14 Nisan 2010 Çarşamba

STYLish | A"ŞIK"



Bu blogu takip edenler Diane Kruger'ı ve stilini ne kadar beğendiğimi bilir:) Kruger'ın her giydiğinin üzerinde güzel durmasına bir sebep de pek mutlu çünkü çok aşık bir kadın olması olabilir mi??

Yıllar yıllar önce Dawson's Creek'teki sıkıcı olmayan( ve bu sebepten benim en sevdiğim) tek karakteri, Pacey'yi canlandıran Joshua Jackson ve Diane Kruger 2006 yılından bu yana birlikteler. Ne kırmızı halıda, ne sokakta, ne de kariyerlerinde (Diane Kruger sevgilisinin Kanada'daki işi sebebiyle Vancouver'a yerleşmiş) birbirini hiç yalnız bırakmayan çift ünlüler dünyasının yapmacıksız, zorlamasız, takıntısız nadir "güzel" çiftlerinden...



Birlikte oldukları her zaman bol bol gülüp eğlenen çift aynı zamanda çok da şık. Joshua Jackson papyonları, fularları, yelekli takımlarıyla Diane Kruger'ın firesiz şıklığına şıklık katıyor.





Kırmızı halıda Kruger'ın pozlarını bozmak için elinden gelen maymunluğu yapan Joshua Jackson yeri gelince iyi bir poz için şemsiyeyi tutmasını bilecek kadar da centilmen!





El ele, göz göze, diz dize ve oldukça şık geceler...



Bir çok çiftin yaptığı gibi onların da "matchy matchy" halleri var tabii ki, normalde pek sevmem ama bu ikiliye yakışmış:)



[Görseller:justjared,zimbio,celebgossip]

8 yorum:

casey23 dedi ki...

gerçekten magazini (özellikle yabancı magazini) çok iyi takip ederim hem de joshua jackson'ı çoook severim ama ben bu birliktelik haberini yeni öğrendim :S kesinlikle çok yakışıyorlar ve senin de dediğin gibi kruger hem kırmızı halı da hem de sokakta çok güzel giyinen biri!! yanına en güzel aksesuarı da almış tabi :) mutluluklarının devamını dilerim :)

sinemvsinem dedi ki...

Diane Kruger yabancı ünlü camiasında çok imrendiğim çok beğendiğim sayılı isimlerden. çok zarif,şık,çok güzel biri. sevgilisiylede çok şirin gözüküyolar çok doğallar bayıldım :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@casey23 evet hem de uzuun zamandır birlikteler. gerçekrten de krugerin erkek arkadaşı en az chanelleri kadar güzel:))

@sinemvsinem: aynen canım ben de çok çok beğeniyorum çizgisin, çift olarak da gerçekten çok hoşlar değil mi, öyle kameralara karşı değil çok içten:)

Kesinlikle , belki * dedi ki...

Ahh ahh eskinin pacey'si yeninin peter'ı (fringe'da oynamaya başlayınca çok sevinmiştim )

Birbirine çok yakışıyor sayiden :D Favori çiftlerim arasındalar :D
Pek fazla birinmeselerde Danneel Harris & Jensen Ackles'da sevimli geliyor bana

Unknown dedi ki...

Çok doğru tespit, muhteşemler, dress-up, casual hiç farketmiyor. Parlıyorlar..

Adsız dedi ki...

lütfen bütün resimlere koskocaman styleboom yazma, resimlerin tüm güzelliği gidiyor, alt tarafı 3 tane resmi bir araya getiriyorsun birisi kopyalasa alsa nolur en en en ünlü bloglar, kendi resmini koyanlar bile böyle koca amblem koymuyolar. Güzelim blog una yazık ediyosun koskoca amblemli resimlerle
İpek

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ipekcim koydugum watermarkin gorsel acdan seni rahatsiz etmesine uzuldum ama benim de emegimi korumak adina yaptigim bir sey bu. oncelikle iki uc fotografi alt tarafi bir araya getirmiyorum, epey ugrasiyorum, takip ediyorsan gorsellerim ozellikle trend raporlari vs.de cok ince ince ugrasilan gorseller, bu anlamda benim ugrasimi gelip birinin sag klikle alivermesi gucume gidiyor, yurtdisinda kaynak gostermek gibi bir etik yerlesmis, maalesef bizde oyle degil,daha yeni orenbayanlar diye bir sitede ve bir baska blogda moschino otel yazilarimin aynen ve kaynak gostermeksizin yayinlandigini alisveris cini haber verdi, resimlerdeki yazi da olmasa benden oldugu belli olmayacak:/ tabii bir de ozellikle kirmizi hali postlarini size Trde herkesten once ulasitrmak icin getty gibi ucretli uyelik steyen bazi sitelere kisitli d aolsa uye oldum,az da olsa bir ucret veriyorum, o yuzden de boyle bir watermarkla emegimi koruyorum.

ama okuyuculari her zaman dinlemek lazim,belki daha ufak ya da goze hos gelen logo gibi bir sey bulmaliyim:)

Adsız dedi ki...

yorumumu dikkate aldığın için teşekkürler, tabi ki emeğini korumak istiyosun çokda haklısın ama cidden en azından logonu biraz daha küçült bence, böyle fotoğrafın tam ortasına kocaman bir halde gelince benim çok keyfimi kaçırıyo. belki ben biraz obsesifim bilmiyorum ama blogunu seven birinden küçük bir eleştiri olarak kabul et :) ipek