8 Nisan 2010 Perşembe

CLASSY: Be A Lady Not A Tramp

For English, please click...



İşte rafımda yerini almasını heyecanla beklediğim kitaplardan biri!! Birçoğumuzun style.com sayesinde tanıdığı ama aslında ta öğrencilik yıllarından beri modanın vazgeçilmez isimlerinden biri olan DEREK BLASBERG(*)'in "CLASSY" isimli kitabı Amazon'da satışta!

New York Barney's'de yapılan kitap tanıtım davetinde modeller, celebrityler ve editörler yerini almıştı! Aşağıda Derek Blasberg, Jessica Stam ve Chloe Sevigny(elbise PROENZA SCHOULER).



Blasberg'in danışmanlık da yaptığı POP dergisi editörü Dasha Zukova(mavi PRABAL GURUNG) yakın arkadaşını yalnız bırakmamış. Yanında Lauren Santa Domingo desenli bir VIONNET içinde. Leigh Lezark karşı konulmaz BURBERRY koleksiyonundan giyinmiş.



Ben de aşağıdaki broşlara bayıldımmmmmmmmmmm!! Broşunuzu seçin görelim hanımlar:)



(*) Derek Blasberg 2004 yılında New York Üniversitesi Gazetecilik ve Edebiyat bölümlerinden mezun oldu. Henüz öğrenciyken Washington Square News gazetesinde yazdığı moda sütunuyla WWD'nin ilgisini çekti ve staj daveti aldı. Bir yandan eğitimine devam ederken bir yandan da WWD'nin kardeş dergisi W'da, VOGUE'da, David Yurman'da, V dergisinde ve Elite Model Ajansı ile Londra Models One ajanslarında stajlarını ve çalışmalarını sürdürdü. Mezun olduktan sonra Vogue'da editörlerden Laurie Jones'un asistanı oldu. 2005de dergiden ayrılınca Blasberg moda muhabiri olarak freelance çalışmaya devam etti, çoğunlukla Rus, Çin, İspanyol ve Japon Vogue 'larına ve bir çok ünlü Avrupa moda dergisine(10magazine, Dazed & Confused ve Another Magazine) katkıda bulunuyor. Şu anda V ve VMAN dergilerinde Moda Haberleri ve Özel Projeler editörü ve style.com'da da yazıyor. Aralıklarla Harper’s Bazaar ve Interview dergilerine ve London Sunday Times'a yazıyor. 2009da Dasha Zhukova editörlüğündeki POP dergisine de danışmanlık vermeye başladı.

[Kaynak:amazon,derekblasberg.com,justjared,zimbio]

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.