikle heyecan ve macera paketi benim olsun!!!
Uzun zamandir en cok yapmak istedigim sey skydiving!!
Firsat bulup hic deneyemedim:(

Safak T.
shafaktz@yahoo.com.tr

mervee dedi ki...

Bu kadar eğlenceli bi deneyimden sonra verilebilecek en güzel hediye sanırım;hem de açık büfe,seç beğen al :) Çok başarılı.
Yazımın normasına gelecek olur isem; onlarca seçenek arasından en akla gelmeyeni istiyorum belki de;Eskrim eğitimi.Çocukluk yıllarımın kahramanı,mavi önlüklü halimle kendime idol ilan ettiğim Zeyna'nın kılığına bürünmek isteyişimden olsa gerek ama istiyorum, çok istiyorum :)

Öpücükler B.o0M :*

mervve393@hotmail.com

ilknur dedi ki...

boom yine harika bir hediyeyle karşımızdasın ve bizi şaşırtmaya devam ediyosun.insanın içinden hepsini seçmek geliyo ama ben şımart kendini paketini seçiyorum.umarım kendimi önce masajla başlarız güne sonra makyaj ve sonra sporla karşınıza başka bir ilknur olarak çıkabilirim belki:))veya kendimi keşfetmek müziğin ritmine kendimi kaptırıp dans etmenin keyfine varırım.
ilknuray_fb@hotmail.com

iboka dedi ki...

Okurken bile her resimde her karede heycanlandım ^^ ve en çok bu anlattığın duyguları sevgilime yaşatmak istedim :) düşünsene daha araba kullanmayı ona yeni öğretiyorum ve Off-road'a çıkıyoruz :) oha cok heycanlıı :) yani Heyecan ve macera'yı istiyoruummm!

ibrahimkaraer90@gmail.com

tuba dedi ki...

merhaba!paketlerin hepsine bayıldım ...seçenekler harika ..ama benim tercihim bi masaj delisi olarak şımart kendini pakedi..beni en çok mutlu eden hediye bu olurdu içlerinden..(ki eşim bana bi gün, durmadan masaj yapan bi robot icat ediceğini vaad ediyo ..umarım bu konuda ciddidir:)
bu güzel hediyeler için tskler(gerci çok sansıızm çekilişler konusunda ama olsun sonucu beklemek bile çok eğlencel)herkese bol sans...
tubakalkan_@hotmail.com

B. dedi ki...

sevgili booomcum bu gune kadar isteyipte bi turlu yapamadigim hep icimde ukte olan seydir rafting!
o deli dalgalarla bogusmak, buz gibi suya bata cika ilerlemek.
o kadar cok isterdim ki!

bana ciksin bana ciksin pls plss
betul.katircioglu@gmail.com

yesim dedi ki...

afrika da safari en başı çeksin ..heyecan ve macera paketi arkasından gelsin 31 ocak ta d.gün ü olan eşim için ve kendim için de eskrim daha da arkadan takipte kalsın....tşk boom....yesim@ulugbay.com

Jege dedi ki...

2gun 1 gece keyif yapmak tam bana gore olurdu bu guzel kıs ayında:)sömine sıcak sarap ve sevdiklerim....
takintilihayat@gmail.com

Unknown dedi ki...

Selamm Boomm..Şuan 18 yaşındayım ve şu yaşıma kadar hep olumsuzluklarla karşılaştım..Bende sizin bu aktivitenizi duydum ve bana mecara kutusundaki biniciliğin mutluluk getireceğinin kanısına vardım.İnşlhh seçilirimm..Sevvgilerrr

forbidden.piety@hotmail.com

Unknown dedi ki...

eh hazır finaller de bitmişken nereye nasıl diye düşünmeden 2 gün 1 gece paketiyle tadı damağımda kalarak eğlensem hiiiç fena olmaz : )

1beyazbuyu@gmail.com

Adsız dedi ki...

boom,slm:)
güzelleşmeye doyamayan beni,bir de senin sayende bir bakımdan geçirebilir miyiz lütfen:)
cilt,saç,vücut bakımı istiyorum çünkü ben kendimi çok seviyorum..böyle de duygusalım işte:)

seni de seviyorum.:)

www.zuhalvarol.com
zuhalvaroll@gmail.com

zaman-e mektupları dedi ki...

Resim atölyesine katılmak istiyorum.Yaptığım resmi çok çok sevdiğim birine hediye etmek istiyorum..
Ve bunu hediye ederken de cildimin çokça güzel gözükmesini istediğimden cilt bakımı istiyorum.. :)

emieee_y@hotmail.com

Betül dedi ki...

