14 Eylül 2009 Pazartesi

KOLEKSİYON | NY Moda Haftası 4. Gün-ERIN FETHERSON-






Bir ultra feminen, ultra şık koleksiyon daha, benim tarzım olduğundan gözlerimi kamaştıran tüm detayları paylaşmak isterim. Tüm kadınların istisnasız şık olduğu, dişi silüeti en zarif halinde sunan 1940'lar esinler, Japon pirinç tarlalarından natürmortları andıran geniş çeperli beyaz şapkalar, gözlerin üstüne hafifçe düşen tüller, broşlarla süslenmiş yaka ve kemerler, sutaşı ve kristallerle işlenmiş yakalar, şifonun en transparan hali, hepsi ERIN FETHERSON'un yaratıcı ellerinden çıkmış. Baştan sona giyilebilir ama stil sahibi, elegan tasarımlar; şehrin metropollerinden tutun, kaçılabilecek sessiz köşelerine bile uygun parçalar, hepsi de birbirinden güzel.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Styleboom, seni gerçekten çok takdir ediyorum defile fotoğraflarını hiç bir sitede bu kadar detaylı olarak fotoğraflarla ve yorumlarla yazıldığını görmedim. Zaman ayırıp bu güzel postları hazırladığın için gercekten mutlu olan birileri var teşekkür ederiz:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

of cindrellacim süpersin, gercekten boyle dusunmene coook sevindim, bu motivasyonla beni kim tutar:)) ama valla yoruldum bitsin bu moda haftasi artik:p