16 Eylül 2009 Çarşamba

TREND RAPORU | Korse



NY Moda Haftası sebebiyle yine yazı yaşıyorum ama bir güzel gelmekte olan sonbaharı unutmak olmaaz, o yüzden sonbahar/kış trend raporlarımıza da geri dönelim. Bu sonbaharı en şık ve en zor hale getirecek parçalardan birsi kuşkusuz korseler hanımlar! Ben oldum olası şıklık uğruna acı eşiğini unutan hatunlardan olduğum için bu trende memnuniyetle meydan okuyorum:))



Zamanında hatunları nefessizlikten bayıltacak kadar sıkı olmasa da bu sezon korseler gündüz giyiminde gömlek hatta t-shirtlerin üzerinde ve gece giyiminde boylu boyunca çatkıları ve silüeti belirginleştiren formuyla abiye elbiselerde bolca var. DIO, VALENTINO ve JPG gibi tasarımcıların couture koleksiyonlarında en lingerie, en cesur halini alan korseler, McQUEEN, VERA WANG ve FENDI'de elbise, bluz ve gömlekler üzerine kullanıldığınd ne kadar da hoş olduğunu gösteriyor.



Değişik kullanımlarıyla korseler tabii ki ünlülerin gözünden kaçmış değil... Korse fikri fazlasıyla seksi, kullanılabilirliği zor geliyorsa Fergie'ninki gibi oldukça kalın kemerlerle de böyle bir hava yaratılabilir.


3 yorum:

DuruButik dedi ki...

Korselerden de anlaşılacağı üzere eskiye ciddi bir dönüş var. Yeniler eskiler kadar güzel değil ama:)
sevgiler...

Unknown dedi ki...

çok güzel korse modelleri
tasarlanmış :)

hasibeyelekci71 dedi ki...

evet hepside harika korse