25 Eylül 2009 Cuma

TREND RAPORU | Zımba


Bu sezon deri ceket, etek, pantolon hatta tayt bile olarak fazlasıyla"moda" olduğundan beraberinde kendisine en çok yakışan detayı yani zımbaları da getirdi. Ama yanlış olmasın taş ve metal zımbalar yalnızca deride değil pamuklu gömleklerden, gece elbiselerine, ayakkabılardan çantalara, hatta dantellere kadar çeşitli kumaş ve aksesuarlarla kullanılacak bu sezon. Aşağıda sonbahar/kış defilelerinden bazı parçaları ve zımbalarla süslü enfes ayakkabıları görüyoruz, LOUBOUTIN'in bu ayakkabısı şimdiden it!


Tabii ki trendlerin en hızlı takipçisi ünlüler, Diane Kruger gibi kırmızı halıdan tutun da Alexa Chung gibi inanılmaz romantik bir elbiseyi süsleyecek kadar zımbalı aksesuar ve elbiseler ünlülerin üstünde. Hillary Duff'ın elbisesi, Beyonce'nin BALMAIN yeleği ve Sienna Miller'ın ISABEL MARANT bootsileri favorilerim.

 
Her trendin en zengin kullanım alanlarından biri ayakkabı, çanta ve aksesuarlar. Bir kemerle tüm havanız değişebilir. Elimizin uzanacağı koleksiyonlara gelirsek, MANGO, ZARA ve STRADIVARIUS'da çok hoş zımbalı parçalar var, ama bence en iyisi Christopher Kane for TOPSHOP, mutlaka bakılmalı.

[Görseller: style.com, justjared, www, net-a-porter]

0 yorum: