17 Mayıs 2010 Pazartesi

RED CARPET | Cannes 2010 2. Gün

Fan Bingbing hemen her galada sunduğu şıklığı sonunda Avrupa topraklarına Cannes'la taşıdı. Cannes'da ilk gün "Robin Hood" galasında gözümden kaçan bu elbiseyi gurula sunarım hanımlar! Bingbing'in DRAGON ROBE asimetrik tek omuz elbisesi renkleri, dokusu ve deseniyle bence muh-te-şem! Etnik kimliğini bu derece modern ve şık şekilde harmanlayan bu elbise için kendisini tebrik ediyorum!



İkinci güne geçersek basın toplantıları sırasında gözlerimi yine Fan Bingbing şenlendirdi, pembe pemde VALENTINOsuyla, o minik kelebeğiyle pek şık. Ama Fan'cım Cannes'da basın toplantılarına ya mini ya midi giyilir:))

Aishwarya Rai ise tam kıvamında, EMILIO PUCCIsıyle üzerine düşen poz verme görevini yerine getirip tekneye atlaması an meselesi:)



Gün boyu Cannes'a yeni gelen ya da etrafı gezen ünlüler neler giymiş? Michelle Yeoh VERSACE, Carey Mulligan PRADAsıyla Cannes'a teşrif ederken, Eva Longoria gri Herve Leger'i ile alışveriş yaparken görüldü!



Kırmızı halıda Aishwarya Rai yine favorilerimden, bu defa siyah göğüs kısmı kristal taşlarla işli bir ARMANI PRIVE seçmiş ama ayakkabıları hiç beğenmedim! L'oreal çifti Eva Longoria ise çok emekli bir NAEM KHAN içinde ışıl ışıl. Tamamen transparan şifon elbisenin üstü farklı boyutlarda kristal taşlarla işlenerek örtülmüş, bu elbiseyi o minicik kadın nasıl taşıdı acabaa?!



Artık Fan Bingbing gözden kaçmaz tabii. İkinci gün kırmızı halının en şıkı yine o! Enfes bir sırt detayına sahip pudra rengi ELIE SAAB elbisesi çok güzel. Helen Mirren için artık şıklık konuşmaya bile gerek yok, o sebeple üzerindeki duman rengi ELIE SAAB'ın VINTAGE bir parça olduğunu belirtierek geçip boynundaki CHOPARD parçaya odaklanalım! O nasıl bir büyüklüktür öyleee!



Sizin 2. gün favoriniz kim?


[Görseller:justjared,dailymail]

0 yorum: