7 Eylül 2009 Pazartesi

KOLEKSİYON | Markaların Yeni Sezon Koleksiyonlarına Bakış

İPEKYOL-MACHKA-TWIST:

IPEKYOL, 2009 sonbahar koleksiyonu pastel pembeler ve tatlı lacivertlerle ön plana çıkan çini desenler, sezonun klasiği gri, yeni stil minik ceketlerle kombinlenen etekler, romantik fiyonklarla vintage esintileri ile sonbaharı karşılıyor. MACHKA, 2009 Sonbahar-Kış sezonunda,nostaljik bir film havasını yansıtıyor; MACHKA ile romantik ve şiirsel bir sonbahar kış sezonu sizleri bekliyor. TWIST ise vücuda oturan dar ceketlerden, papyonlu gömleklere, fırfırlı eteklere kadar bol kombinli genç bir koleksiyon sunuyor.


KOTON:

Viva 80'ler diye başlayan, 40'ların zarif şıklığından parçalar sunan, doğal feminen desenlerden grafiklere uzanan bir koleksiyon hazırlamış KOTON.


BEYMEN:

Romantik, nostaljik ve feminen parçalarla "zamansız" bir koleksiyon sunuyor BEYMEN.

BEYMEN CLUB:
Zahmetsiz şıklık ve Parizyen bir koleksiyon vaad eden BEYMEN CLUB, tok kumaşlar, flanel ve ipek şifonlar baz renklerin keskin koyu tonlarla karışımından oluşan parçalarda kullanılmış.

GIZIA:

Tüm gösterişi, sıcak renkler üstünde göz kamaştırıcı zengin desenleri, dantel, taş, nakış, kürk ve boncuklarla süslenmiş ipeklerden süper minileri, tulumları ve slim ceketleriyle tam bir GIZIA koleksiyonu.


BCBG-GECE:


SISLEY:


LINDSAY LOHAN FOR FORNARINA:

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Koton markasına ve fotoğraflara bayıldım.Koray Birand mı çekmiş? Çok cool gözüküyor...
Beymen lerde 2007 İlkbahar -Yaz kampanyasının tekrarı gibi olmuş :)

bokbocesii dedi ki...

süpersin boom cum.hazirladiklarin yeni sezon budur dedirtti bana.lindsay i pek sevmesem de ne guzel olmus Fornarina'yla, ne cok yakismis

*STYLEBOOM* dedi ki...

tesekkur ederim bokbocesii canim,evet evet lindsayli fornarina pek guzel aslnda gecen ilkbahar/yaz koleksiyonu bence daha da guzeldi..

@adsiz: fotolar kimin bilgim yok ama ogrenmeye calisiyorum, gercekten de beymen inanilmaz tekrar olmus!guzel nokta