24 Mayıs 2010 Pazartesi

GALATAMODA | GALATAMODA İÇİN BEGÜM SALİHOĞLU GİYDİM

Fotoğraflar : Tolga Günay



Bu hafta telefonum çok güzel bir proje için çaldı !

Daha önce haberini burada vermiştim sevgili Styleboomerlar, Çarşamba günü(26 Mayıs) her sene iple çektiğimiz, pek sevdiğimiz bir çok ünlü tasarımcının yanında keşfedip hayran olacağımız yeni isimlerin de yer alacağı GALATAMODA yeni yerinde başlıyor. Tasarımcılar bu dolu dolu 4 günlük moda festivaline özel parçalar hazırladılar ve işte onlardan biri olan BEGÜM SALİHOĞLU 'nun GalataModa kreasyonlarını da SİZLER için ilk ben giydim:))


Cuma günü aldım elime ışıl ışıl maskemi, çaldım BEGÜM SALİHOĞLU'nun Bebek'teki kapısını!


Yukarıdaki pudra rengi elbiseyi hem sezon renklerinden pudra hem de göğsündeki dantel detayın verdiği romantizm sebebiyle öneriyorum. Elbise yumuşak, rahat ve akışkan. Aynı elbisenin dantelle kaplanmış bir başka versiyonu da var,ki o da oldukça güzeldi.



BEGÜM SALİHOĞLU'nun parlak renkleri bir başka! Yeşili, mavisi, fuşyası en can alıcı tonlarda :)) Burada modellik yapmaktan perişan olmadan az önce hala lay loy şeklinde gülüp eğleniyorum:))




Enfes yeşiliyle yukarıdaki elbisenin dokunuşu öyle güzelkiii! Anvelop etek kısmının drapelerle toplanmasını sevdim, bu sezon drape biliyorsunuz her yerde, bir de omuzların dökümünü ve tabii bana güneşli günleri hatırlatmasını:) Elbisenin arkasındaki gümüş rengi uzun fermuarı da! Bu arada showroomdaki cansız manken de bu elbiseden giymişti, bi ara fotoğrafçı arkadaşım onu çekince kıskanır gibi oldum ama bence ben galibim:)



İşte bir diğer favorim! Renkler: su yeşili ve fuşya :) Drapeler: şifon şifon :) Ve etek ve bluzda ayrı ayrı olan ama birbirini tamamlayan metalik zımbalar !!



İnsana kendini prens uğruna denizlere veda eden ve karaya yeni ayak basan bir denizkızı zannettiren bu su yeşili eteğe bayıldımmmm(benim prens bu imayı anlayacak mı bakalım)! Tam da ben bayılırken Başak Dizer Fransez geldi ve Aşk-ı Memnu'nun yeni bölümünde giymesi için Peyker'e götürdü:)) Çarşamba elinizi çabuk tutar GALATAMODA'ya uğrarsanız Peyker'den önce ben giydim hıh diyebilirsiniz eşe dosta demedi demeyin:)) Bu etek ve bluzun da alternatif renkleri var. Burada gördüğünüz gibi sıcak kumlardan serin sulara atlar gibi pozlar vermem gerekirken ben ara ara kopuyorum, olan pozuma oluyo!



BEGÜM SALİHOĞLU'nun GALATAMODAcılar için bir de sürprizi var:Plaj Kıyafetleri ! Pastel tonlarda hazırlanan bikini üstü elbiseler ve kimonolardan uçuk mavi bir model denedim. Çiçek apliklerle kaplı gögüste büzülerek fiyonkla bağlanan straplez elbisenin içinde ayrı bir de astarı var, yani ister bikini üstüne geçirin, ister astarıyla bir elbise gibi kullanın. Maviyi giydim ama gözüm pembesinde kaldı.



BEGÜM SALİHOĞLU'nun showroom'u aydınlık, rahat ve çok şık. Yukarıda askıda ve cansız mankenlerde gördüğünüz parçalar 26-30 Mayıs arası (bu defa Kuledibinde değil yeni yerinde ) TEPEBAŞI'nda kurulacak olan GALATAMODA'da olacak. Koleksiyon tasarımcının İlkbahar/Yaz kataloğunda da bulunan bir çok güzel parçayı kapsıyor. Dantel, jarse ve ipek öne çıkıyor, GALATAMODA'ya özel hazırlanan koleksiyonda en yüksek fiyat 750 lira olacakmış.



