18 Nisan 2011 Pazartesi

TREND RAPORU | Fes Başıma Fes Başımaa Püskülü Ben Olayım



Püsküller bizi son bir kaç sezondur sarıp sarmaladı ama bu sezon kıyafetlerden çok aksesuarlarda püskül trendi aldı yürüdü hanımlar!

  • Özellikle upuzuun püskül küpeler, uzun zincirlerin ucunda püskül kolye uçları inanılmaz çok çok çook moda!
  • Ayakkabı ve çantalardaki püskül detayları hala var
  • Buna bir de püskül detaylı kemerleri ekleyin tamam:)


Siz siz olun, kulaklarınızdan boynunuza sarkacak uzun ince zarif zincirlerden ya da minik taşlardan oluşan püsküllü küpelerden edinmeyi ihmal etmeyin. Üstelik bu küpeler boynunuzu da dha ince uzun gösterecek bir ilzyon yaratacaktır. LOUIS VUITTON ve CHANEL defileleri size ilham versin:)

Çantada da, kıyafetlerdeki bağcıklarda da, kemerlerde de püsküller ön planda. GUCCI defilesindeki gibi kalım kemerlerin üstüne püsküllü kordonetler ya da CHRIS BENZ gibi tamaman püsküllü kordonlarla belinizi süsleyebilirsiniz.

SONIA RYKIEL ise güzel bir fikirle püskülleri kullanmış, şapkaların iplerinde!



Ünlüler en elmasından en ametistine püsküllü mücevherleriyle salınmaya başladılar bile! Natalie Portman Oscar törenlerinde ametist taşlardan yapılmış püskül küpeleriyle çok konuşuldu, Ivanka Trump'ın minik pırlantaların süslediği Cartier püskül kolyesi mükemmel, Gywenth Paltrow ise sezonun hit trendlerinden neonu püskül küpelerle uygulamış!



Bu trend de yüz güldürecek tredlerden çükü DIY fikirler rahatlıkla uygulanabilir:) Hemen her düğmeci, takı tuku toptancısında vs bulabileceğiniz püskülleri ayakkabı, çantalarınıza ekleyebilir, püskülün biricik yandaşı kordonetlerle kendinze kemerler yapabilir, kolye ve küpeler tasarlayabilirsiniz:)

[Görseller: style,corbis,whowhatwear]

4 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ben de dün polyvore da kombin yaparken bu pisküllü küpelerden görüpp çok beğenmiştim ve kombine de dahil etmiştim Boomcum.Dediğin gibi tuhafiyecilerde her renk mevcut alıp yapmalı birer püskül küpe.Ben artık Çizmelerdeki püskülleri hiç sevmiyorum:-(

Melis dedi ki...

Hemen ucunda püskül olan kolye ve püsküllü küpe edinmeliyim :)

Süper bir Trend Raporu hazırlamışsın. Ellerine sağlık Boom! :)

yasemen k. dedi ki...

hii çok sevdim bu trendi :) çok sanslıyım ki Sıla Yılmaz'dan şahane neon renklerde püsküllü tshrt'm varr o:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

qpapis ben en cok boyle minicik boncuklardan yapilan puskulleri sevdim:)

@melis tesekkur ederim sekeriim:))

@yasemen k. oooooo:)) sahane