14 Eylül 2009 Pazartesi

RED CARPET | 2009 MTV Video Müzik Ödülleri

Bu defa VMA'ye kırmızı halı ve ödüllerden çok Kanye West'in Taylor Swift'e yaptığı en kibar tabirle hödüklük damgasını vurdu. Neredeyse dokunsan kırılacak, konuşsa dökülecek çıtı pıtılıkta ve zerafetteki Swift "En iyi bayan video müzik ödülü"nü alırken Kanye West arsızca sahneye fırlayıp “Yo Taylor. I’m really happy for you. I’m gonna let you finish but Beyonce had one of the best videos of all time. One of the best videos of all time!” diye yani senin için pek sevindim küçüğüm ama kusura bakma tüm zamanların en iyi videosu Beyonce'nin naniiik diye carlayarak kızcağızın ödül anını mahvetti! K(ı)ro işte ne yapacaksın,:giydir, moda işbirliğine sok, pırlantalarla klipler çek nafile; evet yetenek, ses var hem de en alasından var, ama hödüklük başka birşey! Taylor Swift' e bayılmam hatta pek tanımam, daha Beyonce olmasına çook var, ki olabilir mi bilinmez ama bunu da hak ettiğini düşünmüyorum.

EN İYİ GİYİNENLER:

KAUFMAN FRANCO Resort 2009 tasarımı içinde Taylor Swift, swarovski kristallerin nude şifon üzerine asimetrik şekilde saçıldığı tek omuz tuvaletiyle benim ennnn şıkım(kıza acıyıp objektivitemi kaybettim sanmayın:p). Işıl ışıl ve göz kamaştırıcı. İkinci şıkım ise geçen seneden beri gözdem olan genç tasarımcı CHRISTIAN COTA'dan beyaz-gümüş tamamen payet işli süper mini, japone kollu elbisesi ile Leighton Meester, zımbalı ZANOTTI ayakkabıları çok orijinal. Rose Brynes ise MARC JACOBS Resort 2010 tasarımı tek omuzlu siyah üzerine lila büyük çiçeklerin süslediği hacimli minisi ile çok şık.



Whitney Port'un üzerinde gördüğüm yarı transparan, spiral bordürlü elbise bir CHRISTOPHER KANE tasarımını inanılmaz andırıyor, podyum versiyonunun modifiye edilmiş hali mi yoksa KANE tasarımı değil mi bilemedim, bilenlerden bilgi bekliyorum:) İlk üçümün 3.sü ise ARMAND BASSI ONE tasarımı olan ve ilginç bir kat oyununa sahip siyah minisiyle Solange Knowles. Beyonce'nin kırmızı elbisesi pek şeker ama sanki o popoya biraz dar gelmiş canım, bence o iki bacak hareket ettiği anda patlayacak!



EN KÖTÜ GİYİNENLER:

Amber Rose için birşey diyemiyorum, ne desem boş!Bi dakika buldum "Aman Tanrım!!!!" desem yerinde olacak galiba. Jennifer Lopez'i ise verdiği pozdan mıı yoksa taşıyamadığından mı bilemiyorum podyumda pek hoş duran bu LOUIS VUITTON elbise içinde hiç beğenemedim. Tabii Amber'in yanına şu an fındık çuvalı koysam o bile şık görünür, ama genel J-Lo şıklığını bulamadım maalesef.



EN SIKICI GİYİNENLER:

Poff gerçekten de gümüş payetli bir elbise ile Kristin Cavallari , leopar desen kemer ve kesik kolları olan siyah bir elbiseyle yetinen Olivia Palermo, siyah-beyaz çok şık ve şirin ama çok beklendik bir elbiseyle Lauren Conrad veee kırmızı halıda milyonlarca kez giyilmiş (Lydia Hearst, Holly Madison, Fergie, Beyonce) bir BLONDS tasarımıyla Katy Perry bence sıkıcılar!




EN SKANDAL:

Bence ünlüler artık BALMAIN'e daha temkinli yaklaşmaya başlayacak! Pişti olmak kötü ama tüm dünyaya karşı hem de bu kadar pahalı bir elbiseyle pişti olmak daha da kötü! Aynı elbiseyi nasıl taşıdığına ve vücut tipine bağlı olarak burada BALMAIN tasarımının Shakira'da ne hoş, Pink'te ise daha bir eğreti durduğunu düşünüyorum. Bu pişti hadisesinin son derece yetenekli, kendiyle barışık ve komplekssiz bu iki hatunu çok da çıldırtmadığı kanaatindeyim, birlikte verdikleri poz da bu düşüncemi onaylar gibi:)



VE DİĞERLERİ:

Alessandro Ambrosia hafif rock chic esintili, püsküllü bir elbiseyi haç kolye ve burnu açık bootsielerle tamamlamış. Lady Gaga değerlendirme dışı bir kadın olduğu için, şık diyemeyiz, rüküş diyemeyiz, şahsına münhasır işte. Keri Hilson'ın omuz süslemeleri olan fermuarlı tulumu hoş, Alicia Keys DOLCE&GABBANA elbisesiyle hoş ama ondan konuşturacak bir şıklık beklerdim, bu aralar düşüşte! Cassie siyah üzerine neon çiçeklerle süslü minisiyle pek şeker.




EN İYİ SAHNE KOSTÜMÜ:

Beyonce'nin kendisini annesinin House Of Dereon'undan kurtarmaya başlaması çok iyi bir karar oldu, ama aldığı en iyi karar bu sene sahne kostümleri için THIERRY MUGLER'i seçmekti! Şu kostümün güzelliğine bakın, tasarımı, rengi, üzerindeki işçilik, tonlaması enfes! Bunu azıcık boyuna uzatıp mini elbise olarak da giyse yukarıdaki kırmızıdan daha iyi olurmuş!


1 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

Öncelikle Leighton ne kadar da çökmüş! Belki de fotoğraftandır.İkinci olarak Whitney Port daha iyi bir duruş sergilese memnun olurum:)