15 Ocak 2012 Pazar

RED CARPET | Altın Küre 2012

Jolie ve Pitt Düşünce Balonu: "ay şu ölümlüler bi ayak altından çekilin":p

Ödül sezonu açıldı ve açılışı güzel yaptık! Uzun zamandır Hollywood kırmızı halıda beni heyecanlandırmıyordu, doğrusu Cannes olmasa kırmızı halı iştahımı doyuran bir şey çıkmıyordu. Amaaa ALTIN KÜRE beni pek mutlu etti!

ALTIN KÜRE'nin kırmızı halısı pembe ve mürdüm tonları tarafından istila edilmişti ve hepsi de birbirinden güzeldi. Mavi diğer baskın renkti. Kırmızı halıda belki de ilk defa hiç Valentino ve Armani yoktu ya da ben kaçırdım, şaşkınlık verici. Hatta Amerikalı tasarımcılar fazlasıyla dominanttı.

Önce benim kare asımla başlayalım, sonra biir bir hepsini inceleyelim:) Kare asım:

1) Evan Rachel Wood- GUCCI PREMIERE
2) Angelina Jolie- ATELIER VERSACE
3) Emma Stone-LANVIN
4) Tilda Swinton-HAIDER ACKERMANN


Kırmızı halının en cool, en havalı, en her defa doğru giyinen kadınlarından, biz True Blood'cıların kraliçesi Evan Rachel Wood en az bir tavuskuşu kadar alımlı ve mağrurdu GUCCI PREMIERE elbisesi ile. Petrol yeşiline dönen bol payet işlemeli elbisenin etek uçlarının kuş tüylerine dönüşü bir transformasyon gibiydi. Aynı şekilsde üst kısımda da transparandan payetlere geçiş. Çok çok daha iyi versiyonlarını Alexander McQueen'in yaptığı bu forma hayranım. Renk de çok başarılı idi. Benim birincim:)


Angelina Jolie'nin sıradan ve renksiz giyinmediği, bildiğin özenip bezenip geldiği bir kırmızı halı ne kadar kötü olabilir. İşte benim Angie'm bu, tanrısal bir güzellik! ATELIER VERSACE elbisesinin uçuk pembe ve kırmızı birlikteliği muhteşem. Yaka detayı, kupların bel üstünde drapeyle birleşmesi ve o derin yırtmaç. Kusursuz akıp giden bir görüntü.


Emma Stone sarışın olduğu yılları resmen boşa harcamış. Son yılların en iyi giyinen aktrislerinden biri olan Stone kızıllaşınca kendini buldu. LANVIN'in her zaman güzel bir temsilcisi olan Stone mürdüm tonlarında derin V yakalı tamamen pilise elbiseiyle muhteşem. Ya detaylar? Elbisenin omuz detayları ve o kemer için köprüden atlanır:)



Bir ikon! Tilda Swinton benim anormal hayranlık duyduğum isimlerden biri, o hep bağımsız, kimseye benzemez, stili ruhunun tıpatıp aynısı ve o sebeple eşsiz. HAIDER ACKERMANN imzalı kostümü rengi, duruşu, ceket detayları ile tam bir Tilda! Çok beğendim.


Gecenin bir başka süper şıkı bir kraliyet törenine yaraşır LANVIN'i ile Natalie Portman. Yakadaki kat oyunu, çantanın sevimliliği, satenin duruşu (ki o duruş zordur) ve belde arkada drapeyle toplanan kuyruk gayet güzel. Renk muhteşem:)


Şekerim seni ne özledik, ne özledik bir bilsen! Kırmızı halı yıllardır sana hasret:) Sen de bize pek güzel döndün. Gecenin renginde uçuk pembe ve pek tabii ki DIOR elbisesi ile Theron muhteşem! Baştan ayağa bir renge bürünmüş, makyajı, saç bandı harika.


Kate Beckinsale, bir başka efsane güzel. ROBERTO CAVALLI'nin belki de en zarif elbisesi bu olmalı! Yaka hariç beni çıldırtacak bir oyun yok ama o figür:) Yetiyor, artıyor!


