4 Mayıs 2010 Salı

RED CARPET | MET Balosu 2010 "American Women"

Oprah Winfrey, Anna Wintour ve GAP tasarımcısı Patrick Robinson evsahipliğinde düzenlenen MET BALOSU dün gece yapıldı, kırmızı halısını konuşmak bize kaldı! Bütçe kısıtı, kriz sonrası dense de gördükki hanımlar CANNES'a hazır! Bir de artık pudra renginden sıkılmadık mı? Ben sıkıldım, oysa favori renklerimdendi.

Renk renk incelersek, kırmızı halının galibi öncelikle yine pudra! Biraz daha fildişine kayan tonu. Onu siyah ve lacivert/gece mavisi izliyor.

STYLEBOOM'un şıkları ise

1)Camille Belle-Jason Wu
2)Kate Bosworth-Valentino
3) Chloe Sevigny - Proenza Schouler
4)Anne Hathaway - Valentino
5)Diane Kruger -Calvin Klein

Peki ya sizinkiler?



Anne Hathaway VALENTINOsuyla hem en şıklardan hem de her zaman olduğu gibi kırmızı halının masal prensesi, saçları fazlasıyla gösterişli hatta saraylı kostümü için biraz sıradan kaçmış ama elbise öyle güzelki kafayı kaldırıp saçlara bakan yok!

Sarah Jessica Parker tabii ki pilise bir HALSTON HERITAGE giymiş, zarif, elegan ve şık, son zamanlarda istisnasız her davette yaptığı gibi yine bir dolu pırlanta bileziği kolunda sıralamış.

ALESSANDRO AMBROSIA pudra rengi, drapeli ve gövdede pencereli bir VERSACE ile Tanrı kadını yarattı modunda.

Benim her daim şıklarımdan, asla yüzümü kara çıkarmayan Kate Bosworth mercan detaylı pudra rengi VALENTINOsuyla enfes, özellikle o waglı saçlarla baştan ayağa çok zarif, portföyü de mercan rengi olsaymış keşke kaybolmuş sanki.

Kate Hudson da STELLA McCARTNEY'siyle harika, çok zarif, çok old Hollywood.

Jessica Biel RALPH LAUREN, Jessica Alba ise SOPHIE TEALLET for GAP ile saten seçenlerden. Ama Jessicaların galibi VERSACE'siyle açık ara Jessica Szohr.



Gecenin nadir kırmızısı ve yeşili, ikisi de benim en şıklarımdan, ikisi de lingerie detayını çok güzel kullanmış.

Ünlüler dünyasının istisnasız şıklardan olan Camille Belle JASON WU imzalı kırmızı elbisesiyle muhteşem, bu elbisenin neredeyse aynısının kiremit rengini Diane Kruger daha önce giymişti. Camille Belle pudra pembesi iç çamaşırını elbisenin şifon drapeli göğüs kısmından hafifçe göstermiş.

Chloe Sevigny'nin dantel, balıkçı yaka,sırtı pencereli, kabarık PROENZA SCHOULER elbisesine bayıldım! Rengi, dantelin motifi, kabarıklığı, sırtı harika!



Gecenin gümüş ışıltılarından en favori üçlüm yukarıda.

Jennifer Lopez kırmızı halıya en çok yakışan couturierlerden ZUHAIR MURAD'ı seçmiş, bu etek boyu akıp giden kuş tüyü motifinin en harikasını Alexander McQueen'imde(:/), en gösterişlisini Marchesa'da görmüştük daha önce, yine de bu da çok güzel ve masalsı. Ama daha önemlisi J-Lo'nun harika makyajı!

Marion Cotillard çok şaşıracaksınız(!) DIOR içinde, son zamanlardaki en iyi kırmızı halı görüntüsü, özlemişim. Tamamen payet serpme denizkızı elbisenin ağırlığını tahmin edemiyorum ama bunu taşımaya değer:)

Gwen Stefani kendi tasarımı bir L.A.M.B içinde, en beğendiğim kıyafetlerden. Bu gece iç çamaşırı detayını şıklıkla kullanan 3 isimden biri, göze batmıyor ve ucuz görünmüyor.