Facebook sayfasını like ettim.
Vee Lezzet avcıları aktivesini erkek arkadaşımla denemek isterdim.Böylece bir türlü cesaret edemediğmiz tatları bu fırsatla denemiş oluruz.
Fazla sıradan bir hayal olabilir ama yaşanmışlıklar bizi bir tedirgin etti ama hala kaşınıyoruz :)
Sevgiler
turkereris@hotmail.com

Betül

zuzu dedi ki...

Bu günlerdeki tek hayalim, esimin yüzünde bir süredir göremediğim o koca gülüşünü görebilmek. Bu yüzden ikimizin de bu cok eğlenceli görünen off road heyecanından nasiplenmesi ne güzel olurdu...
zuhalay@hotmail.com

edasen dedi ki...

Bakımına ve güzelliğine düşkün olduğumdan bu hediye seçeneği bana harika gelir finallerimde bitiyor hazır :)


EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

seyma dedi ki...

boomcm; çok harika bir hediye olmuş hem bize hem de sevdiceğimize :))

ben 2 gün 1 gece mi kapadokyada o eşsiz peri bacaları ve tarihi dokusuyla geçirmeyi tercih ediyorumm :)) tabi bir de sevdiğim yanımda olsun :)) hem de yıldönümümz olsun hem de sıcak şarabı ve hamamıyla rüya gibi olacağından şüphem yok :))

seyma_imrn@hotmail.com

BonBon dedi ki...

Pilot uçuşu tam da benim hayalim. Bulutların üzerinde özgürce salınmak bu bünyeye müthiş iyi gelecektir :)

bonbondiyorki@gmail.com

ışıl dedi ki...

Yine süper bir deneyim ve hediye boom!! Belki senin sayende yıllardır hayalini kurduğum ama bir türlü gerçekleştiremediğim tandem atlayışı yapabilirim =) "Yapmadan ölmeyeceğim" dediğim şeylerin başında geliyor çünkü!
Işıl Birengel
isil.birengel@gmail.com

Ophelia dedi ki...

Heyecan-macera paketinden rüya otomobillerle deneyim istiyorum! çünkü araba kullanmak benim için bir tutku ve bu harika otomobillerin sürücü koltuğunda yaşayacağım mutluluğu hayal bile edemiyorum!
ophelia001@hotmail.com

b'locked dedi ki...

Astroloji ve Parapiskolojiyle yakından alakalı olduğum için Mydays "Keşfet Kendini" paketindeki astrolojik doğum haritası yorumu veya "Zihinden Bedene" etkinliğini kazanmak istiyoruuuumm.Ne şahane olur stres ve gelecek adına kafa karışıklığı yaşadığım şu günlerde
asparabustabaripimpom@hotmail.com

Canan dedi ki...

kendim için şımart kendini paketini seçiyorum çünkü buaralar kafamda hep "kendime yeni bir ben lazım" fikri dolanıp durmakta, eşim için ise heyecan &macera paketinden bir hediye seçip ona süpriz bir hediye vermek isterim

Facebook sayfasını like ettim

cnn_d@yahoo.com

Poziomka dedi ki...

çok güzel bir hediye boom :)

heyecan macera pakedindeki buz patenini kendime göre buluyorum çnkü hayalim her zaman artistik patinajdı ama yapamadım yaş dolayısıyla... sonra da cesaret eedemedim. belki de bu bir adım olur :)

gladrielvardamir@gmail.com
sevgisel çelik

elifozkan dedi ki...

boom süpersin..hepsi birbirinden müthiş..başlangıç olarak Pilot Uçuşunu isterdim..izmirimi, efesi kuş bakışı görmek için

elif_ozkan@yahoo.com

Beetle dedi ki...

Ayybu paketleri gorunce hangisini scecegimi sasirdim amaa parasutle tandem atlayisi sectim sonundaa

O heyecani baya bir senedir hayal ediyorum,ozellikle de ucaktan atladigin ani, cesaret korku heyecan butun duygularin bir anda vucuda yuklendigi sonra gokyuzunde parasutun acildigi zaman kus gibi ozgur huzurlu yenilenmis hissetmek..

Hayalim bu. Tum bu duygulari yasayabilmek super.

betuldemirr@hotmail.com

guzingzn dedi ki...

Boomcum nişanlımla dağları tepeleri tırmanmaları atv ye binmeleri ne kadar çok sevdigimizi taniyanlar biliyor:))..Özelliklede nişanlımın offroad hayali..İkimiz içinde land rower experience center deneyimi unutulmazlar arasına giricek..Haydi çekiliş günü gelsinnnnnnn:)) dağlar bizi bekler:))
guzin_haciomeroglu@hotmail.com

guzingzn dedi ki...