Jessica Chastain için hala kararımı veremiyorum, bazen inanılmaz şık bazen hiç kendine göre giyinmiyor. Uçuk pembe, incilerle bezenmiş GIVENCHY COUTURE elbisesi çok güzel fakat beldeki darlık kalçayı biraz zorlamış gibi. Elbise pek güzel olduğu için göz ardı ediyorum:)


Nicole Kidman bir heykel olarak geldi kırmızı halıya. Zımba detaylı VERSACE elbisesinin zımbaları ve saçları aynı renk, formu mükemmel ama Nicole kendini estetiğe boğduğundan beri ben elbiselerine odaklanamıyorum maalesef! Kostüm mükemmel olsa da Nicole Kidman'ın tarzı bulmadım, bu şekilde birer minik Donatella klonu gibi oluyor bazı Versace giyerler çünkü elbise giyenin önüne geçiyor.


Amerika'da yerlere göklere sığdırılmayan, Justin'i bi nikah masasına oturtsa ikinci bir Brangelina olacağını düşündüğünü düşündüğüm Jessica Biel(hiç sevmediğim çok anlaşıldı mı:p) ilk defa kırmızı halıda bir felakete imza atmadı! Bilakis çok hoş:) Dantel ELIE SAAB elbisesi çok zarif, saçlar bu elbiseyi seçince biraz özen istiyor tabii, ama çok da yüklenmeyeyim nazar değmesin şimdi:)


Bir diğer pembemsi Heidi Klum. Yalın kesiminden anlayacağınız üzere kendisi bir CALVIN KLEIN içinde. Turkuaz devasa Lorraine Schwartz kolye ile elbiseye heyecan katmak istemiş Klum ama bu kolye ile elbise biraz daha informal hale gelmiş diye düşünüyorum. Beğendim diyemem.


Jessica Alba, GUCCI elbisesi ile bence gecenin kötülerinden. Renk ona gitmemiş, arkadan uzanan kuyruk hoş değil, bir olmamışlık var. Onu eski günlerindeki performansı ile bekliyorum:)


Mürdüm tonlarının bir diğer temsilcisi son kırmızı halısını fazlasıyla affettiren Tina Fey! Bu kadına zaten bayılıyorum böyle güzel giyinince iyice bayılıyorum:) OSCAR DE LA RENTA elbisenin altta saten drapeli etek ucunun yer yer göründüğü köpük köpük eteğini ve üstteki dozunda drapelerini sevdim.


Julianne Marguiles sadece rengi ve ışıltısı ile gerçekten de çok güzel olan bir NAEM KHAN içinde. Elbisesi ile kontrast yaratmak üzere o da tercihini zümrütten yana yapmış. Başarılı.


Gecenin lila şıklarından biri Octavia Spencer. Elbisenin onu sarmalayış ve bele doğru büzülüş biçimi ile kilolar sıkıntı olmamış. Elbisenin kollara uzanan omuzları da alt ve üst proporsiyonunu pek de güzel orantılamış.


Gecenin beyazı Elle McPhersondan geliyor. Hem de bir ZAC POSEN'imiz daha var, Altın Küre'de enn çok tercih edilen tasarımcı oldu kendisi:) Elbise güzel bile olsa ZAC POSEN'de sık rastlanılan bir kusurdan ötürü bana öyle gelmedi: fitting! McPherson ya fazla zayıf ya da elbise özellikle bel ve kalçada pek bol. Yalnız sırt detayı ve korsenin katları muazzam.



Son ZAC POSEN koleksiyonu öyle başarılı, öyle muhteşemdi ki, oradaki her bir parçayı galalarda görmek için sabırsızlanıyordum. Kısmet Altın Küre'yeymiş:) Reese Witherspoon, Emmy'lerde tek konuşulan Nina Dobrev'i iyi incelemiş olacak, çok kasmadan şahane bir kırmızı elbisenin herşeye yettiğini anlamış:) Jessica Rabbit yakıştırmalarıyla kendisi kırmızı halının en şıklarından! Elbisenin öpücük yakası, etek ucundaki hacimli volan ve tam kalçaya uzanan 3lü kuplarını pek beğendim.


