27 Nisan 2011 Çarşamba

FLASHION' NEWS | Oliver Rousteing BALMAIN'in Baş Tasarımcısı Oldu!

Solda gördüğünüz genç beyefendi hakkında fazla şey bilinmiyor ama emin olun bundan böyle çok daha fazlası duyulacak! OLIVER ROUSTEING, depresyona girip durumu bir psikiyatrik kliniğe yatacak kadar ciddileşen Christophe Decarnin yerine BALMAIN'in baş tasarımcısı olarak görevlendirildi.

O Decarnin ki BALMAIN'i küllerinden yeniden yaratmış, tümmmmm lüksler içinde en çok arzu dilenlerden biri haline getirmişti şahsen her sezon aynı model ve kesimlerle bunu nasıl sürdürmüştü ben orasını anlamamıştım ama olan buydu!

Şimdi işin başında 2003'de ESMOD Paris'ten mezun olan ve son 3 senedir BALMAIN 'de tasarım ekibinde çalışan hatta Decarnin'e de vekillik edenlerden biri olan OLIVER ROUSTEING var. Kendisi 2009'da BALMAIN'e girmeden önce 5 yıl ROBERTO CAVALLI'de çalışmış. Genç ve gelecek vaad eden Fransız asıllı tasarımcı hem kadın hem erkek hazır giyim koleksiyonlarından sorumlu olacak. Vee kendisine ilk koleksiyonu olacak olan İlkbahar 2012 defilesine kadar da basına konuşma/röpörtaj verme yasağı konmuş:)

Bakalım yasağa uyacak mıı yoksa bizim futbolcuların kamptan kaçıp, gece klubünde yakalanıp demeç verme yasağını delenleri gibi şakıyacak mı:p İlk koleksiyonunu merak ve "umut"la bekliyorum, gerçek BALMAIN farklı ve her sezon merakla beklenecek, heyecan uyandıracak koleksiyonlar çıkarmalı!

0 yorum: