17 Nisan 2011 Pazar

STYLISH | Coachella Festivali Başladı, Kim Hangi Stile Meraklı?

Amerika'dakilerin ayrı burada okyanus ötesinde benim ayrı heyecanla beklediğim Coachella müzik festivali başladı, hatta üçüncü gününde! Bu sene ilk kez Youtube.com/coachella adresinden canlı canlı izlenebilen festival ayrı bir keyif olsu sabahlara:) Bir gün ama bir gün mutlaka katılacağım bu festivale, beni yenemeyeceksin Co-ach-ellaaaaaaaaaaaaaaa:p



Birbirinden müthiş grupların yanı sıra Coachella bir de ünlüleri ile ünlü ya ve onların festival boyu ne giydikleriyle:) Bakalım ünlüler Coachella'ları nasıl geçmiş:) Belki bu yaz elde avuçta festivalimiz kalırsa bize de ilham olur!


Cameron Diaz(kankisi Drew Barrymore ile)-Kate Hudson-Alessandro Ambrosio

Festival Stili No 1: Fildişi mümkünse dantel mini elbise kahverengi mümkünse bilekte botlarla!
Bir klasik! Boho chic'in bir taneciği:) Dantel, fisto, şifon; beyaz, kemik ya da krem elbise, süet, deri, püsküllü, boncuklu, kıvrımlı artık canının nasıl istiyorsa öyle botlarla kombinlenir. Bool bilezik özellikle tahta boncuklar eşlik eder. Gündüzleri hayli sıcak akşamları soğuk festivallerde ayakları ısıttıktan sonra gerisi ne gam diyenler için ideal:)


Kate Bosworth-Camille Belle-Ashlye Greene

Festival Stili No 2: Jean şort ve her şey!
Ennnnnnnnnnn ama en miniciğinden jean şort mesajlı tshirtler olsun, romantik üstler olsun, botlar, flip floplar ya da sandaletler olsun farketmez ama bir festivalin 3 gününden en az birinde sanırız mecburi:)


Diane Kruger(sevdicegi Joshua Jackson ile)-Katy Perry-Vanessa Hudgens

Festival stili No 3: Maksi
Maksi etekler, elbiseler, flare pantolonlarla bacaklar çimlerde koruma altında, börtüsü var böceği var, sağından solundan geçerken bacaklarına bira dökenden kusana kadar her çeşidi var:p Sonraa şapka! Güneşin altında beyni sulanmaktan korumak önemli, şapkalar ihmal edilmesiin.


Dita von Teese-Alexa Chung-Paris ve Nikki Hilton

Festival Stili No 4: Şık doğdum şık yaşarım kime ne kime ne
İster kırmızı halı olsun, ister festival bir de şıklıktan ödün vermemek var! Cicili bicili elbiseler genelde dolgu topuk ayakkabılar, pırıltılı aksesuarlarla tamamlanır. Senede bir de olsa Chanel'i de çayırla çimenle tanıştırıp şoklamada hiç bir sakınca yoktur:)


Katy Perry-Dita von Teese

[Görseller:celebuzz]

8 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Kate Bosworth nasıl güzel bi kadın!

Adsız dedi ki...

İyi güzel yazmışssında bu resimlerin çoğu geçen senenin resimleri. İçlerinde hamile bile olanlar var :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@zet kesinliklee ve sevgilisi de bir oo kadar guzel:))

@adsiz mesela hangileri! zira fotolarin hepsi 2011 coachella spring fest baslikli celebuzzdan alinma ve twitterdan #coachellaya gonderienlerden? just jared ve celebuzza gore 2011:) asagida referansi yazdim

Adsız dedi ki...

Kate Hudson Şu anda 6-7 aylık hamile kocaman göbeği var. O elbiseli resmi eski.Kate Hudson nın o resmi bu festivalden bile değil Drew Barrymore ve hilton kardeşlerin resimleride eski. Cameron Diaz ın resmi ise 2007 yada 2008 olması lazım. Araştırırsan sende göreceksin. Beni yanlış anlama. Aha hata yapmış hemen söyliyeyim diye yazmıyorum. Çok takip edilen bir bloğun var. Yanlış bilgi olmasın dedim.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz yok yok super yapmissin tesekkur ederiim! o halde bu postu genelleyeyim ben:)

modafobik dedi ki...

Hep ilerigörüşlü olduğumu söylerler ahanda söyleyeyim: Yııl 2012 Ocak. Styleboom Magazine iilk sayısıyla bayilerde!

Melis dedi ki...

Süper bir post olmuş Boom! Kate Bosworth ve Katy Perry harika :)

b'locked dedi ki...

şu diane kruger'ı ne de çok benzetiyorum saadet ışıl aksoy'a