Gecenin bir diğer kırmızı ve mükemmellerinden biri Diane Agron. Lea Michele'de ne kadar kasma, ne kadar çabalama varsa bu kızda da o kadar zarafet var. Geçen sezonun en beğendiğim koleksiyonlarından GILES seçmesi ise onu farklı bir yere koyuyor benim için. Tamamen laser cut işçilikle ortaya çıkan elbisenin gümüş rengi podyum versiyonu çok çok daha güzel olsa da özellikle omuzlarda lazerle yapılmış kuğulara bakınız derim ♥ Elbisenin tek kusuru bence etekte bu oyunun kat kat devam etmesi, düz inse elbise zirvedeydi!


Yeni saçları ile Michele Williams'ı kırmızı halıda belki de ilk defa pudra ya da beyaz harici bir renkle görüyoruz. Son aylarda kendini Jason Wu'ya teslim ettiğinden bu yana Williams'a renk geldi, bir retro chic havası geldi. Kırmızı halıda da JASON WU elbisesi ile pek güzel ama saç bandını oturtamadım maalesef. O bant yerine biraz daha mücevher takviyesi örneğin işaret parmağında iri bir safir çok daha güzel olurdu.


Gecenin mavilerinden biri kendisini genellikle akışkan kıyafetler içinde görmeye alışkın olduğumuz Freida Pinto'dan geliyor. Petrol rengi PRADA elbisede dokusu hariç pek bir numaa yok, ondna olacak CHOPARD milyon dolarlık gerdanlığı kondurmuş. Beni cezbetmedi. Saçları ise zaten uzun olan yüzünü biraz daha uzun göstermiş.


Bir başka ZAC POSEN, Kelly Osbourne'un üzerinde kırmızı halıya ayak basıyor. Renk çok uygun, gövde sanki biraz uzun kaçmış, o kemer klapası daha yukarıda olsa Osbourne için çok daha güzel bir figür yaratılbilirmiş. Etek ucu bildiğimiz gibi, ben bu etekleri seviyorum, çok elegan:) Omuzlardaki sivrilik Kelly'nin sivriliğine uygun:)


Denizkızı modelini şu dünyada Beyonce kadar çok seven bir de Sofia Vergara olmalı, ama kıvrımlar ve o boyla hakkını da veriyor. Petrol yeşili VERA WANG elbisenin kat ve kesiklerle yaratılmış ikinci parçasını ve verdiği grade efekti pek sevdim!


Buffy'den bu yana kanım kaynamayan Sarah Michelle Gellar hiç olmamış. MONIQUE L'HUILLIER elbise zaten çok hacimli, çok katmanlı, çok drapeli, buna bir de parlak mavinin yağlıboya efektli halini katınca göz yorucu olmuş. Üstelik çok fazla Christian Siriano esinlenmedi. Hayır beğenmedim!


Mavilere kraliçe ile son verelim:) Helen Mirren BADGLEY MISCHA kostümü ile her zamanki gibi: şık!


Bir ödül törenini bile ödülsüz geçirmeyen Kate Winslet yine hakkıyla ödülü aldı. Ve yine çok şık, çok knendine yakışır giyinmişti. Siyah beyaz JENNY PECKHAM elbisesi omuz ve göğüs detayları, dore detaylı kemeri ve akıp giden etek kısmı ile kusursuz!


Bir siyah-beyaz birlikteliği de Claire Danes'in J.MENDEL'inden geliyor. Elbise gövde ve sırt detayıyla modern, grafik etkisi ile de farklı. Danes, hep sevdiği sırt dekoltesi ile keyfi yerinde görünüyor.


The Girl with the Dragon Tattoo ile her galada beni kendine hayran bırakan Rooney Mara siyah NINA RICCI'si ile yine hayal kırıklığına uğratmadı. Bir de güzel clutch ve küpeler olsaydı dört dörtlük olacaktı :)


Gucci gelini Salma Hayek GUCCI PREMIERE içinde bu defa, sonunda, neyse ki başarılı:) Elinde tüm Gucci varken nasıl başarısız oluyor ben anlamıyorum zaten. Elbisenin modeli, saçlar, makyaj hepsi de mükemmel olmuş, GUCCI'nin 20ler esinli son koleksiyonunda şahane bir özel yapım ile karşımızda kendisi:) Gövdedeki dore ve siyah grafik desen bele doğru verdiği ilüzyonla hem beli daha da ince göstermiş hem de düz straplez Hayek'ine nginlere sığmayıp taşan göğüslerini çok şahane frenlemiş. Etekteki ışıltı ve pilise ise kusursuz!