STYLEBOOM bir tasarımcıya uğrar da couture giymeden durur mu?? Şanım yürüsün dedim, bir de couture parça seçip giydim:) Yukarıda gördüğünüz kuş tüylerini andıran ipek şifon parçalarla hazırlanmış elbise GALATAMODA'da yok tabii ama yaklaşan düğün ve mezuniyet sezonu için aklınızda bulunsun, bu ve buna benzer pek güzel couture elbiseler Begüm Salihoğlu'nun Bebek Bostanı Sokak'taki showroomunda ve Beymen'lerde sizi bekliyor . Rengi, dokunuşu, göğüs altından beli kavrayan gümüş rengi kemer detayı ile ben bu elbiseye bayıldımm! Hatta fotoğraflarımı çeken arkadaşım bile en son bana "bi kuğu ol!" diyordu:)))


GALATAMODA
26-30 Mayıs
TEPEBAŞI TRT BİNASI ÖNÜ


20 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Harika yeterli bir kelime mi acaba diye bir an dusundum =) Muhteseeeeem olmus!

renklendirhayati dedi ki...

Çarşamba günü orada olmayı ne kadar istiyoruuum ama maalesef gelemeyeceğim galiba.
Ama sizin sayenizde merak ettiğimiz herşeyi takip edebiliyoruz teşekkürler :))
Bu arada çekimler yine süper

Gizzy dedi ki...

çekimler süper olmuş!!!özellikle en sondaki beyaz elbiseye bayıldım resmen noktayı koymuş:)

Jojee dedi ki...

yine müthişsin valla.Begüm de müthiş bir yaratıcı su yeşili eteğe bende bayıldım.Peykerden önce gyebilir miyim bilmem şu ara çok yoğun bir haftaya start veriyorum.Bu projelerinin devamı gelsin:)Çünkü okumaya doyamıyorum.canımmm benim:)

Unknown dedi ki...

nefis bir çalışma yine. sakın bunları kesme devam et. yeşil kıyafet en yakışanı bayıldımm

Ebru ve Giray dedi ki...

Yine süper çekim olmuş :)) Özellikle ilk giydiğin elbiseye bayıldımmm :)

Ebru

casey23 dedi ki...

en sevdiğim bloggerlardan birinin en sevdiğim tasarımcıyla birleşimi!!! çoook güzel olmuş!! herşey de çok yakışmış tatlım :)

Selin Ergeçer dedi ki...

bayıldımmm süper gözüküyor hepsi :))

STYLE M dedi ki...

ne kadar guzellerrr ;D

Tropik Rûya dedi ki...

1. resimdeki dantel detaylı elbiseye, bir altındaki parlak yeşil olana ve şifon drapeli etek bir harika :)

Unknown dedi ki...

Güzel tasarımlar, neşeli fotoğraflar ve sen, sonuç harika :)

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir çekim olmuş cnm, Beymen'de kendisinin tasarımlarını giyip giyip hayalere dalıp edinememiştim Galata Moda bütçem ona yar olucak sanırım:) Yeşil eteği kaptırmasaymışsın sana çok yakışmış.

canDirekli dedi ki...

booom yakındır modellik teklifi alman.. bayılıyorum ya sana!! :D

tasarımlar güzel fotolar güzel.. sen ayrı bişeysin :)

çıkan sonuç ne olabilir ki :)

tuguna dedi ki...

Harika bir post olmus, cok guzel fotograflar. Ayrica maskenin kalanindan gordugum kadariyla soylemeliyim ki cok hos bir yuzun var:) Sevgiler.

Ada dedi ki...

çok eğlenceli bir çekim olmuş belli :) nice güzel çekimlere booom :D

www.bayanmor.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkese çook teşekkür derim, elbiseler hakikaten de çook güzeldi:)

Manolya dedi ki...

yeşil elbiseli fotoğrafın özellikle harika olmuş. zaten begüm salihoğlu kıyafetleri ayrı şahane :)

Hesionka dedi ki...

çekim süper olmuş tatlım!
merdivendeki pozuna da bayııııldıııım! <3

Koray Caner dedi ki...

Muhteşem olmuş Boom'cum, sen bu modacıların kapısını sık sık aşındır :)) Biz çok beğenerek okuyoruz yazıları :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Saçların muhteşem olmuş demiş miydim?