18 Nisan 2010 Pazar

V2K DESIGNERS LOVES BLOGGERS



Beklenen buluşma Cumartesi günü gerçekleşti, çok ama çok sevdiğim blogger arkadaşlarıma yenileri eklendi, enfes kıyafetler denendi, güzel müzik dinlendi, milkshakeler hüplendi, tabii ki fotoğraflar çekildi!



V2K tasarımcı yelpazesini iyice genişletmiş,uzaktan seslenen ALEXANDER WANG'ler, üzerinizden akıp giden heykel gibi HUSEYIN ÇAĞLAYAN'lar, enfes takılar ve kitaplar arasından göz kırpan ayakkabılar, Sex & The City 2 setinden selam duran mor pilise HALSTON elbise. Ve aralarında biz!



Nil'cim ve V2KDesigners sayesinde hem çok eğlendik, hem bloggerlar olarak birbirimizi giydirip keyiflendik hem de çok güzel sohbetler ettik:)



Tasarımcı çeşitliliği çok olsa da V2Kde geceye yöneilk ürünlerde daha fazla seçenek varken, everyday parçalar biraz daha birbirine benzer seçilmişti, sezonun en janjanlı dönemine girdiğimizden yakında çok daha fazla ürünün raflarda olacağını düşünüyorum. Hepsi bir yana V2Kdeki aksesuarlara mutlaka ama muttttttttttlaka bakın hanımlar beyler, nasıl güzeller, anlatılmaz yaşanır:) Bir kaç little black dressle, WANG süveterlerle, ERDEMden dantelli bir elbiseyle, bir de Nil'in stylingini yaptığı vitrin mankenlerinden birinin üstündeki ballerina elbiseyle ayak üstü aşk yaşadım!

7 yorum:

MODA DUYGUSU dedi ki...

bende gelmek isterdim ama cok yogun oldugumdan gelemedım.okul bıtınce rahat rahat baska bır etkınlıkte kaynaşırız umarım.
Hep podyumda gordugumuz gıysılerı reelde gormek bana heyecan verıyor.Orada Alexander Wang goruyorum ve bu cok iyi hissettirdi bir anda:)Orada olup gercekden gorsem daha da mutlu olabılırdım.Cunku kazak sewmeyen baan bıle hayır dedırtemez.

fashionist dedi ki...

bende gelmedim çok üzgünm bu yüzdn bi dahakine kesin gelip herkesle kaynşmk istiyrm:8

STYLEISTICO dedi ki...

Canım güzel bir gün geçirmişsiniz duyduğum gördüğüm ben kursu ekemedim walla geldiğimdede herkes gitmişti bile.. Ama çok güzel organizasyon olmuş inşallah bir dahakine :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet kızlar bir sonraki organizasyonda mutlaka hep beraber firesiz bulusaliiim! cok guzel,cok eglenceliydi ama eglenceyi yaratan biziz zaten, herkes olursa kim tutar bizi:))

@tugcecimm bu kursun tarihleri bana uymadi esasen,sabit degil ya:(belki mayistakine aktaririm, belki devam ederim. 2. derse ulcayla sen beni calistirirsiniz di miii??

Stil Direktoru dedi ki...

unutma dönmeden planı yapalım ok :)

styleboomer dedi ki...

sen blogda yüzünü saklıyorsun ama iki üç blogda fotoğraflarını gördüm bu buluşmayla ilgili postlarda, ismini yazmamışlar ama mavi bluzden direk anlaşılıyor, bu arada çok güzelmişsin:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

ayy evet clark kent halim afise oldu:)) olsun ben saklarim yine de o sayfalar tarihe gomulecek elbet:) mysterious boom:))

ve de cooooook tesekkur ederim sevgili @styleboomer:)))