BVLGARI'nin yüzü olarak yine en alasından zümrüt ve elmaslara boğulan Julianne Moore siyah bir CHANEL seçerek, müthiş beyaz tenini ortaya koymuş. Zarif ve hareketli bir elbise ve o zümrütler zaten yetiyor:)


Mila Kunis, DIOR elbisesi ile zaten çok güzelim, gözlerim yeter ve fazla uğraşmama gerek yok der gibi. Oysa kırmızı halıya geçen yıl olduğu gibi damgasını vurabilirdi. Pek çok defa pek çok kişinin üzerinde gördüğümz siyah şifon bir elbise ile yeterince iyi değil diye düşünüyorum.


Siyahla devam edelim. Sevimli ötesi Zoey Deschanel'e bu defa PRADA el atmış. Tam Zoey'ye göre bir elbise, çok da güzel taşımış, bel kısmındaki potluklar hariç, elbisenin özellikle gövdesi ve sırtı çok güzel.



Debra Messing'i görmeyeli yıllar oldu, o da yıllar öncesinde kalmış zaten:) Bu formda couture elbiseler her zaman garanti olsa da bazen sıkmıyor değil. Yine de renk, asimetrik omuz ve zümrüt mücevherlerle bu MONIQUE L'HUILLIER elbise içinde Messing çok hoş. Yine de aklınızda bulunsun bir kırmızı halıda 2 Monique fazla çünkü her tasarımı çok aynı:)


Gecenin metaliklerine gecenin rüküşü ile başlayayım. Doğrusu 80lerden beri Madonna'yı bu kadar rüküş, bu kadar abartı, bu kadar üst üste görmemiştim. Haikaten kot etek altına tayt giydiği o günleri bile aradım. REEM ACRA buna nasıl izin vermiş acaba:o Elbisede inanılmaz bir oyun, bir işçilik var elbette ama hayır, ne elbise, ne haç, ne saç, ne de o eldeki eldiven ay daha fazla anlatamıciim.


Gözümüz çok acıdığı için çok şık ile devam edelim. Lea Michele... Bu kadına özellikle kırmızı halıda hiç dayanamasam da gözlerimi kaparım vazifemi yaparım hanımlar:) Ama öncesinde kendisinin kırmızı halıda nasıl psikopatlaşabildiğini şu videodan bir izleyin derim:o Neysee dedikoduyu bırakıyorum MARCHESA'ya geçiyorum:) Halle Berry'nin Oscarlandığı o yıla döner gibi oldum bu kıyafetle ve elbette ona daha da çok yakışacaktı, ya da belki Jennfier Lopez'e. Gümüşi elbise her zamanki gibi kusursuz bir MARCHESA işçiliğinin vücüt bulmuş hali. Fazla söze gerek yok, küpeler bile bu görüntü mükemmel olsun diye ne kadar özenildiğini anlatıyor. Tebrikler.


Gecenin nadir dorelerinden Diane Lane hoş, zarif...REEM ACRA elbisesinin ,şlemelerinin bele doru yoğunlaşıp omuz ve etekte dağılmasını sevdim.


Ne zamandır göremediğimiz isimlerden Nicole Richie gecenin metaliklerinden:) Gümüş rengi elbisesi JULIEN MACDONALD. Hoş ama bu gece için biraz daha farklılık daha hoş olurdu.


Gecenin enn renklisi Paula Patton:) Civciv sarısı elbisesi MONIQUE L'HUILLIER. Renk öyle güzel yakışmış ki Patton'a, L'huillier'nin herkese aynen kesip biçtiği elbise bu defa pek güzel olmuş:)


Bir diğer renklimiz ödülü kucaklayan isimlerden Laura Dern. Bu kışın en favori gece trendi olan zümrüt yeşili payetli elbise trendini kendisi ANDREW GN kostümü ile uygulamış. Işıl ışıl çok güzel ve fakat bu yıl boyu çok gördüğümüz için iç bayıcı.



