9 Aralık 2009 Çarşamba

AD | Lara Stone'lu Yeni Reklam Kampanyası



Daha önce styleboom Lara Stone'un LOUIS VUITTON'un yeni yüzü olacağını ve İlkbahar/Yaz kampanyası için bayrağı sonundaaaaaaaaaaaa Madonna'dan devralacağını haber vermişti hanımlar!

İşte bu kampanyanın yine Steven Meisel tarafından çekilen ilk fotoğrafları. Ne kadar doğal, plastik olmaktan uzak, kuğular ve güvercinlerle saf ve güzel! Ve bu güzellik için marka çok doğru bir seçim yapmış: modern çağın Brigitte Bardot'su, 21. yüzyılın yeni süper model adayı, kapaklardan ve editöryallerden düşmeyen Lara Stone!

Marc Jacobs kampanya ile ilgili olarak " Madonna ile yaptığımız başarılı işbirliğinden sonra, bu defa yeniden Steven Meisel'le çalışmaktan çok mutluyuz. Koleksiyon teması yeni çağ gezgini olduğundan yeşil, barış ve aşkı çağrıştıran dış mekan çekimleri yaratmayı düşündük. Ve tasarımları tanıtmak için de modern, ikonik, seksi bir güzelliğe ihtiyacımız vardı.. Lara Stone'dan başkası olamazdı. "demiş.

Şubat 2010'da dergileri süsleyecek kampanya 6 fotoğrafla başlayacak ve Bardot-esque bir Lara Stone görülecek. LouisVuitton.com'da kamera arkasını da görebilirsiniz.




[Kaynak:LV]

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

O değilde nasıl özendim hatuna çimlere uzanmaya yapay da olsa :) Bu arada yorumlara gir ayarlardan pop up sayfa olanı seç o zaman bizler daha kolay yorum yazarız, seninkisi aşağı katıklaştırılmış olan ok :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet evet yine hemencecik yaz gelse de kendimizi atsak çimlere:) hem de doğalına! bu arada yorum ayarlari icin tesekkur ederim canimmm, degistirdim!