12 Ekim 2009 Pazartesi

MAKE ME BEAUTIFUL | Tırnaklarda Trend!

Evet "dantel" ve "transparan" ilkbahar/yaz defileleri boyunca karşımızdaydı, ve evet biliyoruz çok çok çok moda olacaklar. Ama sanmayınki bu ikisi yalnızca kumaşlarda karşımıza çıkacaklar! İşte solda üstte Philip Lim defilesine çıkmaya hazırlanan bir modelin ayak tırnaklarına yapılmış transparan takma tırnaklar ve sol altta da Blake Lively'nin dantel baskı tırnakları. Birinciyi şimdilik bilemiyorum ama ikincisi yani dantel tırnaklar benim pek hoşuma gitti!

8 yorum:

madammoda dedi ki...

Ohh la la laaa bayildim bunlara parlak fikirler uyandi beynimde ;)))

ebvatathemua dedi ki...

Tırnaklara bakarken gene gördüm
Knuckle Duster clutchı ,
depreşti aşkımmm:)))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ebvata: evet evet knuckle dusters muthis!! kanli vahsi bi ask bu:))

@madammoda: bekliyorum senden zaten, takipteyim!

Deniz dedi ki...

Benim burada anlamadigim birsey var. Aciklayacaginizi umuyorum sayin styleboom... Bu "dantel tirnaklar" sadece dantel motifi islemeli degil mi? Yani dantel kaplamali degil?!?!? Hayir sormamin amaci London-street-fashion bu modayi bayagi bayagi onden takip etmis gibime geliyor. Yanilmiyorsam teee Ocak aylarinda metroda karsimda oturan bayanin tirnaklarinda dantel motiflerini gormus, pek begenmistim. Acep podyum sokak modasinin gerisine mi dusmus???

*STYLEBOOM* dedi ki...

motif işlemeli doğru! inanırım şekerim ve evet son yıllarda street fashion high end fashionı fena solladı, tasarımcılar da esinlerini sokakta hatta street bloggerlarda arıyor, dusunsene The Sartorialist Voguelara yaziyor, GQlara yazıyor. Esasen biz moda bloggerları da moda editörlerini solladık ama TRde henüz bu duruma yeterince eğilen yok! Moda haftaları boyunca bryanboy, stylebubble vs gibi top fashion bloggerlar isimlerine ozel davetiyeleriyle Anna Wintour'la, Carine Roitfeld'le on sırada oturdu ve style.comdan bile hızlı bize ulaştırdılar trendleri.

Doorstepping dedi ki...

Hayııırrr! Ayaklara olmasınnn!
Açık burunlu ayakkabılara anca alışmıştım, benim için ani geçişler bunlar! :))))))))))

Adsız dedi ki...

bunu Türkiye'de yapan kimse yok mu? nerede yaptırabiliriz? ya da daha iyisi tırnakların üstüne dantel kumaş geçirip ojeleri bu kumaş üzerinden tırnağa sürersek gene benzer bir efekt yaratır mı? ki bence dikkatli sürülürse (kumaşı kaydırmadan) yaratabilir gibime geliyor:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

ben de son hız araştırma halindeyim:o