Gecenin bizim için bir başka önemi geçen yıl davetli olarak katıldığı Altın Küre ödüllerine Meltem Cumbul'un bu defa ödül vermek üzere katılımıydı. Maalesef CHLOE elbisesi ile hem renk, hem model olarak başarısız bir seçim yapmıştı. Cumbul'un yaşı ve yeni saçları ile çok daha strüktür bir elbiseyle oraya çıkmasını beklerdim. Daha parlak, geçen yıl giydiği gibi belki saks mavisi belki kırmızı bir renkle kısa konuşmasında heyecan vermeliydi. İşin bir de form/figür kısmı var, Cumbul'un zaten düşük olan omuzlarını daha da düşük gösteren detaylı askılar aşağı doğru eğimi ile omuzları iyice yuvarlak ve düşük göstermişti. 18lik bir kızın mezuniyetinde belki bu kostüm işe yarardı. Konuşmasını da maalesef başarılı bulmadım, durduk yerde, ne tema, ne filmler ne konu oraya gidiyorken Yurtta Sulh Cihanda Sulh deyip barış işareti yapmak barış istemek değil, abesle iştigal etmek. Bir protestonu, mesela memleketinde çatır çutur içeri atılanları söylesen neyse. Cumbul kim tarafından giydirildi bilmiyorum ama bir noktada ayna hep en doğrusunu söyler. Hiç olmamıştı.

[Görseller: justjared, celebgossip]

24 yorum:

civciv dedi ki...

Boom süper post olmuş erken yattığım için izleyemedim ilk dikkatimi çeken Debra Messing ile Paula Patton'un aynı marka aynı model pişti olması etek formu aynı nicole richie elbisesini Hülya Avşar'ın yılbaşında giğdiği Melih Yazgan elbisesine benziyor benim favorim Lea Michale oldu bide kendisine hayran olduğum Natalie Portman

Arion Magazine dedi ki...

Boom senin tersine, mermaid'leri hiiiç sevmiyorum, onları baştan eliyorum. Ayrıca saten ve tafta mümkün olduğunca uzak dursun benden :)
Zevkler işte, çok farklı şeyleri beğendim ben. Hatta beğenmediğin Madonna'yı çok başarılı buldum.

Top 10'im şöyle:

1- Tilda Swinton - Haider Ackermann
2- Evan Rachel Wood - Gucci
3- Michelle Williams - Jason Wu
4- Jessica Biel - Elie Saab
5- Emma Stone - lanvin
6- Charlize Theron - Dior
7- Zooey - Prada
8- Kate Winslet - Jenny Packham
9- Claire Danes - J.Mendel
10- Madonna - Reem Acra

-Manolya-

my lifebook dedi ki...

Hiç olmamış 1 numaram Salma Hayek,ben de olsam aynını yapardım 1 numaram Jessica Biel. Ellerine sağlık boom, pek kapsamlı ve tek başıma yeterim postu olmuş:)

NİNO dedi ki...

Boom Sofia Vergara'nın vera Wang'ına bayıldım..

Charlize Theron ve Selma Hayek harika görünüyorlar

Sevgiler Nino
http://ninostudio.blogspot.com

XAVER dedi ki...

Nicole KIdman her zamanki gibi zarif ve hosh..paylashimin ichin tesekkurler . . .

http://fashionworldxavi.blogspot.com/

loylum dedi ki...

Boom, sana inanamıyorum! Uykusuz kalıp kırmızı halıyı pür dikkat izlemen, hemen arkasından böyle detaylı bir post hazırlaman, üstelik bu kadar kusursuz fotoğraflarla ve tasarımcısından kıyafet yorumlarına tüm merak ettiğim detaylarla! Kırmızı halıyı seyretmekten daha da ötesi oldu bu! Böyle bir emek Türkiye'de zaten yok da, dünyada da yok sanırım. Benim diyen E!'de bile bu detaylar, bilgiler yok! Çok çok teşekkürler, iyiki varsın, ellerine sağlık :)

irem dedi ki...

yine en şahane golden globe postu Boom'dan gelmiş ellerine sağlık ;) rehber niyetine sık kullanılanlarıma kaydediyorum ;)

lea michele'nin videosuna da ekstra koptum ;)

♥ willdone ♥ dedi ki...

Girişteki:
Jolie ve Pitt Düşünce Balonu: "ay şu ölümlüler bi ayak altından çekilin":p kısmına koptumm:)
Yine boom'latan bi kırmızı halı postu, okumaya doyamadım..

