17 Mayıs 2010 Pazartesi

RED CARPET | Cannes 2010 3. Gün



3. gun basın toplantısında Carey Mulligan tam da bir Carey Mulligan'dı:)) ROLAND MOURET Sonbahar 2010 koleksiyonundan seçtiği elbisesi çok şık ama ya o FENDI pabuçlar! FENDI'nin fendi bu yıl tüm ayakkabıları yendi. Şifon pencereli siyah FENDI'ler 3. gün gördüğüm en güzel şey:))



Jürinin kraliçesi Kate Beckinsale de GUCCI PREMIERE isimli GUCCI'nin yeni couture koleksiyonundan ikinci parçayı giyen isim oldu. Bu payet panelleri de fiyongu da öyle pek beğenmedim ama elbisenin verdiği o eski filmlerde gördüğümüz havayı pek sevdim.



Aihwarya Rai de GUCCI PREMIERE tarafından giydirilen 3. isim oldu. Pilise elbisesi evet çok şık, özellikle rengi enfes, askı detayı güzel, güzel de buna benzer elbiseler artık Nişantaşı'nda bile var, meğer ben GUCCI'den çok fazla bişeyler bekliyormuşum. Şu dakika itibariyle GUCCI'nin couture koleksiyonu diye artık heyecan duymayacağım:)

Salma Hayek de tabii ki açılışı yaptığı üzere GUCCI PREMIERE giydi, kanına uygun kan kırmızısı bir elbise! Naomi Campbell ise siyah bir GIVENCHY içinde, muhteşem elbise taa 2008 Sonbahar koleksiyonundan!



Michelle Yeoh ROBERTO CAVALLI giydi pek tabiiki. Uçuk sarı elbisesi tam da ona göre, zarif ve elegan daha fazlası değil! Carey Mulligan ise kırmızı halıda AZZARO tercih etti.



Camille Belle de GUCCI PREMIERE'le kırmızı halıdaydı, çok hoş görünüyor!

Sizin 3. gün favoriniz kim?

1 yorum:

feşın iz peşın dedi ki...

1- carey mulligan
bu kadar dekoltesiz ve sade bir elbiseyle kırmızı halıya yakışır bir şıklık sergileyebilmiş ve herkesten farklı olmasıyla renk katmış, herkesin üstünde tüllü pullu pudra renkli prenses elbiseleri varken çok dikkat çekiyor, yakalarındaki payetler ne kadar da tatlı:)
2- camille belle
bu harika elbiseyi en iyi tamamlayan aksesuar yüzüne çok yakışan kırmızı ruj olmuş, keşke onunla kalsaymış o uyumlu olsun diye bileğe takılan bileklikle bozmasaymış, rengi hiç olmamış, uyum sevmem ama bari aynı renkte olsaymış:)
3- salma hayek
elbise ayrı, salma hayek ayrı güzel, herkese de böyle yakışmaz bence. Ama neden sonra gözüm ayaklara takıldı:) ve bayrak kırmızısı turuncu alt tonlu elbisenin altına pembe alt tonlu magentalı kırmızı ayakkabıları giydiğin gördüm ne yazık ki:)üstüne de kırmızı ruj! doz aşımı oldu bende. bence bir parlatıcı ve mesela ten rengi ayakkabılarla o elbiseye çekebilirdi tüm dekkatleri hiçbirşey öne çıkamamış, hepsi birbirini kaybediyor.