Boomcum nişanlım ve benim dağları tepelerı doğayı atv ye binmeyi vs ne kadar sevdigimizi tanıyanlar bilir:)) Özelliklede nişanlımın offroad hayali..Bu vesileyle ikimiz içinde land rower experience center deneyimi unutulmazlar arasına giricek:))
Ee haydi çekilis günü gelsin artık daglar tepeler bizi bekler yiihuuui:)))
guzin_haciomeroglu@hotmail.com

doa dedi ki...

Gökyüzüne yavaşça havalanırken bir yandan Eddie Vedder'dan Hard Sun çalıyor...

Hep hayalimdir balonla uçmak.Bütün gelişmiş, teknolojik olarak çığır açmış icatların en naturalidir belkide...Uçuyorsun.Hiçbir güvencen yok.Emniyet kemerin yok.Oksijen masken yok.Rahat bir koltuğun yok.Hazerfen Ahmet Çelebi'nin kanada benzer bir araç takıp uçmayı denemesinin bir adım sonrası gibi...Gözünü olabildiğince uzağa dikiyorsun, bir yandan da ayaklarının altından nehir gibi akan tarihin havasını soluyorsun...Ne gariptir ki olmadık şekilde rastladığım bu hediyenin evrenin bana bir hadiyesi olabileceğini düşünerek uzun süredir sizi takip etmeme ramen gerek duymadığım halde izleyiciniz de oldum ve facebook da mydays'i like yaptım :) Neyse oldu artık :) En önemlisi hayalimi sizinle ve takip eden arkadaşlarla paylaşmak oldu.Evet benim hayalim de Kapadokya semalarında sevgilimle uçmaktır.

Sevgiler...

dogacakir@gmail.com

Zeynep Şeker dedi ki...

Biz Cumartesi günü taşınıyoruuuz. Annemle babam da bu telaş içerisinde bir hayli yorulacaklar. O yüzden onlara şöööyle güzel bir spa deneyimi hediye etmek harika olurdu... Yani benim hayalim onların mutlu olduğunu ve keyifli bir gün geçirdiklerini görmek:) Görün bakın nasıl fedakar ve hayırlı bir evlatım kii o taşınma sonrasında kendimi değil onları düşünüyorum ve hakkımdan feragat edip muhteşemmmmm spa ya ikisi gitsin istiyorum:)

yani benim hayalim Şımart Kendini paketindeki Spa Paketidir. Haydiii inşallah :)

zynp_seker@hotmail.com
Zeynep Şeker

Zeynep Şeker dedi ki...

Biz Cumartesi günü taşınıyoruuuz. Annemle babam da bu telaş içerisinde bir hayli yorulacaklar. O yüzden onlara şöööyle güzel bir spa deneyimi hediye etmek harika olurdu... Yani benim hayalim onların mutlu olduğunu ve keyifli bir gün geçirdiklerini görmek:) Görün bakın nasıl fedakar ve hayırlı bir evlatım kii o taşınma sonrasında kendimi değil onları düşünüyorum ve hakkımdan feragat edip muhteşemmmmm spa ya ikisi gitsin istiyorum:)

yani benim hayalim Şımart Kendini paketindeki Spa Paketidir. Haydiii inşallah :)

zynp_seker@hotmail.com
Zeynep Şeker

ilora dedi ki...

Boom'cum, harika bir post olmus, hatta resmen agzimin sulari akti orada olabilmeyi cok istedim, eh ben de fazla dusunmeden hem kendim hem de sevdicegim icin Land Rover Experience Center deneyimi istiyorum!
umay_uysal@yahoo.com

lebis uska dedi ki...

Boomcum postlarının hepsi cok guzel!:) ben kendim ve eşim için biz bu fırsatı bir turlu yaratamadıgımız ve yeni yerleri gezip gormeyi cok sevdigim için 2 gün 1gece paketi, ya da eşimin adı üstünde rüya otomobillere rüyasında dgil gercek hayatta da binebilmesi için heyecan macera kutusu istiyorum:)
aksusibel54@gmail.com
Sibel

Adsız dedi ki...

Hediye paketlerinin hepsi okadar çekici ki, hangisini seçeceğimi yarım saattir düşünüyorum:)

Bu karanlık kış günlerinde eve kapanmış, bakımsız, bıkmış, bitkin bir hale bürünmüşken; Şımart Kendini paketini seçip kendimi yeniden doğmuş gibi hissederdim.

esra_imren@hotmail.com

sihirlimavi dedi ki...

Merhaba,
Şimdiye kadar verilen en en en güzel hediye bu, öncelikle bunu belirteyim ve sana teşekkürlerimi sunayım.
Verilecek olan tüm kutuları inceledim. Ben ve eşime en uygun olan kutu: Heyecan&Macera kutusu. Biz eşimle, evet uçabiliriz, atlayabiliriz, koşabiliriz, maceranın alayına eyvallah demeyi borç biliriz. Bu, bizim birlikte oynayabileceğimiz en güzel oyun olacak. Eşimle ara ara tuttuğumuz notlarımızı tekrar kontrol ediyoruz. Notlarımız içerisinde neler mi var? Birlikte neler yaptık, neler yapmayı planlıyoruz, ölmeden önce yapmamız gerekenler...İstatistiğimiz hazır, ara ara güncelleniyor. Bu kutuyu kazanırsak, planlarımızın bir kısmının(tabii sen ve firma sayesinde de gerçekleştirmiş olarak)yanına check atmış olacağız :)
Bu arada şartlar tamamdır ;)
Sevgiler...
worldsameworld@hotmail.com

Tiki Kezban dedi ki...

Merhaba,
Hediyeye bayildim bayildimmmmm :)

Sartlar tamam.


Cekilisi blogumda yayinladim;

http://tikikezban.blogspot.com/2012/01/bloglarda-muthis-hediyeler-var-ben.html


Facebook; Tiki Kezban; http://www.facebook.com/profile.php?id=100001669434112

Mydays ucus aktivitesini deneyimlemek isterdim, gokyuzunde ozgurce ucmak kadar adrenalin ve mutluluk
salgilatan baska bir sey var mi:) Ustelik hayat boyu unutamayacagim bir deneyim...


Bol şans bana:)


Tiki Kezban
http://tikikezban.blogspot.com/
tikikezban@gmail.com

morkebelek dedi ki...

ayyh ben düğün arifesinde kendimi ve nişanlımı şımartmak istiyorum.. şımart kendini kutusu bizim olssunn boom:)

glgn.shn(@)hotmail.com

zynpinci dedi ki...

Ben sevgilime hediye etmek için rüya otomobillerle deneyim istiyorummm!!.. Erkeklere ne hediye almak çok zor diyenler için birebirmiş mydays :)

zeynepinci@gmail.com

iremik dedi ki...

benim ennnn büyük hayalim sevgilime off road hediyesini verebilmek :)) mydays ve styleboom birleşsin, keyfimiz yerine gelsin :))

irem_bib@hotmail.com

aroflezer dedi ki...

Öncelikle şartları yerine getirdik, sonrasında bütün paketleri tek tek inceleyip her biri üstüne ayrıca hayallendik.

Sevdiğimin doğum günü şubat ayında off road ona harika bir hediye olurdu, o anları yaşarken onun yüzünü hayal ediyorum da süper. Diğerini de lezzet dünyası ve şımart kendini arasında çelişen ben kullanırım, masaj ya da damağımda harika tatların hayali bile yetiyor bana şu anda.

Sophie dedi ki...

Amaa ama ama bu harika Boom :)
ben canım sevgilim için heyecan&macera kutusundan rüya otomobillerle deneyime adayım! hihi :)
kendime de hani bir çikolata deneyimi olsun cupcake olsun öyle bir lezzet avcılarından alabilirim yani :)
harika olduğunu hiç söylediler mi boom, öpücükler

ayça durmuşoğlu
aycha91@hotmail.com

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sonmodane dedi ki...

Boomcum takipçindim zaten mydayside takibe aldım vee sıra geldi mydays seçimime:)
mydays konaklama paketine sahip olmak isterdim farklı deneyimleri seven biri olarak senin gibi off-road heyecanını denemek isterdim. Eminim çok keyiflidir.

Lunapark Queen dedi ki...

Boom süper bir hediye bu bayıldım! Kendi çocukluk hayalim olan buzpateni eğitimi süper! Ya da bir moda bloggerı ne ister? Tabii ki stüdyoda profesyonel fotoğraf çekimi! Süper :) Safari'ye diyecek bir şey yok zaten muhteşemm rüya gibi!! Sevgilim için de bitanecik tutkusu olan binicilik seansı hediye etmek isterdimmm :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com
lunaparkqueen@gmail.com

MadamB Fashion dedi ki...

off-road heyecanını senin gibi denemek isteyen o heyecanı yaşamak isteyen biri olarak mydays paketlerine adayım.
mail:madambfashion@gmail.com

Trendsum dedi ki...

Son dakika yetiştim sanırım:) ben paraşütlü paketi denemek isterdim aslinda biraz ödlekim ama bu sayede bu korkumu da yenerim sanırım off blog dunyasinda gorduğum en güzel hdduye işallah bana çıkar :)) sevgiler... Trendsum@gmail.com

loylum dedi ki...

HEYECAN & MACERA Kutusu'ndan Binicilik! Çünkü tam da bugün düzenli ata binen arkadaşıma, ben de istiyorum, ama nerde nasıl denenir, zor iş demiştim... Bu beklediğim işaret olabilir :))

oylum(at)bywonderland.com