Tilda Swinton'a tek kelime ile "tappptımmmm!!" ne muhteşem ne eşsiz bi stildir o öyle! bence gecenin EN iyisi..

Jessica Biel'in elbisesine bayıldımm.. Ama keşke saçı topuz olsaydı da harika sırt dekoltesinin hakkını verseydi..

Nicole Kidman'ın Versace'sini çok beğendim ama dediğin gibi elbise Nicole'ün önüne geçmiş..

Charlize Theron'un yüzünün güzelliğine, saçına, bandına, gözlerine ve doğallığına hayran hayran bakmaktan elbisesine bakamadığımı itiraf edebilirim sanırım:) tüüü-tüü-tüü maaşallah :D

Lea Michele'in MARCHESA'sı da EN'lerim arasında ama gözümü tırmalayan bi detay oldu, yeşil yüzüğü..

Benim ilk 5'im bunlar:)

SvGLove dedi ki...

Her turlu kirmizi hali post'lari okumayi sevdigim yer;)
Her ogretiyor, hem eglendiriyorsun Boom!
Ben bu gecelerde saclari cok ozensiz buluyorum. Tamam dugun saci gibi olmasin ama mesela Tina Fey, Jessica Biel, Reese Witherspoon! Daha derli toplu ozenli olabilirdi saclar!

Benim 'wow!' dedigim Charlize Theron oldu! Zarif, alimli, kusursuz;)

Diane Argon ve Lea Michele Gleek oldugumdan gozume carpilar tabi. Ikisi de cok sahane gorunuyor! Hep Lea'ya daha fazla ehemmiyet gosterildigini dusunuyorum ama bir sekilde Diane O'nu zerafetiyle geciyor;) Tabi bunda, Lea'nin poz verme goruntulerinin gozumun onunden gitmeyisi var :D Hatta buradaki 3 resimde de o poz verisin sonuclari var:D

lulu's life dedi ki...

Boom'cum senin postunu merakla okudum.. Lakin daha kendine oz bir post beklemiyorum kimseden bu konuda !! Benim ilk 3'um ;)

1. Charlize Theron
2. Angelina Jolie
3. Emma Stone

* Meltem Cumbul ise gercekten olmamis.. Omuzlar o kadar dusukken ne gerek varmis.. Kendi vucudunu tanimiyor olmasi korkunc.. Neyse cok elestiri yapmayi sevmem.. Bizi orada temsil ettigi icin her halukarda tesekkur etmek lazim.. Cuneyt Ozdemir'in sabah dedigi gibi.. "Neden orada diye sorgulamak yerine , biz ne yapmadikta orada degiliz" demek lazim.. Bu kadar kuru elestriyi sanirim ki hak etmiyordur.. Yazik ya kiyamadimmm :))))

mucksss !

modarella dedi ki...

Jolie ve Pitt Düşünce Balonu: "ay şu ölümlüler bi ayak altından çekilin":p koptumm valla :) tebrik ederim Boom'cum uykusuz kalıp üstüne birde bukadar detaylı bir post hazırladığın için..

Adsız dedi ki...

1numara Nicole 2 numara Tilda. Diğerleri beni hiç heycanlandırmadı sebep yenilik yok değişiklik yok. en beğenmediklerim ise Angelina ve Natalie. Angelinanın elbisesinde fikir iyi ama sdc kırmızı güzel diğer renk olmamış. Zoey ise gerçekten şaka gibi o kahkülle takıntılı aç o alnı yaaa bebek gibi yüzü var daha asil gözükebilir daha albenili ama ... Evan Rachel Wood ise bence mükemmel gözükmenin ucundan dönmüş boynuna geldiğinde nerdeyse sdc tül görünümü bence elbisenin bütün havasını almış hem o buyunda birleştirme olayı da çirkin gözükmüş bence birde makyajı hoş yalnız dudağında pembemsi bi ton kullanamasa nude olsada olurmuş yani çünkü saçları sarı ve turuncuya dönük. Göz makyajını beğendim renktonu güzel olmuş dudak rengine bağlı olarak hafif yoğun da yaptırılabilirmiş

Adsız dedi ki...

Birde söylemeden edemiicem her nekadar 1 numara Nicole desemde yorumuna katılıyorum kendine naaptı anlamıyorum sinemada da bu beni etkiliyor. Dudakları gayet güzeldi hep genç gösteriyordu onu ama şimdi ağız yapısı Diane Keaton'a benzemiş

Lunapark Queen dedi ki...

