6 Nisan 2010 Salı

IMA Tanıtım Günü - 8 Mayıs -




8 Mayıs Cumartesi günü saat: 11:00-14:00 arası Nişantaşı'nda bulunan İSTANBUL MODA AKADEMİSİ(IMA) moda alanında kariyer yapmak isteyenler için zengin eğitim programlarını tanıtacak.

Tanıtım gününde, London College of Fashion işbirliği ile Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan eğitim programları ve İMA hakkında bilgilendirme yapılacak. Katılımcılar hem sorularına cevap bulacak hem de İMA’nın eğitim ortamını görebilecekler.

IMA'nın uluslararası işbirlikleri artıyor, eğitimin kalitesi yükseliyor. Modaya 360 derece yaklaşan eğitim programları ile moda alanında kariyer hedefleyen gençlere sağlam bir altyapı sunan İMA; University of the Arts London (UAL) tarafından akredite edilen “Moda Tasarımı ve Teknolojisi” (FDA, Fashion Design and Technology Programme) programını Ekim 2010’da hayata geçirmeye hazırlanıyor. İstanbul Moda Akademisi (İMA) ve London College of Fashion (LCF) işbirliğinde yürütülecek Moda Tasarımı ve Teknolojisi Programına devam eden öğrenciler; iki sene boyunca İMA’da, müfredatı LCF tarafından kurgulanmış % 70’i LCF eğitmenleri tarafından aktarılacak uygulama yoğun bir eğitim programına tabi tutulacaklar. Bu programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, uluslararası transfer edilebilir kredi ile birlikte hem İMA hem de LCF diploması almaya hak kazanacaklar. Bu etapta dileyen öğrenciler endüstride iş imkanları bulabilecek, dileyen öğrenciler ise Londra’da dört haftalık bir geçiş programının ardından bir sene daha eğitimlerine devam ederek, başarıyla tamamlamaları durumunda University of the Arts London’dan lisans diploması alabilecekler.


Bu yeni ve heyecan verici program hakkındak sorularınıza yanıt bulmak ve daha fazlasını görmek için 8 Mayıs'ı kaçırmayııın!

0 yorum: