7 Mayıs 2010 Cuma

HAKAN YILDIRIM for KOTON ILKBAHAR 2010 KOLEKSİYONU

Geçen yıl Ağustos ayında yapılan ilk göz ağrımız Istanbul Fashion Days(IFD)'de izlediğimiz, ŞU YAZIMDA görüp beğendiğimiz ve bugüne dek heyecanla beklediğimiz “hakan yıldırım for Koton” Koleksiyonu'nu ilk görenlerden ve size ilk haber verenlerden olmak üzere Çarşamba sabahı İstinye Park KOTON mağazasındaydım.



Ulaşılabilir lüksün oldukça talep gördüğü son yıllarda Türkiye'nin en büyük zincir mağazalarından biri olan KOTON bu defa HAKAN YILDIRIM imzasıyla karşımızdaydı. Organizasyon, limonatalar, muffinler çok güzeldi, tabii KorayCaner,Moda Cadısı, Iconjane ve StyleTricks'le geçen zaman da ama maalesef benim koleksiyonun tamamını göremediğim için aklım raflarda kaldı, geçen yaz mutlaka edinmeli notu düştüğüm bir çok parçayı bulamadım fakat 40 parçalık koleksiyonun tamamının en kısa sürede raflarda olacağını öğrenip rahatladım:)



Koleksiyonun görebildiğimiz kısmı daha çok "working girl" ağırlıklıydı, yine de dans dolu bir yaz gecesine hava katacak fuşya straplez bir mini ve bir LBD vardı, bu arada sakın sakın hakan yıldırım for koton tshirtlerini göz ardı etmeyin, böyle bir yumuşacıklık yok!



Resimlerde de görebileceğiniz gibi kalem etekler, diz hizasında elbiseler, hafif kat oyunları ve kruvazeler ağırlıklıydı. “hakan yıldırım for Koton”un hakim renkleri lacivert, pembe, kemik, fuşya ve tabii ki beyazlar ve siyahlar. Materyal olarak ise çoğunlukla ketenler, kotonlar, şifonlar ve ipek satenler kullanılmış.



Sınırlı sayıdaki Hakan Yıldırım for KOTON'lar sınırlı sayıda butikte satışa sunulacak, beğendiklerinizi not edip doğruca aşağıdaki adreslerden birine uğrayın hanımlar, fiyatlara inanamayacaksınız! Hakan Yıldırım bekletmeye gelmez kaçıverir:)

İSTANBUL
Capacity
Capitol
Beylikdüzü Migros
Profilo
Metrocity
Bagdat Cd. KOTON
Maltepe Carrefour
Cevahir
Beyoğlu KOTON
İstinye Park
Paladium
Bahariye Cadde
Historia
Forum İstanbul
M1 Meydan
Nautilius

ANKARA
Armada
Ankamall
Panora
Cepa
Kent Park
Ankara Bulvar
Gordion

İZMİR
Bornova Forum
Agora
Alsancak

ANTALYA
She Mall
Ant Özdilek

ADANA
Ziyapaşa
Real

BURSA Zafer Plaza
İZMİT KOTON
DİYARBAKIR KOTON
İSKENDERUN KOTON






2 yorum:

modafobik dedi ki...

Oh masllh herkes ordyms (=

♥ Made By Mİne ♥ dedi ki...

gerçekten cok güzeller ve fiyatlar cok uygun ..bugun pldyum cotondaydım :)