Süper post olmuş Boom, tarihe baktım da dün olmuş bitmiş bile post :) Yani sen buralardayken, hiçbir blogger kırmızı halıya dokunmasın bence :)) Süpersin gerçekten :) Yorumlarının da çoğuna bire bir katılıyorum. Ben sadece Natalie Portman'ın elbisesini hiç beğenmedim.. Angelina ile Brad de gerçekten vampir gibiler.. :) Yorumuna katılıyorum :) Meltem Cumbul ise hiç olmamış.. Keşke birilerine danışsaydı giyinmeden, üzüldüm onun adına :(

nazlı dedi ki...

Son hızla hazır etmissin postu boomcum.içim açıldı. Dün uykuma yenik düştümmm izleyemedim su canımmm güzellikleri..senin 1 ve 2 sıralamana 3.olarak Reese Witherspoon eklemek istiyorum. bu tip kesimleri seviyorun. Natalie Portman'ı ben beğenmedim malesef.Meltem Cumbul da gerçekten çok kötü. Yani hatta onu hiç bu kadar özensiz görmemiştim. Saç baş makyaj kıyafet. hiçbir yerden kurtaramamış. :(

Unknown dedi ki...

post gerçekten çok güzel ve ayrıntılı olmuş ellerine sağlık.

benim favorim Emma Stone. renk ve model açısından sıradanlaşmamış bir elbise giymiş. diğer favorim ise charlize theron :)

Adsız dedi ki...

Yuh yaaa tüm fotoğrafları ve kıyafet ayakkabı takı bilgilerini justjaredden birebir alıp koyman ve detaylı yazyosun övgülerini utanmadan kabul etmen çok garip. görselleri nerden aldığını pirinç kadar yazsaydın keşke böyle çok büyük olmuşlar. birde dünün tarihini koymuşsun önce yazmış görünmek için. ayıp ayıp tören türkiye saatiyle zaten pazartesi gününün içerisinde oldu. yarış mı yapıyorsun blog mu belli değil. hırsının kurbanı olup gitmişsin samimiyetten eser yok.

Canan dedi ki...

En çok beğendiklerim; Angelina Jolie(elbisedeki kırmızı ile rujunun uyumu bile yeter), Kate Beckinsale (muhteşem taşımış elbiseyi,vücut süper.çok zarif olmuş,makyaj ve saç da çok ölçülü),Diane Agron (boom tamamen aynı fikirdeyim elbise düz inse çok çok güzel olurmuş bu şekilde etek kısmı fazla göz yorucu ,ama üst kısım çok güzel,makyaj saç yine ölçülü ve özenli),Sofia Vergara (endamın yeter :P),Claire Danes (sırt dekoltesi güzel).

En beğenmediğim Natalie Portman, kumaşı alıp dolamış gibi,potluk var elbisede.Geçen yıl giydiği pudra pembe göğsünde gül olan elbisesi çok daha güzeldi,makyajı saçı da keza öyle.Bir diğer hayal kırıklığı Mila Kunis elbise çok basit.Siyah renk de yakışmamış.

Gülşah Saraçoğlu Nicole Kidman'a 2 tane elbise hazırladığını söylemişti,onları giymemiş,ben onları merak ettim asıl.

Ellerine, emeğine sağlık boom

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkese tesekkurleer:) ozellikle kirmizi hali postlarinda yorumlarinia bayiliyorum cunku zevkler ve bakis acisi ne kadar farkli, ne kadar zengin bana bir kez daha gosteriyor:))

