25 Eylül 2009 Cuma

MILAN MODA HAFTASI-1-

Büyük tasarımcıların kaprisleri, atışmalar, çatışmalar ve uzlaşmalar sonucunda bir güne sıkıştırılmış bir sürü top defile ve üst üste çakışma sınırındaki defilelerle MILAN MODA HAFTASI başladı, oh yavaş yavaş moda doğduğu topraklara geri dönüyor, sırada sabırsızlıkla beklediğim PARIS var:)

GIORGIO ARMANI:


 

Usta GIORGIO ARMANI gecenin siyaha çalan mavisinin ağırlıkta olduğu, krep ve ipekle ışıl ışıl ve dökümlü, arada parlayan fuşyalarla belki de şimdiye kadar hiç olmadığı kadar genç bir koleksiyon sunmuş. ARMANI'nin en iyi becerdiği maskülen şıklık ve terzilik harikası ceketler yine başrolde. Orman böceklerinin yanar döner renkleri kapkaranlık podyumda ışıldamış. Dökümlü pantolonlar, ceketlr, balon etekler, kat oyunları ve yamalarla birleştirilerek verilmiş geometrik etki ön planda.










PRADA:

ARMANI' den sonra PRADA'dan da inanılmaz genç bir koleksiyon, genelde bu kadar fresh çizgiyi MIU MIU markasına bırakan PRADA bu defa main line'a gençlik aşısı yapmış. Koleksiyonun genel görünümü için basit ve şık diyebilirim.


Şehirde yazın en şık parçalarından biri olan bermudalar gri, antrasit ve siyah tonlarda ceket ve bluzlarla kombinlenmiş.Aynı şekilde şıklık garantisi sutaşı ve kristal işli bluzlar nefes kesici. İpek üzerinde palmiyeler, gün batımı ve kumsal rengiyle tropik desenler içimi ısıttı:) Swarovski taşlarla süslenmiş ağ/file elbiseler de koleksiyonun ışıltılı kısmından, trapez kesim ceket ve bluzlar ve yazın olmazsa olmazı ama bu defa babydollvari kısalıkta şortlar da diğerleri.

 
 

[Görseller: style.com]

2 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

prada! bu mudur yani! hiç beklemiyordum.
miu miu yapmış olmasın!

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet hafif kaçmış di mi?!