19 Nisan 2010 Pazartesi

KOLEKSİYON | Model Pırlanta By Bahar Korçan-ANI-

V2K Nişantaşı'nda başlayan Cumartesi'min ikinci durağı MODEL Pırlanta'dan Seda Hanım'ın daveti üzerine Galata'daki BAHAR KORÇAN butiğiydi. Çok yeni ve çok heyecanlı bir projeyi görmeye merak içinde gittim! Ve beni pırıl pırıl bir gece karşıladı, "pırıl pırıl" burada mecazen kullanılmadı sevgili hanımlar, pırlanta ışığından bahsediyoruuuz!




1950den bu yana mücevher ve kuyum sektöründe olan MODEL Pırlanta ve biriciklerimizden BAHAR KORÇAN çok güzel bir işbirliği ile tasarımcı için de bir ilk olan "ANI" isimli enfes, romantik, nostaljik ve şık bir koleksiyona birlikte imza atmışlar.



60 parçadan oluşan koleksiyonda en beğendiğim detay beni ve birçoğumuzu daha görür görmez "anı"lara sürükleyen o eski, belki yıllanmış sararmış, belki çiçek gibi saklanmış iğne oyaları ve dantellerdi. Minyatür danteller altın çerçeveli, etrafı sarmaşıklarla süslü, cam kapaklı madalyonlar içinde saklanmış, boyundan süzülmeye hazır, altının ve iğne oyasının incecik tığ gibi işlendiği uzun küpeler, ve Bahar Korçan'ın "Kabullen ya da Değiştir" koleksiyonundan bu yana yoğun olarak kullandığı o muhteşem melek kanatlarından kolyeler, broşlar ve hatta kol düğmeleri(beyler beyler "Diamonds are a girl's best friend" deyişini Model Pırlanta sizin için yıkmış:)) koleksiyona ait enfes parçalardan bazılarıydı yalnızca.



Nisan sonunda satışa sunulacak koleksiyon bir ilk ama son değil. BAHAR KORÇAN, Model Pırlanta için bir de "Mezuniyet" ve "Düğün" koleksiyonu haırlayacak. Hayatlarımızda çok büyük, çok önemli iki günün anısına, unutulmaz, eşsiz, değerli bir mücevheri hem de Bahar Korçan'ın düş dünyasından çıkan bir mücevheri hem hediye etmek, hem de hediye almak nadir keyiflerden olsa gerek(heey STYLEBOOM burada kime sesleniyor acabaaaa:)))



Davetliler hem güzel müzik ve ikramların, hem Bahar Korçan ve Model Pırlanta ekibinin şahane evsahipliğinin, hem de ışıl ışıl mücevherlerin keyfini çıkardı. Orada da birlikte olduğumuz sevgili blogger arkadaşım KorayCaner ve ben de:)) Hediyelerimizi de belirledik:p

4 yorum:

Koray Caner dedi ki...

aa ayaklarım ve ben :))

iyi ki gidip yerinde gördük o güzel işleri :)

aynı kıyafetle tüm günü geçirdiğim de belgelendi, eyvah! :P

*STYLEBOOM* dedi ki...

KorayCaner öyle şık öyle şıktı ki biz faniler onunla boy ölçüşebilmek için günde 2 kostüm değişmek zorunda kaldık!!!!

Burak Ünaldı dedi ki...

Hadi bunlar neyse, Citys'in otoparkında da aynı kıyafetlerle görülmüş Koraycaner! :o

Koray Caner dedi ki...

boom, teşekkür ederim hani psikolojimi kurtarma çaban süperdi, ama o sonradan gelen yorum, o yorum yok mu..

artık benim düzelmem için el birliğiyle bir şeyler yapmalıyız :))