@adsiz :)) styleboomu fazla takip etmiyrosun anlasilan, dilersen ilk postuma gidin ben referanslari hep koseli parantez icinde small ve bold veririm, formatim bu. ikincisi bir ustteki hediye postunu okusaydin o postun bir hafta ust post olarak kalacagini oradan birldirdigimi gorurdun yani gerizekali degilim ya gece 2deyapilan toreni 22:00de yazdim diye iteleyecek kadar, ya da tek akilli sen geri kalan herkes gerizekali degil:)) zaten twitterda tam 07: 52de twit atmisim postumuz hazir buyrun bakin diye. ucuncuusu bu ovguler bir postla gelmedi icerlemeyin:) bu ovguler artik herkesin her onemli odul toreninin kirmizi halisinin ilk once ve en ayrintili olarak Styleboom'da yayinlandigini bildigi icin geliyor, kirmizi haliyi styleboom'dan takip edin diye gazeteye bile cikti! son olarak gorsellerim sadece just jared degil, getty de var, marka bilgilerini de sadece just jared'den degil (ki incelersen bazilari just jaredde yazmiyor) twitter ve E!den de aldim, kendim surekli style takip ettigim icin bir yere bakmadan d ayazdim(misal Haider Ackermann). #goldenglobes izlersen tweetdeckte sen de alabilirsin:)) haa gelelim yorumlara, o yorumlar iste tamamen bana ait ve bir gun sonra moda otoritelerinin yorumlariyla kiyasladigimda beni tatmin etti. aslinda bunca seyin ozeti evet bu ovguleri hak ediyorum cunku bu postlari ozenle yapiyorum:)))

Melis dedi ki...

Kırmızı halı = Boom! Gerçekten kimse eline su dökemez. Sen güzel yapan yok. Ellerine sağlık diyor ve o gün en beğendiğim ismi açıklıyorum :p Tabii ki Charlize Theron! Tek kelimeyle muhteşem! Bayıldım, bittim kendisine.

Adsız dedi ki...

yukarıdaki adsız değilim ama birşey soracağım kırmızı halıları en önce yazmak çok mu önemli? başın göğe mi eriyor, sonra yazsan ne olur? senden sonra ama çok daha eğlenceli yazan bloglar da gördük, hem senin yazmana ne gerek var, just jared'a giriyoruz fotoğrafları görüyoruz

Ciiden dedi ki...

Boomcum, yorumların bakıs acımız benzer oldugu icin sasirtmadi, cok guzel yorumlamıssın. Sadece marchesa elbiseyi daha cok begeneceğini ummustum ama artık baydık sanırım kırmızı halıda Marchesa tek tip gormekten, bu sene de biraz POSEN kusalım:)
Meltem Cumbul yorumuna ise katılıyorum, elbise secimi tam bir fecaat. Ama eminim ki bu elbiseyi kendi imkanlarıyla alıp gelmiştir, keske buradan bir tasarımcı ( - ki Elif Cıgızoglu, Hakan Yıldırım olmasını dilerdim ) giydirebilseydi onu.
Son olarak, oralara kadar cıkmısken global bir mesaj yerine memleketinde iceri atılanları soylese eminim abesle tam istigal etmiş olurdu, bu yuzden Atatürk'ün sözleriyle tüm dünyaya seslenmesi daha şık bir davranıs oldu bence.
Mujx!

Modagrafya dedi ki...

Çok güzel yazı, takıları yakından göstermen de şukela:) Evan Rachel Wood'un elbisesinin benimolması için neler vermezdim, Sofia Vergara'nın elbisesi de. Törende en sevdiğim iki elbise bunlar oldu. Şimdi Oscar'ı heyecanla bekleyelim:)

zuzu dedi ki...

Meltem Cumbul siradandi. Baris dileği iyidi de biraz daha birbiriyle alakalı dizelerle hitap etseydi, ya da mesajına uygun bir kostüm secseydi mesela, belki o kadar sıradan gorunmezdi. En kötü kesinlikle MAdonna (fazla soze gerek yok), sarah Michelle (evet gözü yorucu), Freida pinto (kavanoz gibi durmuş),Lea michele (onun biraz değişik versiyonlarını cok gördük ama Sibel can mı Seda sayan mı hatırlamadım, bunlardan biri de giymişti, görmek istemiyorum). Kate Winslet'da biraz muhalefet yapıdan: yahu bu kadını cok severim, ama baldır kalça kalınca, hatta genel olarak fiziği kalın. Bence üst kısmında daha zarif gösterecek işlemeli, hafif drapeli, veya tül, dantel cinsinden bisey olsa, eteği daha dokumlu daha zarif dokulu bir kumaşdan olsa sanki daha iyi olurdu. Benim yorum aldı basını gidiyor, ellerine saglık boom, en iyilerine katılyorum, tastan yontulmus heykel misali Angelina benim birimcim yalnız.