14 Nisan 2011 Perşembe

DERGİ | GLEE Kızları Marie Claire'de ♥

GLEE'ye taptığımı acaba kaç defa söylediim? Peki ya GLEE'den beri her gün durumuma uygun bir şarkıyla gezindiğimi:)



GLEE klubün sesleri birbirinden güzel 3 kızı: Rachel, Mercedes ve Quinn yani Lea Michelle, Amber Riley ve Dianna Agron Amerikan MARIE CLAIRE'in Mayıs sayısında toplu ve ayrı ayrı kapak verisyonlarıyla fotoğraflanmışlar vee anlatmışlar da anlatmışlar! Mavi tonlardan oluşan kapak alternatiflerini çok beğendim, üçünün de pozları çok güzel, az photoshoplı ve ışıl ışıl:) Yine de keşke çetenin diğer kızları da olsaydı!



Muhteşem sesiyle yeni Barbara Streisand denen Lea Michelle'in ilk elbisesi MARCHESA, ikincisi ise Burberry Prorsum. Lea, geçenlerde bir araba kazası geçirmiş ama atlatmış ve çekimlere tam gaz devam ediyormuş. Rachel'ın minik altın yıldızı dahil vücudunda 10dan fazla mini mini dövmesi ve her dövmesinin bir hikayesi varmış.



Amber Riley yani bizim Mercedes'imizin ilk elbisesi Donna Morgan, ikincisi ise Dalia MacPhee imzalı. Amber, Mercedes karakteriyle "kendine güven" gibi pek çok ortak özelliği olduğunu ama asla onun gibi giyinmeyeceğini söylemiş röpörtajında:) Lisedeyken skinny denecek kadar zayıf olduğunu ama daha sonra kilolandığını, bununla da barışık olduğunu eklemiş. Lise hayali büyüyünce Oprah olmak ve bir gün Grammy ödül törenine gitmekmiş!



Kaptanımız Quinn yani Dianna Agron son dönemlerde benim en favori sarışınım:, asil, zarif, güzel. GLEE seçmelerine giderken kaybolup öyle geç kalmış ki yine de darma duman içeri girdiğinde ona bakıp 2 gün içinde başlayacaksın demişler. Agron, beni bir kez de GLEE'de konuk olacak bir sonraki ünlü kim olsun kampanyasında Christopher Walken'ı destekleyerek kalbimden vurduu:) Mükemmel bir isim! Umarım Justin'e kapılmazlar ve şu anda Fatboy Slim videosu gözlerimin önünde dolaşan Walken GLEE'ye konuk olur! Agron, Christopher Walken ve Jane Lynch kapışsa fena mı olur demiş? Muhteşem olur!



Bu daa kamera arkası! Çook güzel video:)

[Görseller ve video: Marie Claire]

7 yorum:

funda dedi ki...

çok güzel fotoğraflar, çok güzel post. 26 yaşında lise müzikal dizisi ile öğle aralarımı neşelendirmekten utanmayım ben o zaman, yalnız değilmişim:)

Adsız dedi ki...

nasıl bi dizi bu boom izlemek istiyorumda bana biraz methet bu diziyi lütfen :)) konusu falan ne yani onu soruyorum :))

Adsız dedi ki...

eveet bende izlemek istiyorum ama nerede yayınlanıyor??

Melis dedi ki...

Çok merak ettim bu diziyi. Dianna Agron çok güzel gerçekten :)

yasemen k. dedi ki...

al benden de o kadar boom! Glee hayatım(ız)a girdiğinden beri hep bir müzik notalarında yaşar oldum(k).. Bayılıyorum.. insana yaşam enerjisi veriyorlarr... (: keşke biz de okulda her şeyi müzikle anlatsak ^_^

Kürksever dedi ki...

Quinn yani Dianna Agron kameraya poz verme işini biliyor:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@funda yalniz degiliiz:)

@emel sen 1 bolum izle neten benim methime gerek kalmayacak bak gor:) muzikal diyeyim ozetle

@adsiz cnm ancak netten mesela diziportda var

@melis sen taprsiin:))

@yasemen k keske butun hayati oyle anlatsak:))

@coskun hursel kesinlikle:))