7 Nisan 2010 Çarşamba

TREND RAPORU |Fedoranız Hasırdan Olsun, Süslü Olsun!

For English, please click...




Geçen yıl yukarıda gördüğünüz GUCCI reklamıyla bizi bağlayan fedora şapkalardan hala edinmediyseniz bu yaz hem illa hasır(straw) olanından alın hem de onu süsleyin hanımlar! Herkeste bir anda çoğalıveren bu trend yenilenmek ve renklenmek istiyor!

Öncelikle bu sezon fedoraların hasır olanları gözde! Ne giyerseniz giyin size bambaşka bir hava katacak olan fedoranıza biraz daha vakit ayırın bu yaz ve onu çiçeklerle, taşlarla, broşlarla süsleyip şımartın!



Bizi bizden alan İPEKYOL LOOK kataloğunda fedora şapka güllerle romantik bir hippiye dönüşmüş, ASLI FİLİNTA'nın birbirinden lezzetli şapkaları da size süslemeler için fikir verebilir, BİLUN'cuğumuzun yaratıcı ellerinden çıkan toka ve broşlar da fedoranızı şımartmak için birebir!



EUGENIA KIM'in Target için hazırladığı hasır şapka koleksiyonundaki fedoralar içinde mni papağanlı olana bayıldımmm! Minik ama farklı bir detayla nasıl da sevimli olmuş!



Ben mi? Kocacığımın fedorasına el koyduğum gibi, ne kadar ciddi olduğumu belirtmek adına onu rafya çiçeklerle ve KOTON'dan aldığım ve kolye dışında her şekilde kullandığım rengarenk taşlı kolyeyle süsledim gitti:)



[Görseller:flickr,ipekyol,aslıfilinta]

7 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Bu Target ne zaman cikaricak acaba bunlari baktim gecende sitesine bulamadim... Sabah gidip kapisinda beklemeyi dusunuyorum da =)

Lokum Hanim dedi ki...

Bu arada seninkilerde ayri guzel olmus =) Kizimiz becerikli masallah =D

bokbocesii dedi ki...

Boomcum yine aklımı okumussun:) Yana yakıla arıyorum bu sapkalardan.Acık renk olsun, hasır olsun, bandı kırmızı olsun, ben zaten suslerim onu.Yargıcı da var ama tam istedigim gibi degil, daha koyu renk.Sen kocandan yurutmussun, benim kocam yokki , ben nerden bulucam? Help me :(

*STYLEBOOM* dedi ki...

@zuzucum: canım 18 nisan yazıyordu bu sapkalar target butiklerinde olacak diye:)

@bokbocesii: canim ben yine bakarm aklimda olsun, bizimki zara men:) istinye parktaki hat cornerda da var ama onlar da bu kadar acik renk diil. gelir yavas yavas bence:))buluruz sana daaa:)

Unknown dedi ki...

ben zara erkek de buldum alıcam 23 nısan tatılımde de takıcam=) bı cok bayan ıcın hzırlanan sapkalardan dha kucuktu kalıpları (: ama senınkıler de supermıs!

mordolap dedi ki...

diger tasarimcilarin ve butiklerin hasir sapkalari da cok guzel ama kendi yaraticiligini kullanip ozgun bir model cikartman takdir edilecek birsey. bayiliyorum ozgun seylere! gule gule kullan :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@kürk mantolu madonnacım bizimki de pardon yani benimki de zara man:))) aten

@mor dolap: canim coook tesekkur ederm, burda foto cekicem diye acele tutturup hallettim ama normalde epey ozenince pek guzel oldu:))