12 Eylül 2009 Cumartesi

FLASHION' NEWS | Fashion's Night Out'da Ünlüler

Fashion's Night Out beklendiği hatta planlandığı üzere ünlüler geçidine döndü! Etkinliğin ev sahibesi Anna Wintour yanına yakışıklı Hugh Jackman'ı almış, PRADA eteği üzerine etkinliğin tshirtünü giymiş, bu destekleyici ve yaratıcı kombinden bir de Sarah Jessica Parker da var. Alexis Bledel CHRISTIAN SIRIANO ile birlikte henüz hiç bir koleksiyonda görmediğimiz, demek ki İlkbahar/Yaz 2010'dan ilk görüntü olabilir dediğimiz enfes bir etek-bluz içinde, o kırmızı ayakkabılarla da son vuruşu yapmış ve dört dörtlük olmuş. Bar Rafaeli Ralph Lauren for Polo sadeliğinde Polo butikte.



Blake Lively uzun bacaklarını RALPH LAUREN butiğinin hizmetine sunmuş, dekoltesini açık bıraktığı geniş kollu şifon bluzu, yelek, jean ve binici çizmelerden oluşan kombiniyle süper bir şıklık içinde. Charlize Theron tabii ki DIOR'um emrine amade, hem de 2 farklı elbiseyle.



Kate Hudson da MICHEAL KORS imzalı sade bir şıklık içinde; yakadaki fiyonk detayı, minik yırtmaç ve ince kemerle çok Grace Kelly zerafetinde. Rihanna yine uçuk hallerinden birinde ALEXANDER WANG elbisesiyle GUISEPPE ZANOTTI butiğinde. SJP, etkinliğin tshirtünü harika bir şekilde OSCAR DE LA RENTA tafta etek ve kalın siyah bir kemerle kombinlemiş.



Miranda Kerr STELLA McCARTNEY'si içinde Victoria's Secret butiğinde. Bu kız ne kadar tatlı! Victoria Beckham aslında podyumda çok güzel görünen bir elbise içinde maalesef yine dozu kaçmış brozluğu ve zayıflığıyla fazla hoş değil. 17 yaşındaki Taylor Momsen da GUISEPPE ZANOTTI butiğinde gerçekleştireceği canlı performansı için payetli ve jartiyerli bir korse üzerine beyaz boyfriend gömlek geçirmiş, ama daha çok fazlasıyla yorucu başka bir iş(!) yapmışça ucuz görünüyor.



[Kaynak: justjared]

5 yorum:

Fashistanbuller dedi ki...

Ya Taylor Momsen kafayı üşütmüş artık.
saçma sapan!

Unknown dedi ki...

Anna Wintour'un terlikleri ve blake'in sivri burun çizmeleri korkunç gözüktü gözüme:) Favorim SJP oldu

*STYLEBOOM* dedi ki...

benim şıkım da alexis bledel, SJP tabii her zamanki gibi takdire sayan cndrellacim. hakkaten o terlikler olmamis annacim, asistanlara yol verme zamani geldi anlasilan:p

Ozan Alçın dedi ki...

hayatımın hiçbir döneminde sivri burunu doğru bulmadım! bir kere sivri burun anatomiye aykırı! çok kötü görünüyor!

*STYLEBOOM* dedi ki...

hele de bu kadar büyük ayakların olursa:p