3 Nisan 2011 Pazar

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa...

Moda endüstrisinden neler var neler yok kısa kısa bakalıım:)



1. İkonik tasarımcı Rei Kawakubo, Comme des Garçons markasının "Play" serisi için Mark Groening ile anlaşmış, yanii The Simpsons'lı Comme des Garçons'lar pek yakında:)

2) Yine yeniden Kate Moss'a had safhada talep var(ne zaman azaldı kii diyeceksiniz:) DIOR'un da yeni yüzü olan Kate Moss'lu reklam kampanyasından ilk görüntüler! Çapa dövmesi çok eker buldum:)

3) Her ne kadar beni ilgilendiren tek Wonder Woman M.A.C'in jumbo boylardaki makyaj koleksiyonu olsa da bu araar Amerikalılar daha çok yeniden çekilen "Wonder Woman" dizisi ile meşgul, Adrienne Palicki başrolde. Kostümdeki ucuz görüntüden anladığım kadarıyla bence kocaman bir hayal kırıklığı olacak bu dizi. Böyle işleri lütfen Jeremy Scott'a bırakalımm!!

4) Alexander Wang'in ilk erkek koleksiyonu Sonbahar 2011'de görücüye çıkacak ama bunlar ilk görüntüler! Nasıl buldunuz?

5) Her zaman kimin kapak olacağına karar veren Anna Wintour bu defa kendisi Wall Street Journal dergisine kapak oldu ve "iş"i anlattı. Kapak fotoğrafı Mario Testino tarafından çekilen ve Anna'nın güçlü profiline dikkat çeken WSJ'de anlatılanın esas özeti ise "ANNA'NIN ORDUSU" başlığıyla verilen grafik! Kimler yok ki orduda! Bir kez daha anladık ki bu kadın b işi mükemel yapıyr ve kimse onu alt edebilecek gibi durmuyor:)

6) Şimdi ne olacak, şimdi ne olacak diye konuşmaktan bir hal olduğumuz VOGUE Paris eski editörü Carine Roitfeld'in yeni işi belli oldu! Roitfeld, Sonbhar/Kış sezonı boyunca New York'ta BARNEY'S styliti olarak çalşacak. Firmanın kataloglarından, vitrin düzenlemöesine, reklam kampanyasına, satın almasına her şey onda. Roitfeld artık bir New Yorker:)



7. Fanning kardeşler mod adünyasının gözbebeği! Bu defa Dakota Fanning'in MARC JACOBS'ın son parfümü "Oh Lola"nın yeni yüzü olduğunu görüyoruz, reklam kampanyasınan ilk kare Juergen Teller'ın objektifinden.

8. Taa Dawson's Creek zamanından bu yana bir gram hazzetmediğim Katie Holmes "The Kennedys" isimli yepyeni ve merakla beklenen TV dizisinde Jackie O.'yu canlandırıyor. Bu kadın ancak Jacklyn Kennedy'nin kostümleri için bir nebze katlanabilirim sanırım:)

9. Anlaşılan CHANEL'de Blake Lively'yi seven tek kişi Karl Lagerfeld'miş:)) Dedikodulara göre CHANEL çalışanlarının çoğu Lively'den hoşlanmıyor, büyük kısmı ise CHANEL'in yüzü olarak uygun olmadığını düşünüyormuş. Her ne kadar firma bu dedikoduları yalanlasa daa ateş olmayan yerden duman çıkmaz, ayrıca çantanın Avrupa satışları yerlerde sürünüyormuş!

10. Ünlülerden daha ünlü, ünlülerin stylisti Rachel Zoe minik oğlun kavuştuu, işte bebekle ilk fotoğrafı:)

11. Benim idolüm, tarzına taptığım VOGUE Hommes Italia editörü Giovanna Battaglia da artık New York'lu:) Kendisi W dergisinin konuk editörü ve ilk sayısına imzasını attı bile, Avrupalının hali başka... New York'a bayıldığını sürekli twitleyen Battaglia 2 gün önce çantasını çaldırmış:)

12. DIOR'un başına kim geçecek dedikoduları tam iç baymıştı kii, markadan açıklama geldi ve Sonbahar'a kadar baş tasarımcının kim olacağını açıklamayacaklarını bildirdi. Belemedeyiz tamaaam!

13. Ta taaa güzel kadın Marion Cotillard'lı reklamlarıyla iyice efsaneleşen LADY DIOR çantanın son reklam kampanyasından ilk görüntü! Yine çok güzel:)

14. Çok mühim haber! Genelde gece elbiselerine taptığımız OSCAR DE LA RENTA 10 yıl sonra ilk kez yeniden bir parfüm çıkarıyor-Esprit d'Oscar- Üstelik bu parfüm 2 hafta sonra raflarda yerini alacakken Facebook sayfalarındaki fanların katılım yapıp kendilerine herkeste önce tester gönderilebileceği bir aplikasyon geliştirmiş:) Harika!

15. Parfümden konu açılmışken, Jammie Nicholas isimli bir İngiliz sanatçı, "The History of Shit" isimli kitaptan esinlenip kendi dışkısından bir parfüm yaratmış-öyyyk- O değil de ismi Surplus olan bu parfümün şişesini 65 dolara satıyormuş ve şimdiden 85 şişenin 25'i satılmış! Akıl fikir:)

Kaynak: fashionologie, the cut, fashionista, just jared

5 yorum:

yasemen k. dedi ki...

Marion Cotillard ne güzel kadın yaa.. :) Rachel Zoe'nn dogumdan sonraki görüntüsü mü :o Acaba öyle bir anne olabilecek miyim (:

Melis dedi ki...

ANNA'NIN ORDUSU süper! Marion Cotillard'ı çok beğeniyorum. Çok güzel kadın! Rachel Zoe hiç yeni doğum yapmışa benzemiyor. Vallaha maşallah hem bebişe hem de anneye :) Esprit d'Oscar merak merak merak :)) Surplus ise böyk!!

Süpeer bir post olmuş. Ellerine sağlık Boom!

Adsız dedi ki...

bence de blake chanele yakışmıyor hemde hiç. eskilere bakınca birde... Blake çok sönük ve sıradan kalıyor bence gerçekten yakışmıyor. anlamadım zaten amcanın mı zaafı var

Adsız dedi ki...

kesinlikle amcamızın zaafı var :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@yasemen k. ya evet cok cok cook guzel! rachel zoe'ye de ianamadim hakikaten bu kadinlar nasil yahuu:)

@melis surplus boyk boyk booyk:)

@adsiz1 ve @adsiz2 kesinlike amcanin zaafi vaaar:)) tamam hos, tatli, guzel kadin daa Chanel kadini degil yahu:)