27 Aralık 2009 Pazar

2009 | YILIN MODELİ LARA STONE



Aralık 1983 doğumlu Hollandalı model LARA STONE sezonun süper modeli!

Sayısız kapakta çıkan, hemen her editöryalda görülen, bir çok reklam anlaşmasının yıldızı ve sezonun son süper işini kaparak LOUIS VUITTON'un da yeni yüzü olan Stone üstelik "34 BEDEN"!!!



Bardot havası, görülemeyen sarı kaşları, ayrık dişleri ve göğüsleri en belirgin ve onu bu kadar popüler yapan özellikleri, tabii bir de onun kıvrımları var:)

Fransız VOGUE'un Carine Roitfeld'i onu editöryalleri için bir ilham perisi olarak görüyormuş, eh zaten Lara'yı o çok ses getiren editöryallerinde önce tam bir French chic, sonra kızıl, sonra kumral ve en sonunda zenci bile yaptı Roitfeld! W ve i-D ona bayılıyor. Ricardo Tisci ve Steven Klein ise iş icabı değil zevk için onu fotoğrafladıklarını söylüyorlar.



1999 Elite Model Look'la keşfedilen model şu an IMG'ye bağlı, ilk önemli defilesine 2006 yılında GIVENCHY'nin couture koleksiyonu ile çıkmış. Yine 2006'da SISLEY için Terry Richardson tarafından fotoğraflanınca gözler ona çevrilmiş ve Fransız VOGUE'un vazgeçilmezi olmuş. Bu arada GIVENCHY, CK Jeans ve CK Beauty'nin ve HUGO BOSS'un kampanya yüzü olmuş. Tüm çok tanınmış modacılar ise ona mutlaka podyumlarında yer veriyor.

0 bedenlerin dünyasında 34 beden olmak tabiiki kolay değil, ilk başlarda "şişman" bulunan ve çok iş kaçıran Stone sıkı diyetler yapmış, haplar kullanmış, ve sonunda da alkol problemi yaşamış, Güney Afrika'da bir rehabilitasyon merkezine gidip bu problemini aşan model 34 kalmaya karar vermiş ve işte karşılığını da aliyor:)



W dergisi için hazırlanan bir editöryalin fotoğrafları için İSTANBUL'a gelmiş ve Mert&Marcus'a poz vermiş. Morgan Frreman'ınla birlikte fotoğraflarından oluşan bir editöryali de var.

İngiliz komedyen David Williams'la birlikte olan Stone'un en yakın arkadaşları Jessica Stam, Eniko Mihalik ve Dree Hemingway'miş.

LV kampanyasıyla tam da çok konuşulurken LOVE dergisine enfes şekilde çıplak bir kapak pozu veren Stone kesinlikle "yılın modeli"!



[Kaynak:models.com, ny magazine, w, i-D, vogue, style.com, daily mail]

4 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

sonuna kadar hak ediyor!

*STYLEBOOM* dedi ki...

yaa evet ne kadın ama!

Adsız dedi ki...

34beden olmak kıvrımlı olmak mı?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz :)) tabii normal hayata gore degil burada soylenen, Avrupada model standardini cogunlukla 0 beden yani 32 bedene denk modeller olusturuyor, bunun yaninda daha androjen fizige yani cok dar kalcalara ve kucuk goguslere sahip olanlar. onlarin yaninda iri goguslu ve 34 bedenli Lara Stone kivrimli kalmis:))