31 Mayıs 2010 Pazartesi

KOLTUKTA: ALIŞVERİŞ CİNİ | Cin Styleboom İçin Alışverişe Çıktı!

Bu ayın son konuğu 2010 Blog Ödülleri Moda Kategorisi "1"incisi, alışverişin "1" numaralı ismi, bizim "1"tanemiz sevgili ALIŞVERİŞ CİNİ ! Siz Styleboomerlar için sezon trendlerinden burada da yazdığım ÇİÇEK DESENLERİNİ seçti, nereleden neler alabilirsiniz çiçekli çiçekli yazdı:) Siz STYLEBOOMERlara da çiçeklerinizi seçmek, yorumlarınızı göndermek kaldı:)



Bahar geldi, havalar ısındı, çiçekler bütün güzelliğiyle açtı. Ama bu yaz çiçekler sadece bahçelerde değil aynı zamanda vitrinlerde de. Bu sezonun en büyük trendlerinden çiçek desenlerini incelemek için Styleboomerlarla birlikte ufak bir sanal mağaza turu yapacağız bugün. Bakalım çiçek desenleri hangi mağazaların vitrinlerini nasıl süslemiş...




Öncelikle TOPSHOP ile başlayalım. Topshop çiçek desenlerini en bol kullanan ve en güzel kıyafetlerle birleştiren bir marka oldu bu yaz. Topshop'taki çiçek desenli elbiseler, bluzlar, tulumlar hatta ayakkabılar oldukça dikkat çekici görünüyor.



Topshop'la aynı çizgiyi izleyen MISS SELFRIDGE de bu trendi en iyi uygulayan markalardan. Miss Selfridge'te de yine bol bol çiçek desenlerini bulmak mümkün. Çantalar ve takılar da çiçeklerden yoksun kalmamış. Çiçek desenleri ile arası o kadar da iyi olmayanlar da küçük çiçek desenlerini tercih ederek veya çiçek desenli aksesuarlar, takılar ile bu trendi takip edebilirler.




Gelelim ZARA'ya, her zamanki gibi Zara sezonun trendlerini en güzel şekilde bize sunmaya devam ediyor. Bu kez de Zara'daki kocaman çiçekli büstiyerleri, bluzları, çorapları çok beğendim.




İPEKYOL koleksiyonunda da küçük çiçek desenlerine fazlaca yer verilmiş. Büyük çiçekler daha gösterişli ve dikkat çekici dururken küçük çiçekler daha sevimli bir görüntü çıkarıyor ortaya.




MANGO'nun çiçek desenleri de görülmeye değer. Özellikle de uçları beyaz dantelli, çiçekli eteği çok beğendiğimi söyleyebilirim.




Son olarak VERO MODA'ya da bir uğrayalım. Vero Moda'da daha uygun fiyatlarla yine aynı tarzda çiçekli bluzlara, eteklere rastlamak mümkün...

Umarım bu ufak sanal mağaza turumuz Styleboomer'ların hoşuna gitmiştir. Herkese bol çiçekli günler diliyorum!

7 yorum:

casey23 dedi ki...

ikiniz de harikasınız :) en çok zaranınkileri beğendim!!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Zara her daim favori zaten ;) Ssevgili Boom güzel sözlerin için çok teşekkür ediyor ve de öpüyorum :)

Unknown dedi ki...

çiçek desenlerini yaz kş kullanmaya seviyorum.burada en çok miss selfgidge çanta ve çorapları sevdim:) boom konuk seçimlerin harika

Adsız dedi ki...

geçenlerde büyük çiçek desenleri olan bir papyon gördüm,çok pahalıydı alamadım ama çok sevimliydi..

Lokum Hanim dedi ki...

NAsil guzel her bir yazi rengarenk, civil civil, ellerine saglik =)

Zara cok romantik olmus cok sevdim ama ben asil Ipekyol'u her gecen gun bir saskinlik icinde izliyorum her sezon bir oncekine gore cok daha basarili koleksiyonlar hazirliyorlar =)

İkizBebek dedi ki...

zara ya gitmek istiyorum....

Çiöek desenle ayakabılar dedi ki...

baya ayrınlıtılı bir yazı olmuş teşekkürler..