Beyaz son ödül törenlerinin vazgeçilmezlerinden. Emma Watson BURBERRY içinde şık ve zarif ama sanki daha farklı bekliyordum onu. Derin yırtmaç, asimetrik omuz, fırfır detaylarla tam da bu yaz ama yine de eski göründü bana.

Diane Kruger tanrım her zaman nasıl böyle güzel, böyle dikkat çekici? Benim gibi kocaman balo elbiselerine bayılan biri bile bu beyaz, minimal, elegan CALVIN KLEIN'a bayılabiliyor sayesinde. En şıklarımdan!

Taylor Swift bu kıyafetiyle yaklaşan mezuniyet baloları için de fikir verebilir, zaten mezuniyet balosuna hazırlanan kızlar Taylor Swift incelesin yeter. Elbisesi RALPH LAUREN. Kirsten Dunst RODARTE for GAP tasarımı içinde eski zaman şıklığı yaratmış, inci detaylar ve asimetrik etek ucu hoş, ayakkabılar da evet kostüme uygun ama ben maalesef beğenemedim.



Lacivertlerden hemen önce mavilere, elbiselerden hemen önce Blake Lively'nin şahane bacaklarına noktayı koyan CHRISTIAN LOUBOUTIN'lerine değinmek istiyorum. Bunlar son koleksiyondan benim ennnn sevdiğim Little Mermad modeli, böhüüüü.

Emmy Rossum saks mavisi KENNETH COLE giymiş, renk haricinde sıradan ama gerdanlık çok hoş. Blake Lively metrelerce uzayan güzel bacaklarını ortaya seren mini enfes bir MARCHESA içinde, yalnız ya bronzan ya tatil fazla kaçmış, kendisini hiç bu kadar bronz görmemiştim, oysa bence bu mavi beyaz tende çok daha güzel olurdu(ne çok biliyosun be boom:p)

Christna Hendricks balıketine hasret beyler tarafından kucaklandıkça ipin ucunu kaçırdı anlaşılan, hiçbir uzvu L'WREN SCOTT elbiseciğe sığmamış. Omuzdaki çiçekler bana ekranın 100 parçaya bölünerek döndüğü eski Yeşilçam filmlerimizdeki gazino sahnelerini hatırlattı, çiçeğin yoksa assolist olamazsın ya:)) Gereksiz ama artık bir nevi L'WREN SCOTT imzası.



Gecenin en popüler renklerinden biri lacivertti.

Zoe Saldana CALVIN KLEIN asimetrik omuzlu elbisesiyle çok zarif, elbisenin pırıltılı puantiyeleri çok hoş. Ev sahibelerinden Oprah pufur pufur elbisesinin yaratıcısı OSCAR DE LA RENTA ile birlikte.

Sienna Miller ne kadar da güzel, EMILIO PUCCI'sine bir de tamam artık kaçmıyoruz, affettim de affettim dediği Jude Law'u eklemişti. Elbise güzel, aksesuar biraz yaramaz ama daha da güzel:))

Mariska Hargitay drape ve kat oyunlarına sahip klasik bir VERA WANG giymiş, sıkıcı! Melania Trump'ın twitterdan anlata anlata bitiremediği CHRISTIAN SIRIANO tuvaleti de buymuş, evet güzel, evet büyük, evet gösterişli ama ne seksi ne de ateşli:))



Lider renklerden bir diğeri siyah!

Gisele Bundchen ALEXANDER WANG'i ile enfes! Elbise, figür, hal tavır, bir tek ayakkabıları beğenemedim...Tina Fey baloya tulumla gelmiş! YSL tulumu ben yine de çok sevdim, özellikle fermuarındaki mini fiyongu. Genç isimlerden Emma Roberts baştan ayağa MARNI, sevimli.

Elizabet Banks GUCCI ile kuştüyü trendine selam durmuş ama sanki çok kışlık olmuş,bu güneşli günlerde ne siyaha ne çoraba artık katlanamıyorum. Rol yapan, aktris olan bir insan nasıl olur da poz veremez aklım almıyor ama Kristen Stewart bildiğimiz gibi, CHANEL elbisesinin özellikle göğüs kısmını çok beğendim!

Janet Jackson ve LANVIN'i için diyecek laf bulamıyorum, felaket! Mila Kunis de pufur pufur bir VERA WANG seçmiş. Bar Rafaeli ise hala kıyafet seçimleriyle bir süper model olamadı, magazin modeli olarak kaldı. RAG&BONE elbisesi bu etkinlik için çok zayıf.



Kırmızı halıda glitter etkisine gelirsek,

Claire Daines dore-siyah karışımı BURBERRY içinde, Renee Zellweger tabii ki CAROLINA HERRERA, o fiyongu hiç beğenmedim. İyice koyulaştırdığı saç rengiyle Nicole RICHIE gümüş bir MARC JACOBS giymiş. M.I.A ise ALEXANDER WANG for GAP giyenlerden. Parmaklara dikkat, işte onu beğendim.



Pembe tonlarının en olmamışı Rosario Dawson! Katy Perry'nin CUTE CIRCUIT elbisesine bayıldım, ışıldayan bir elbise, gerçek anlamda:))

January Jones'u ben hep Grace Kelly formunda görmek istiyorum ama o Mad Men'den çok farklı bir tarza sahip. Siyah apliklere sahip fuşya YSL elbisesi ve uzun siyah eldivenleri harika, pozu zayıf ama makyajını da çok beğendim. Zarif Rachel Weisz da saçla başla uğraşamam diyenlerden, fuşya OSCAR DE LA RENTAsı pek tatlı. Rosario Dawson'ın GIAMBATISTA VALLI'si bence hayal kırıklığı.



Mor ve lilada ise Jessica Stam ve Thandie Newton arasında gidip geliyorum.

Jessica Stam nasıl güzel bir kadın, mor RACHEL ROY elbisesini büyük altın bir madalyonla süslemiş, makyajı mükemmel. Thandie Newton, Zoe Saldana'ya kaptırdığı kırmızı halının en zarif ismi tacını almak üzere göründü yeniden, mor kabarık elbisesi VIVIENNE WESTWOOD. Eva Longoria lila bir MARCHESA, Carey Mulligan ise MIU MIU seçmiş, benim için rising star olmak üzereyken normale dönüverdi Mulligan.



Kırmızı halıda desen ve baskılı kostümler seçenlere bakarsak,

America's Sweetheartlardan Kristen Bell DIANE VON FURSTENBERG, Rachel Bilson ise LOUIS VUITTON seçmiş, Bilson'ı sevdimm! Maggie Gylenhall ise keşke hatıralarımızda son ödül töreninde giydiği Van Noten ile kalsaydı ah, bu LOUIS VUITTON'u beğenmedim. Malin Akerman siyah-beyaz bir TEMPERLEY LONDON seçmiş. Eva Mendes ise Latino köklerine pek yaraşan güllü dallı bir DOLCE&GABBANA içinde.

Yeni yeni resimler geldikce bu post update edilecek hanımlaar:)

[Görseller:justjared]

5 yorum:

aysegul in ny dedi ki...

Su durus ve kıyafetle Chanel'in kemiklerini sızlatan Kristen Stewart'ın agzına ıkı tane vurmadan rahat edemıcem sanırım ben:)) Ayrıca butun kıyafetlerın de Oscar'dan bıle daha ıyı oldugunu kıyaetlere bakmaya doyamadıgımı da belırtıp favorımın Chloe ve JLO oldugunu soyler susarım :))

modafobik dedi ki...

İsmailCem Ödülleri'nde Türklerde hakim olan tek kol modasında METBalosunda pek rastlamıyoruz ilgimi çekti..
Homm Emma her zamanki gibi peri masalından fırlamışçasına güzel =D
Ve de tabiki Claire Daines!
Ya ikisi de Burberry'miş şuan farkettim beyaz ikisine de cuk oturmuş (:

*STYLEBOOM* dedi ki...

@aysegulcum valla kolunu bacagini tutmasi da benden:) boyle durus mu olur canim be,ulen elbiseye saygimdan bin tane image sitesi gezdim yok da yok:))

ve kesinlikle Oscar'ı solladı gecti bu kırmızı halı!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@modafobik aslında asimetrik kol artık bunalttı, iyi ki de rastlamadık yani,bence bizim galada cogu isim OZGUR MASUR'cugumun gecen koleksiyonundan giydigi icin tek kol cogunluktaydi sanirim:)

Emma Watson feci guzel!

modafobik dedi ki...

Burberry de unutmamak gerek. (;